Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Λέτε τύπος FDP να είναι λίγο μπούστης?
Ναι, είναι αλήθεια. Τώρα τελευταία παρατηρώ ότι οι περισσότερες σταμάτησαν να το ξυρίζουν στυλ λαμπόγυαλο, κι αφήνουν λίγο τριμαρισμένο τρίχωμα στην περιοχή, όχι θάμνο όμως, όπως ξέραμε παλιά. Οπτικά πάντως δεν μου αρέσει πια το τριχωτό μουνί. Το καλοξυρισμένο αποπνέει μια αίσθηση καθαριότητας, κι είναι και πιο εύκολο να δεις αν έχει κονδυλώματαΚαι που είσαι ακόμη: εδώ έχουμε έκθεση του τριχωτού μουνιού:
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ εσύ τόσα χρόνια στις πιατσόβιες θα έχεις πηδήξει κάμποσες μαλλιαρομούνες
ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω. Θα ντρεπόμουν. Πλην όμως τη σημερινή εποχή, όλα είναι χύμα στη Δύση και δεν με εκπλήσσει οτιδήποτε κι αν δω. Ας πούμε κάποια άτομα γυρνάνε βίντεο με ζώα, και βλέπουνε τις φάτσες τους αμέτρητα άτομα, ίσως κάποιος γνωστός / συγγενήςΠοιος ο λόγος να έχεις κάποια ανωμαλία και να το δείχνεις στο κόσμο ή να καυχιέσαι γι αυτό;
Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
Ναι, είναι αλήθεια. Τώρα τελευταία παρατηρώ ότι οι περισσότερες σταμάτησαν να το ξυρίζουν στυλ λαμπόγυαλο, κι αφήνουν λίγο τριμαρισμένο τρίχωμα στην περιοχή, όχι θάμνο όμως, όπως ξέραμε παλιά. Οπτικά πάντως δεν μου αρέσει πια το τριχωτό μουνί. Το καλοξυρισμένο αποπνέει μια αίσθηση καθαριότητας, κι είναι και πιο εύκολο να δεις αν έχει κονδυλώματα
Αυτό χρειάζεται ψυχιατρική διερεύνηση. Δες ΛοατΚούλη με γάμους, και λοιπά.Ποιος ο λόγος να έχεις κάποια ανωμαλία και να το δείχνεις στο κόσμο ή να καυχιέσαι γι αυτό;
Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
Καλή χώνεψη γλυκιά πεταλουδίτσα....
Oσο πατάει...ο ρινόκερως.Λέτε τύπος FDP να είναι λίγο μπούστης?
γιατι αυτες ειναι οι ευρωπαικες αξιεςΓιατί τέτοια παράνοια ρε παιδιά στην Ευρώπη??