ρε φιλε warhol με το συμπαθειο να κανω μια ερωτηση χωρις να με παρεξηγησεις?Την Αντριανα δε την εχω παρει ουτε καν την εχω δει αλλα απλα για τα στατιστικα μας,την εχεις παρει και χωρις να τη πληρωσεις?
ρε φιλε warhol με το συμπαθειο να κανω μια ερωτηση χωρις να με παρεξηγησεις?Την Αντριανα δε την εχω παρει ουτε καν την εχω δει αλλα απλα για τα στατιστικα μας,την εχεις παρει και χωρις να τη πληρωσεις?
Man για την Αντριαννα υπαρχει νομιζω αλλο threat. Ειναι special kid αλλωστε. Η προφανης αποδειξη ειναι, οτι ενω το θεμα μας ειναι γενικα τα Γερμανιδακια, η κουβεντα παλι καταληγει στην Α...
Έχω πάει με Γερμανίδες. Όχι πουτάνες. Αλλά απλές γκόμενες που είχα γνωρίσει και γαμήσει. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς μάγκες, αλλά είναι θεές στο γαμήσι. Σκληρές και πάνω απ' όλα, πολύ anal.
oτiδηποτε προσωπικο αφορα την αντριανα δεν το γραφω!!!της εχω παρα πολυ μεγαλη αδυναμια και την περιμενω με ανυπομονησια και λουλουδια φυσικα ανα χειρας ;)!!!!αντριανα ΘΕΑ!!!
Εχω πηδηξει πανω απο 20 στα Eros Center της Φρανκφουρτης.Θαυμασια
προσωπα-σωματα και υψοι [διαλεγα >1.80] αλλα σκετες παγοκολονες.Καθε φορα συνεχιζα για ενα δευτερο με καποια μαυρη ,για να ζεσταθη η καρδουλα μου !
προσωπα-σωματα και υψοι [διαλεγα >1.80] αλλα σκετες παγοκολονες.Καθε φορα συνεχιζα για ενα δευτερο με καποια μαυρη ,για να ζεσταθη η καρδουλα μου !