Νέα

Γερμανίδες ή μήπως όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Χτες το απογευματακι πηρα την Χριστινα (τριγγετα) back door.
Γερμανιδουλα, 21χρ, ζουμερη , προσωπο so&so. Πολυ κρυοκολη ομως βρε παιδια.
Εχω παει αρκετες φορες με Αντριαννα, Ντοριν, μια φορα με μια ακομη πιτσιρακα Γερμανιδα στην Ισμηνης και με μια τουριστρια Γερμανιδα. Απο αυτες (αν και εχω περασει καλα τις περισσοτερες φορες) , εχω καταλειξει στο συμπερασμα οτι κατι λειπει απο τις Γερμανιδες. Δεν το κατεχουν το αθλημα Δεν λεω, αλλες ομορφες , αλλες ωραια κορμια, γενικα θα τις χαρακτηριζες ομορφες γυναικες. Αλλα στο σεξ κατι τους λειπει. Δεν εχουν τσαγανο, δεν πηδιουνται καλα, δεν ειναι και για πολλα-πολλα. Εχετε πετυχει ποτε καμια Γερμανιδα που να πηδιεται πραγματικα ?

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οι γερμανίδες πηδιούνται καλά μόνο αν μοιάζεις με τον Χίτλερ.. οι αγγλιδες φωνάζουν "God save the queen" και όταν ρωτήσεις μια σουηδέζα "finished?" σου απαντά "no swedish"

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Χα χα χα χα.. ΚΟΡΥΦΗ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Γιατι πηδιούνται καλά οι ρωσσίδες ή οι ουκρανέζες?
Εκει να δεις φάβες, οχι πως δεν πετυχένεις βέβαια και ανώμαλες ρωσσίδες (αχ κατερινάκι απ τη κολοκυνθούς που είσαι.)
Την καλύτερη γερμανίδα που έχω πάρει ήταν στο στούντιο της αμφιθεας 13 που έκλεισε και η κοπέλα λεγόταν jane.
Στις πουτάνες πάμε απο χόμπυ, για να ξεχαρμανιάσουμε και να κάνουμε τη πλάκα μας, οχι βέβαια πως δε κοιτάμε κιόλας να κάνει και καλό κρεββάτι, αλλα με μια κανονική γκόμενα το γαμησι ειναι σαφώς ανωτερο καθότι και ανεση χώρου και χρόνου έχεις ,και τα ακάποτα και τα γλωσσόφιλα σου θα ρίξεις.
Απλά μεχρι να σου κάτσει η σωστή γκόμενα θα σου βγεί η παναγία και όταν σου κάτσει θα σου πρηξει τα αρχίδια.
Παντως σαν εθνικότητες εγω προτιμώ τσεχία, πολωνία, ουγγαρία, ρουμανία αλλα και οι γερμανίδες μαρέσουν.
Αναμεσα σε Ντοριν και Αντριάννα ψηφίζω Ντορίν χωρις βέβαια να πώ οτι ηταν απ τις καλύτερες πουτάνες που έχω πάει ,απλά το ισπανικο στις βυζάρες της ηταν το τέλειο μυοχαλαρωτικό μασαζάκι για το πούτσο μου. 

Φιλε savalas δεν τρεφω αυταπατες . Φυσικα και παμε για εμας και μονο για μας. Μια οδυνηρη διαπιστωση εκανα σχετικα με τις Γερμανιδες. Δεν ξερω να με καταλαβαινεις... ειναι το feeling πως δεν το κατεχουν. Αμφιθεα 13... τι μας θυμισες τωρα... πολλα χρονια. 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Γιατι πηδιούνται καλά οι ρωσσίδες ή οι ουκρανέζες?
Εκει να δεις φάβες, οχι πως δεν πετυχένεις βέβαια και ανώμαλες ρωσσίδες (αχ κατερινάκι απ τη κολοκυνθούς που είσαι.)
Την καλύτερη γερμανίδα που έχω πάρει ήταν στο στούντιο της αμφιθεας 13 που έκλεισε και η κοπέλα λεγόταν jane.
Στις πουτάνες πάμε απο χόμπυ, για να ξεχαρμανιάσουμε και να κάνουμε τη πλάκα μας, οχι βέβαια πως δε κοιτάμε κιόλας να κάνει και καλό κρεββάτι, αλλα με μια κανονική γκόμενα το γαμησι ειναι σαφώς ανωτερο καθότι και ανεση χώρου και χρόνου έχεις ,και τα ακάποτα και τα γλωσσόφιλα σου θα ρίξεις.
Απλά μεχρι να σου κάτσει η σωστή γκόμενα θα σου βγεί η παναγία και όταν σου κάτσει θα σου πρηξει τα αρχίδια.
Παντως σαν εθνικότητες εγω προτιμώ τσεχία, πολωνία, ουγγαρία, ρουμανία αλλα και οι γερμανίδες μαρέσουν.
Αναμεσα σε Ντοριν και Αντριάννα ψηφίζω Ντορίν χωρις βέβαια να πώ οτι ηταν απ τις καλύτερες πουτάνες που έχω πάει ,απλά το ισπανικο στις βυζάρες της ηταν το τέλειο μυοχαλαρωτικό μασαζάκι για το πούτσο μου. 

.......να σ ακουσει ο warhol που προτιμας ντοριν...... :grin: :grin: :grin: :grin:

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
από sex attitude ειναι μαλυρα χάλια , σε ξενερωνουν στο άψε σβήσε..

μόνο η Κορίνα ήταν πολύ θερμή, βριλλησου...

Dorine μια φορά για την εμπειρία αξίζει να την πάρεις αλλά όχι παραπάνω..

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
πριν χρονια ειχα πετυχει μια ξανθια 50αρα,νανα νομιζω τη λεγανε που με ειχε στειλει αδιαβαστο.βεβαια ητανε μυγιαγγιχτη,μου ελεγε προσεχε τα βυζια μου,σιγα τον κωλο μου κ.λ.π.οπως ειναι το βενζιναδικο στη φυλης,στο απο κατω στενο που εχει ενα δρομακι καθετο στην αχαρνων το πρωτο μπουρδελο που συναντας στα αριστερα.

Επισκέπτης
αντριανα οτι καλυτερο!!!μαζι με την κατερινα βεβαια!!!ακους εκει!! η ντοριν καλυτερη απο την ΘΕΑ?θα με εκνευρισετε και  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Συνημμένα

• adolf_hitler_guckguck.jpg
    adolf_hitler_guckguck.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 48

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:'(ΟΛΟΙ σωστοί αχ,ρε μάγκες γνώρισα Ελαφόνησο περσι μια Γερμανιδα από τη Βρέμη  Τέλεια. Διψούσε για ελληνικό σπέρμα
(το πιάσατε το υπονοούμενο)και πλέον παίζω και Βερντερ στο στοίχημα!!!

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
αντριανα οτι καλυτερο!!!μαζι με την κατερινα βεβαια!!!ακους εκει!! η ντοριν καλυτερη απο την ΘΕΑ?θα με εκνευρισετε και  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:!!!

warhol, η αντριαννα ειναι super (και μπορω να πω οτι μου λειπει τοσο καιρο ) αλλα ειναι και bi. ειχε καιρο σχεση με λεσβια. Δεν πολυ γουσταρει αυτο που κανει, αυτο ειναι σιγουρο. Και καποιες φορες της βγαινει προς τα εξω και σε ξενερωνει. Ισως σε ενα λεσβιακο να δινει το 100% .... καυλα ...

Επισκέπτης
δεν ειναι λεσβια,στο λεω στα σιγουρα!!και ξερω πολυ καλα γιατι το ειχε πει σε καποιους αυτο το πραγμα!!δεν ισχυει ομως!!αντριανα  ΘΕΑ!!!

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
δεν ειναι λεσβια,στο λεω στα σιγουρα!!και ξερω πολυ καλα γιατι το ειχε πει σε καποιους αυτο το πραγμα!!δεν ισχυει ομως!!αντριανα  ΘΕΑ!!!

Εχουμε μιλησει αρκετη ωρα στα Γερμανικα man, γιατι να πει ψεματα ?

Επισκέπτης
εχω μιλησει μαζι της,τα παμε πολυ καλα και στο λεω δεν ειναι λεσβια!!περισσοτερα δεν λεω γιατι δεν ειναι σωστο οτι λεω μαζι της να τα γραφω εδω μεσα!!δεν το θελει εκεινη ,ουτε εγω να αναγραφεται στο σαιτ οι διαφορες συζητησεις που εχω κανει μαζι της!!

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
εχω μιλησει μαζι της,τα παμε πολυ καλα και στο λεω δεν ειναι λεσβια!!περισσοτερα δεν λεω γιατι δεν ειναι σωστο οτι λεω μαζι της να τα γραφω εδω μεσα!!δεν το θελει εκεινη ,ουτε εγω να αναγραφεται στο σαιτ οι διαφορες συζητησεις που εχω κανει μαζι της!!

Πασο. Ουτε και εγω το βρισκω σωστο (ειδικα για αυτη την κοπελα) .

Επισκέπτης
απλα ΘΕΑ!!!!!!!!μαζι με την κατερινα οτι καλυτερο υπαρχει!αντε να γυρισιε και θα ειμαι ευτυχισμενος  :dancing: :dancing: :dancing:!!!!μου εχει λειψει πολυ!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έχω πάει με Γερμανίδες. Όχι πουτάνες. Αλλά απλές γκόμενες που είχα γνωρίσει και γαμήσει. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς μάγκες, αλλά είναι θεές στο γαμήσι. Σκληρές και πάνω απ' όλα, πολύ anal.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom