Νέα

Γεμίσαμε ψώνια και μα....κες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ήμαρτον  ρε πουστη μου.
Δε παει αλλο αυτο το πραγμα!Γεμισε το σαιτ με μαλακισμενα και ψευτομαγκες του πληκτρολογιου...
Βαρεθηκα με τους ειδημονες που εχουν αποψη και δεν δεχονται καμια αλλη,βαρεθηκα τους τσαμπουκαδες,βαρεθηκα αυτους που βριζουν τους παντες,τους ξερολες,τους κακοπροαιρετους και τους εριστικους...

Που ειναι ρε τα παλλικαρια με χιουμορ,οι καλοπροαιρετοι,αυτοι που ενημερωνουν,οι χαβαλεδες και αυτοι που τους αρεσει η καλη κουβεντα?
Τι να πω...

Ρε λουλουλακακαουνακη εκανες που εκανες αυτο το θρεντ..Την εκανες μετα με ελαφρα  αφου πρωτα πεταξες ενα σωρο σποντες και τωρα δημιουργηθηκε ολοκληρη θυελλα.

Σορρυ αλλα δεν εισαι σωστος.Τι δηλαδη πεταμε μια μαλακια και φευγουμε?Εαν νιωθεις θιγμενος η δεν αντεχεις την ντροπη τοτε αδελφε ΣΕΠΟΥΚΟΥ να ησυχασουμε και μεις

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ήμαρτον  ρε πουστη μου.
Δε παει αλλο αυτο το πραγμα!Γεμισε το σαιτ με μαλακισμενα και ψευτομαγκες του πληκτρολογιου...
Βαρεθηκα με τους ειδημονες που εχουν αποψη και δεν δεχονται καμια αλλη,βαρεθηκα τους τσαμπουκαδες,βαρεθηκα αυτους που βριζουν τους παντες,τους ξερολες,τους κακοπροαιρετους και τους εριστικους...

Που ειναι ρε τα παλλικαρια με χιουμορ,οι καλοπροαιρετοι,αυτοι που ενημερωνουν,οι χαβαλεδες και αυτοι που τους αρεσει η καλη κουβεντα?
Τι να πω...

LALAK μύρισα ΑΙΜΑ και ήρθα!!! Ρε τι λές ρε παληκάρι???? ΕΧΩ πει κατά ΠΡΩΤΟΝ οι ΑΝΤΡΕΣ φοράνε ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ και δευτερον ΟΤΑΝ μιλάνε οι γυναίκες
δεν κάνουν τουμπεκι???? ΕΣΥ που κατατάσεσε για να ξέρω.... (ΜΗΝ πεις πολλά γιατί πάντα μιλάω με στοιχεία) ΜΗΠΩΣ θυμάσε του ΤΡΑΓΟΥΣ που ο ΗΡΑΚΛΗΣ
τους έκανε τσιμέντο???? (Οπου Ηρακλης βλέπε ΑΝΤΙ)

Ασε για αυτούς που ενημερώνουν την έκαναν για άλλη γή άλλα μέρη ακόμη και αυτοί που ΔΕΝ ενημέρωναν και τώρα έχουν βάλει τρομερά logo μην τους
πιστεύεται αστεία λένε και μόλις διάβασα το review για τα θηρία και τα κατορθώματα των ημιθέων του ΟΛΥΜΠΟΥ  :2funny: :2funny: :2funny:

Ωρίστε ΠΛΑΚΑ δεν έχει ΑΔΕΛΦΙ?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ΑΦΜ? ΔΟΥ? διευθυνση θες?

Νεοσυλλεκτος εισαι αδελφε γι αυτο δεν με ξερεις
εισαι γνωστος ρε αδερφε και μη εξαιρετεος
φιλε μου
με συγχωρεις που παρεμβαινω,
αλλα δε βλεπεις το επιπεδο?
δε σου φταιει κατι ο παραγωγος.
ο λαλακ δημιουργησε ενα χαος και την εκανε με ελαφρα.
τουλαστιχον να ζητησει να το κλειδωσουν το ζητημα διοτι ειναι επιπεδου υπο το μηδεν.
το βλεπω ρε φιλαρακι, ανοιχτηκε ενα συγκεκριμεμο θρεντ
και εδω εχει γινει πολεμος, ο καθενας να βγαλει το αχτι που εχει με τον αλλον
για αυτο και εγω σταματαω να ασχολουμε γιατι οπως ειπα και πιο πανω ο σκοπος μου δεν ειναι βριζομαι με τον καθε τυπο που ουτε τον ξερω ουτε με ξερει,και καλο θα ηταν με τον φιλο τον παραγωγο να σταματησει πια τις ειρωνιες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όποιος έχει την μύγα μυγίαζεται.Δεν μας λες όμως μαλακισμένε ανοργασμικέ άντρα...Ακόμα σου σηκώνεται με τις αφίσες της Παπαρήγας η ούτε με αυτές πια?

Όσο για τσάμπα μάγκες, έλα άμα έχεις τα αρχίδια στην πλατεία Βάθης τώρα...Αλλά είσαι ένας υπέρβαρος άσχημος ,μικροτσουτσουνος ΔΕΙΛΟΣ!

χωσε
γαμα τον μαπαριων
ειναι και λουγκρακι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όποιος έχει την μύγα μυγίαζεται.Δεν μας λες όμως μαλακισμένε ανοργασμικέ άντρα...Ακόμα σου σηκώνεται με τις αφίσες της Παπαρήγας η ούτε με αυτές πια?

Όσο για τσάμπα μάγκες, έλα άμα έχεις τα αρχίδια στην πλατεία Βάθης τώρα...Αλλά είσαι ένας υπέρβαρος άσχημος ,μικροτσουτσουνος ΔΕΙΛΟΣ!

και οποιος θελει την πουτσα πουτσιαζεται
βοηθεια του λοιπον

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στις ΕΛΛΕΕΙΝΗΔΕΣ και σους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ σαν εσένα

[youtube=425,350]hBSdrceZ3Io[/youtube]

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εισαι γνωστος ρε αδερφε και μη εξαιρετεοςτο βλεπω ρε φιλαρακι, ανοιχτηκε ενα συγκεκριμεμο θρεντ
και εδω εχει γινει πολεμος, ο καθενας να βγαλει το αχτι που εχει με τον αλλον
για αυτο και εγω σταματαω να ασχολουμε γιατι οπως ειπα και πιο πανω ο σκοπος μου δεν ειναι βριζομαι με τον καθε τυπο που ουτε τον ξερω ουτε με ξερει,και καλο θα ηταν με τον φιλο τον παραγωγο να σταματησει πια τις ειρωνιες.

Απο ποτε οι αληθειες λεγονται ειρωνιες?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ γιατί μιλάς? Εχω ράμματα για τη γούνα σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν ειμαστε σοβαροι πλεον  :) ( ή μηπως δεν ειμασταν ποτε ?)
εχει βριστει ολη η οικογενεια ενος μελους,
εχουν πεσει ολοι πανω του και δεν υπαρχει κινηση απο τους μοντ.
αυτα με ενοχλουν περρισοτερο απο καθε τι αλλο.

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Υura κατσε να φερω λουλακι για να βγαλεις απλυτα στην φορα  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

το μελος που βριζει την οικογενεια του φανατζομαι θα φαει μιουτ

οι υπολοιποι που πεσαμε πανω του εχουμε λογους
δεν σου φαινεται και λιγο περιργο ολοι να την λενε σε εναν?
θα υπαρχει λογος

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δε μας το λετε κι εμας?
τι το τοσο κακο εκανε ?
το μελος που βριζει την οικογενεια του φανατζομαι θα φαει μιουτ

οι υπολοιποι που πεσαμε πανω του εχουμε λογους
δεν σου φαινεται και λιγο περιργο ολοι να την λενε σε εναν?
θα υπαρχει λογος

Geryon

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

κλαψ λυγμ...

Το μέλος αυτό όταν είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο του σαιτ και ο πιο κλαψιάρης ξεφτύλας που υπήρχε ποτέ καλά θα κάνει αν δεν θέλει να του την πεφτουν και να κλαίγεται μετά ,να μην πετάγεται σαν την πορδή να μιλίσει για ηθική και αλητεία

Επισκέπτης
ωραιο θρεντ.μονο που αυτο ισχυει και στη ζωη εξω γενικοτερα.μαλακες,μαλακισμενες και ψωνια....ποιον εβρισαν ρε παιδες τοσο πολυ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σωπα αγορι μου θα σου παρω μπουμπου να βυζαξεις ,σωπα...
κλαψ λυγμ...

Το μέλος αυτό όταν είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο του σαιτ και ο πιο κλαψιάρης ξεφτύλας που υπήρχε ποτέ καλά θα κάνει αν δεν θέλει να του την πεφτουν και να κλαίγεται μετά ,να μην πετάγεται σαν την πορδή να μιλίσει για ηθική και αλητεία

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κλαψ λυγμ...

100% :thumbsup:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom