Νέα

Get Rich Online

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό να εργάζεστε από το σπίτι ή από οπουδήποτε και να κερδίζετε τα προς το ζην ή και παραπάνω;
Είχατε κάποια ιδέα που δεν τολμήσατε να πραγματοποιήσετε για τον ένα ή τον άλλο λόγο, αλλά το σκέφτεστε πάντα;

Εδώ καταγράφουμε ιδέες και προβληματισμούς.

Εγώ είχα αρχίσει πέρυσι ένα dating site, το οποίο σταμάτησα προσωρινώς λόγω άλλων προτεραιοτήτων κι αναλογίζομαι αν αξίζει τον κόπο να το ξαναλανσάρω. Είναι κάπως μεγάλο project, δεν είναι για ένα άτομο...

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Εξαρταται ποσο καλα ξερεις την αγορα. Τα dating sites φανταζομαι εχουν πολυ ανταγωνισμο και πολυ μεγαλους παιχτες. Επίσης θα πρεπει να ξερεις μανατζαρεις ανθρωπους που ειναι δυσκολο. Νομιζω το να φτιαξεις το σιτε ειναι το ευκολο κομμάτι. Το να μανατζαρεις ανθρωπους κ το μαρκετινγκ ειναι τα πιο δυσκολα κ πιο ακριβα. Παντως το καλο ειναι οτι υπαρχει χρημα σε αυτη την αγορα.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Εξαρταται ποσο καλα ξερεις την αγορα. Τα dating sites φανταζομαι εχουν πολυ ανταγωνισμο και πολυ μεγαλους παιχτες. Επίσης θα πρεπει να ξερεις μανατζαρεις ανθρωπους που ειναι δυσκολο. Νομιζω το να φτιαξεις το σιτε ειναι το ευκολο κομμάτι. Το να μανατζαρεις ανθρωπους κ το μαρκετινγκ ειναι τα πιο δυσκολα κ πιο ακριβα. Παντως το καλο ειναι οτι υπαρχει χρημα σε αυτη την αγορα.
Πρέπει να έχεις ένα διαφορετικό concept για να κάνεις τη διαφορά.
Όπως είναι σήμερα αυτά τα sites δεν έχεις αρκετό «δείγμα γραφής» για τα άλλα άτομα και ματσάρεις κυριολεκτικά με άγνωστους. Είναι και μία λήψη ρίσκου, ιδίως για τις γυναίκες, για αυτό είναι πάντα πολύ λιγότερες από τους άντρες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Δε φτάνει μόνο να έχεις ένα δυνατο app/website πρέπει να σε μάθει και ο κόσμος. Άρα θες ένα συνδυασμό από 0ένα app που να καλύπτει ένα κενό (taxi beat για παράδειγμα) και πολύ καλή προώθηση.

Ας πούμε όλο και περισσότεροι ενδιαφέρονται για κρυπτονομίσματα αλλά δεν έχουν καταλάβει πως λειτουργούν. Θα ήταν χρήσιμο ένα app να σου κάνει τη ζωή εύκολη.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό να εργάζεστε από το σπίτι ή από οπουδήποτε και να κερδίζετε τα προς το ζην ή και παραπάνω;
Είχατε κάποια ιδέα που δεν τολμήσατε να πραγματοποιήσετε για τον ένα ή τον άλλο λόγο, αλλά το σκέφτεστε πάντα;

Εδώ καταγράφουμε ιδέες και προβληματισμούς.

Εγώ είχα αρχίσει πέρυσι ένα dating site, το οποίο σταμάτησα προσωρινώς λόγω άλλων προτεραιοτήτων κι αναλογίζομαι αν αξίζει τον κόπο να το ξαναλανσάρω. Είναι κάπως μεγάλο project, δεν είναι για ένα άτομο...

τυπε εγω ειπα να δουλεψω απτο σπιτι,αλλα ηταν κακη ιδεα :confused: :confused: :confused:

bde160a396f00f3bfe0544e6dbb77df4.gif

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ξεχνας τα mobile apps οπως εισαι.
Δεν υπαρχει πανω απο το 1% των apps παγκοσμιως που βγαζει Profit.

Mια υπηρεσια online, consulting, fivver, η ενα eshop, amazon dropshipping κλπ θα ηταν πιο viable για εναν αρχαριο.
Επισης twitter, instagram affiliate marketing
Επισης οι καλοι copywriters αμοιβονται καλα

Crypto ειναι για πολυ next level. Εφοσον εχεις cashflow για να υποστηριζεις risky θεσεις 5% χωρις να σε νοιαζει.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Καποτε υπηρχε η φυσικη εργασια απο το σπιτι πχ κομμωτρια, κουρεας, μοδιστρα, κτλ.
Εμεις ειχαμε μια μικρη μεταποιητικη βιοτεχνια ετοιμων ενδυματων αλλα την εφαγε η μαρμάγκα οταν ανοιξαν τα συνορα κ φυγαν οι μεγαλες βιοτεχνιες σε σκόπια κ βουλγαρία.
Κερδιζαμε πολυ καλα, αλλα ολα τελειωσαν σε μισο χρόνο .....
Ζητω η ευρωπαικη ενωση, σημερα ειμαι μεταναστης στην γερμανία.

Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στον κοσμο της πληροφορικης. Πόσο χρόνο θα διαθεσεις, τι επενδυση θα κανεις, τι ιδεα εχεις, ποση τύχη εχεις κτλ.
Εγω δεν γνωριζω απο πληροφορικη .

Εχω φίλο συνταξιουχο που ασχολειτε με αγορες -πωλησεις ιντερνετικα κ βγαζει καθαρα κανα χιλιαρικο τον μήνα. Μπαταριες, θηκες κινητων, αξεσουαρ κτλ

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Θα ξαναλανσάρω το site τελικά, αλλά σκέφτομαι έναν καλύτερο τρόπο προσέγγισης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να προσελκύσεις γυναίκες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ξεχνας τα mobile apps οπως εισαι.
Δεν υπαρχει πανω απο το 1% των apps παγκοσμιως που βγαζει Profit.

Mια υπηρεσια online, consulting, fivver, η ενα eshop, amazon dropshipping κλπ θα ηταν πιο viable για εναν αρχαριο.
Επισης twitter, instagram affiliate marketing
Επισης οι καλοι copywriters αμοιβονται καλα

Crypto ειναι για πολυ next level. Εφοσον εχεις cashflow για να υποστηριζεις risky θεσεις 5% χωρις να σε νοιαζει.
στα κρυπτο δεν υπάρχει σιγουρο κερδος αν και η αγορα δειχνει οτι μαλλον θα εχει μελλον,ωστοσο υπαρχουν πολλες κατηγοριες προιοντων που μπορεις να βγάλεις καποιο κερδος (αν εισαι καλος) που δεν τζογάρεις και τοσο οπως τα NFT

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω αν ημουν προγραμματιστης θα εφτιαχνα δεικτες για φορεξ η κρυπτο και θα τους πουλαγα

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Οπως ειπώθηκε ήδη - Το μαρκετινγκ θα σου φάει αρκετό χρήμα. Σκέψουν συνεργασία με φάρμες bots. Επίσης, πρέπει να διαφοροποιηθείς κάπως σε σχέση με τις υπάρχουσες εφαρμογές.

Δεν υπάρχει καμμία εγγύηση οτι δε θα χάσεις τα λεφτά σου και το χρόνο σου.

Γιατί δεν κάνεις κάτι με real estate αλλά digital; Αν καλή ομάδα με αυτό θα ασχολιόμουνα, γιατι η δουλειά που έχω τώρα είναι στρωμένη και δεν απαιτεί μεγάλη εμπλοκή απο πλευράς μου
Αυτή τη στιγμή αμφιταλαντεύομαι μεταξύ Γαλλίας (όπου μένω) με 2000 dating sites κι Ελλάδας όπου δεν νομίζω να ξεπερνάνε τα 20. Ένα πολύγλωσσο site θα ήταν μεγάλο για τα μέτρα μου.
Οι φάρμες bots πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν; Έχω αρνητική εντύπωση, αλλά μπορεί να μην είμαι και καλά ενημερωμένος.

Real estate site για Γαλλία κάπως δύσκολο, βρωμάει ο τόπος, εκτός αν μου έρθει κάποια original ιδέα. Για Ελλάδα θα πρέπει να είμαι επί τόπου και δεν ξέρω και την αγορά.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Real estate είναι μια αγορά που λειτουργεί περίπου το ίδιο εδω και 100 χρόνια. Υπάρχουν νέες προσεγγίσεις, με βάση τη μοντέρνα έκδοση του syndication - αν αυτό ενδιαφέρει το πελατολόγιό σου.
Έχω ασχοληθεί με το real estate πολλά χρόνια (Νότια Γαλλία) και δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, αν δεν γίνεις πιο σαφής. Στα 25 χρόνια που είμαι εδώ είδα πολλά πράγματα να αλλάζουν. Πχ αναβάθμιση περιοχής λόγω υπερταχείας (TGV), νέοι νόμοι με φορολογικές ελαφρύνσεις, εγκατάσταση πολλών ξένων κλπ. Είναι ένα σωρό παράγοντες που αλλάζουν τον τρόπο που δουλεύεις στα ακίνητα.
Πιστεύω ότι δεν μπορώ να προσφέρω υπηρεσίες ούτε καν στη Βόρεια Γαλλία, πόσο μάλλον σε μία άλλη χώρα όπως πχ η Ελλάδα.
Δεν μπορείς να δουλεύεις με αυτοματοποιημένες διαδικασίες στο real estate αν δεν είσαι επί τόπου.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Γειά σου Καλόγερε.
Δεν έχω ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για την αγορά του real estate μιας και αλλού έχω βάλει τα λεφτά μου, αλλά κάποιοι συνεργάτες μου συνεργάζονται και με εταιρίες επενδύσεων για tokenization of real estate.
Αυτό μάλιστα, είναι σούπερ ιδέα. Δεν φανταζόμουν ότι η tokenization θα έφτανε και στα ακίνητα. Θα το ψάξω καλύτερα. Σε ευχαριστώ.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Έχει ασχοληθεί κανένας με αγοραπωλησία domain names? Υπάρχει feedback? Πούλησα ένα παλιό όνομα στα 1950 € κι αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ περισσότερο.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Έχει ασχοληθεί κανένας με αγοραπωλησία domain names? Υπάρχει feedback? Πούλησα ένα παλιό όνομα στα 1950 € κι αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ περισσότερο.
9 μήνες αργότερα...

7Κ σε μία μέρα. Ευτυχώς είχα κάνει τη σωστή επιλογή. Και με το chatGPT ο ορίζοντας είναι λαμπρός. :smiling-face-with-heart-eyes:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
καλησπερα μπορεις να μας πεις περισσότερα?θα με ενδιεφερε σαν side hustle
Γενικές πληροφορίες, τύπε μου, βρίσκεις και στον google, οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα για ειδικές πληροφορίες, πχ πώς να επινοείς καλά domains ή πώς να βρίσκεις καλές ευκαιρίες αγοράς για μεταπώληση κλπ, ο καθένας έχει τη δική του μέθοδο και στρατηγική κι αν αρχίσει να τη διαδίδει στα fora, καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί.

Ίσως τα domain names να φαντάζουν σαν ένας απέραντος ωκεανός όπου μπορούν να ψαρεύουν όλοι και δεν τρέχει τίποτα, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Είναι πολύ δύσκολο να επινοήσεις ένα καλό όνομα ή να βρεις μία καλή ευκαιρία αγοράς.
Ίσως παρεξηγηθώ, αλλά όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνος του. Δηλ. είναι ο τομέας τέτοιος που δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom