Νέα

«Γερά»ποτήρια, οι Έλληνες (χικ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
«Γερά»ποτήρια, οι Έλληνες

Περισσότεροι από 800.000 Έλληνες φαίνεται πως καταναλώνουν αλκοόλ σε καθημερινή βάση όπως επιβεβαιώνει έρευνα που διεξήχθη.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματά της φανέρωσαν πως  οι μισοί αποδίδουν την κίνησή τους αυτή  στην  αδυναμία του  χαρακτήρα τους, ενώ μόνο τρεις στους δέκα αναγνωρίζουν πως η έλλειψη ελέγχου στην κατανάλωση αλκοόλ είναι αλκοολισμός.

Λιγότεροι από τους μισούς Έλληνες γνωρίζουν ότι η αιθυλική αλκοόλη  είναι κλασική εξαρτησιογόνος ουσία .

Το 84,7% των ατόμων μεταξύ 17 και 24 ετών είναι ενήμερα για το επιτρεπτό όριο αλκοόλ κατά την οδήγηση, ενώ το 20,4% όχι.

Το 30,25% δεν γνωρίζει αν επιτρέπεται να καταναλώνουν αλκοόλ παιδιά και έφηβοι και το 10% δεν γνωρίζει ότι οι έγκυες γυναίκες απαγορεύεται να καταναλώνουν οποιαδήποτε ποσότητα αλκοόλ.

Η «1η πανελλήνια έρευνα γνώσης για το αλκοόλ» καταγράφει το επίπεδο γνώσης των Ελλήνων, τις πιθανές συνέπειες της αλόγιστης χρήσης, καθώς και τις ανάγκες ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν σήμερα από την ΜΚΟ «ΝΗΦΑΛΙΟΙ-στην υγειά μας» και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε ειδική εκδήλωση με θέμα «Υπεύθυνη κατανάλωση. Υπεύθυνη ενημέρωση».

Σημειωτέον στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν , μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας το υπουργείου Υγείας Αντώνης Δημόπουλος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης(σιγά μην απουσίαζε ο κυρ Μπουτάρης :sunglasses:).

Και τώρα έτσι όπως πάμε όλη μέρα όλοι ντίρλα θα είμαστε να μην νιώθουμε την πείνα.....

Επισκέπτης
«Γερά»ποτήρια, οι Έλληνες

Περισσότεροι από 800.000 Έλληνες φαίνεται πως καταναλώνουν αλκοόλ σε καθημερινή βάση όπως επιβεβαιώνει έρευνα που διεξήχθη.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματά της φανέρωσαν πως  οι μισοί αποδίδουν την κίνησή τους αυτή  στην  αδυναμία του  χαρακτήρα τους, ενώ μόνο τρεις στους δέκα αναγνωρίζουν πως η έλλειψη ελέγχου στην κατανάλωση αλκοόλ είναι αλκοολισμός.

Λιγότεροι από τους μισούς Έλληνες γνωρίζουν ότι η αιθυλική αλκοόλη  είναι κλασική εξαρτησιογόνος ουσία .

Το 84,7% των ατόμων μεταξύ 17 και 24 ετών είναι ενήμερα για το επιτρεπτό όριο αλκοόλ κατά την οδήγηση, ενώ το 20,4% όχι.

Το 30,25% δεν γνωρίζει αν επιτρέπεται να καταναλώνουν αλκοόλ παιδιά και έφηβοι και το 10% δεν γνωρίζει ότι οι έγκυες γυναίκες απαγορεύεται να καταναλώνουν οποιαδήποτε ποσότητα αλκοόλ.

Η «1η πανελλήνια έρευνα γνώσης για το αλκοόλ» καταγράφει το επίπεδο γνώσης των Ελλήνων, τις πιθανές συνέπειες της αλόγιστης χρήσης, καθώς και τις ανάγκες ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν σήμερα από την ΜΚΟ «ΝΗΦΑΛΙΟΙ-στην υγειά μας» και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε ειδική εκδήλωση με θέμα «Υπεύθυνη κατανάλωση. Υπεύθυνη ενημέρωση».

Σημειωτέον στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν , μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας το υπουργείου Υγείας Αντώνης Δημόπουλος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης(σιγά μην απουσίαζε ο κυρ Μπουτάρης :sunglasses:).

Και τώρα έτσι όπως πάμε όλη μέρα όλοι ντίρλα θα είμαστε να μην νιώθουμε την πείνα.....

Σιγα το νεο ρε. Εγω ηδη εχω πιει 2 μπυρες και επεται συνεχεια με κρασι και champions league στο καφενειο.
Οταν πηγα το μουστο στον χημικο πιασαμε κουβεντα και μου ελεγε οτι σε εποχες κρισης αυξανεται η καταναλωση αλκοολ και ναρκωτικων. και γελαγαμε με τον ξαδερφο, λες κι εμεις περιμεναμε την κριση για να "γινουμε" :2funny: :2funny:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σιγα το νεο ρε. Εγω ηδη εχω πιει 2 μπυρες και επεται συνεχεια με κρασι και champions league στο καφενειο.
Οταν πηγα το μουστο στον χημικο πιασαμε κουβεντα και μου ελεγε οτι σε εποχες κρισης αυξανεται η καταναλωση αλκοολ και ναρκωτικων. και γελαγαμε με τον ξαδερφο, λες κι εμεις περιμεναμε την κριση για να "γινουμε" :2funny: :2funny:
Δε με λες αληθεύει ότι ''φτιαγμένος'' ή ντίρλα δεν νιώθεις από πείνα κ ξύλο ή φήμες;;; :sunglasses:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γερα ποτηρια ναι,μεθυστακες σαν κατι ΣουηδοΓερμανοΡωσοΠολωνοΑγγλους που κατουριωντε
απανω τους,δεν νομιζω!!!!

terminator

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
Πολυ γενικο στατιστικο ειναι...

Επισκέπτης
Δε με λες αληθεύει ότι ''φτιαγμένος'' ή ντίρλα δεν νιώθεις από πείνα κ ξύλο ή φήμες;;; :sunglasses:
Μάλλον το αντίθετο πρέπει να ισχύει, αφού εγώ άμα έχω πιει αρκετά μπορώ να φάω ένα βόδι στην καθισιά μου.
Άσε που το πιοτί ξεροσφύρι δεν το φχαριστιέσαι καθόλου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πωωωωωω  θεμα το κανατε.....Ισα για τον πονοδοντο ενα ποτηρακι πινουμε και...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μάλλον το αντίθετο πρέπει να ισχύει, αφού εγώ άμα έχω πιει αρκετά μπορώ να φάω ένα βόδι στην καθισιά μου.
Άσε που το πιοτί ξεροσφύρι δεν το φχαριστιέσαι καθόλου.

Συμφωνω απολυτως.....Το ποτο σε θεριζει αμα εισαι νηστικος η αμα δεν τρως παραλληλα.....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
hik* ! καλά τλα λτέτεεε , εε hik* !

*πίνω Whiskey (hik),  εδώ και καμιά ωρδίτθα !

hik ! πάντωθ , χιωχτά τρα λέτε !

Επισκέπτης
Είμαστε κι εμείς αλλά είναι και κάτι άλλοι...

(απόσπασμα από άρθρο της wikipedia για τη Ρωσία [URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1[/url])

Ηλικιακή δομή:
0-14 ετών: 14,8% (άρρενες 10.644.833/θήλεις 10.095.011)
15-64 ετών: 71,5% (άρρενες 48.004.040/θήλεις 52.142.313)
65 ετών και άνω: 13,71% (άρρενες 5.880.877/θήλεις 13.274.173) (2009 εκτ.)
Μέση Ηλικία:
Συνολικά: 38,4 χρόνια
άντρες: 35,2
γυναίκες: 41,6 χρόνια (2009 εκτ.)
Προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση:
συνολικού πληθυσμού: 66,03 έτη
άνδρες: 59,33
γυναίκες: 73,14 (2009)

Δείκτης βρεφικής θνησιμότητας:
Συνολικά: 10,56 θάνατοι/ 1.000 γεννήσεις
αγόρια: 12,08 θάνατοι/1.000 γεννήσεις
κορίτσια: 8,94 θάνατοι / 1.000 γεννήσεις (2009 εκτ.)
Η έντονη διαφορά στο προσδόκιμο ζωής ανάμεσα στα δύο φύλα,με το προσδόκιμο ζωής των ανδρών να είναι χαμηλότερο,οφείλεται,σύμφωνα με κοινωνικές έρευνες στην αύξηση του φαινομένου του αλκοολισμού μετά την πτώση της Ε.Σ.Σ.Δ (CCCP).

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Just worm it up ! hahaha

Τι χιου κάνιειε το άτιμο το Jack Daniels, εκτός που ρρρεύομαι Αμερικάνικα, έχω και προφόρά Λουϊζιάνα και κάτω  ! :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
....Επρεπε να πειs...."Εχω καλο μεταβολισμο και μενω παντα fit"

Ολα εγω θα τα λεω ρε??? :headbang: :headbang: :headbang:

Καλο μεταβολισμο εχω....Αμα δεν ειχα θα ημουν στρογγυλη ετσι πως τρωω........    :grin: :grin:

Και κοιλια εχω και δεν το βρισκω κακο.....    :)

Ασε που τους φιτ τυπους τους βαριεμαι.....Εγω θελω ο αλλος να ξερει να εκτιμαει το μεζεδακι κ το ποτακι του, οχι να μου μετραει ποσες θερμιδες εχει ενα μαρουλι.....    ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλο μεταβολισμο εχω....Αμα δεν ειχα θα ημουν στρογγυλη ετσι πως τρωω........    :grin: :grin:

Και κοιλια εχω και δεν το βρισκω κακο.....    :)

Ασε που τους φιτ τυπους τους βαριεμαι.....Εγω θελω ο αλλος να ξερει να εκτιμαει το μεζεδακι κ το ποτακι του, οχι να μου μετραει ποσες θερμιδες εχει ενα μαρουλι.....    ;)

Δυστυχωs εχουμε κι απ αυτουs που μετρανε οπωs λεs.....
Βεβαια μετρανε , οταν ολοι ειναι ντυμενοι
Για μετα .....δεν ξερω , θα σε γελασω  και το θελω  :grin: :grin: :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ασε που τους φιτ τυπους τους βαριεμαι.....Εγω θελω ο αλλος να ξερει να εκτιμαει το μεζεδακι κ το ποτακι του, οχι να μου μετραει ποσες θερμιδες εχει ενα μαρουλι.....    ;)

Kάτι σε τέτοιο δλδ Rythm?  :P

http://[URL unfurl="true"]www.fatsoh.com/images/fat-guy.jpg[/img[/URL]]

[img]http://64.19.142.13/clisanti.files.wordpress.com/2011/02/obese-man.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom