Νέα

Γεμίσαμε ψώνια και μα....κες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Ήμαρτον  ρε πουστη μου.
Δε παει αλλο αυτο το πραγμα!Γεμισε το σαιτ με μαλακισμενα και ψευτομαγκες του πληκτρολογιου...
Βαρεθηκα με τους ειδημονες που εχουν αποψη και δεν δεχονται καμια αλλη,βαρεθηκα τους τσαμπουκαδες,βαρεθηκα αυτους που βριζουν τους παντες,τους ξερολες,τους κακοπροαιρετους και τους εριστικους...

Που ειναι ρε τα παλλικαρια με χιουμορ,οι καλοπροαιρετοι,αυτοι που ενημερωνουν,οι χαβαλεδες και αυτοι που τους αρεσει η καλη κουβεντα?
Τι να πω...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
γιατι αυτη η στενoχωρια lalak?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλοκαίρι φίλε....
τα σχολεία έκλεισαν,
ο κόσμος έχει άδεια κια περισσότερο ελεύθερο χρόνο.....

οπότε καταλαβαίνεις...... ;) :jerking:

υπομονή μέχρι το Σεπτέμβριο.... :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι το ψαχνεις βρε λαλακ...και το σάιτ μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι...ας κρατάμε τα μπόσικα όσοι μπορούμε....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ήμαρτον  ρε πουστη μου.
Δε παει αλλο αυτο το πραγμα!Γεμισε το σαιτ με μαλακισμενα και ψευτομαγκες του πληκτρολογιου...
Βαρεθηκα με τους ειδημονες που εχουν αποψη και δεν δεχονται καμια αλλη,βαρεθηκα τους τσαμπουκαδες,βαρεθηκα αυτους που βριζουν τους παντες,τους ξερολες,τους κακοπροαιρετους και τους εριστικους...

Που ειναι ρε τα παλλικαρια με χιουμουρ,οι καλοπροαιρετοι,αυτοι που ενημερωνουν,οι χαβαλεδες και αυτοι που τους αρεσει η καλη κουβεντα?
Τι να πω...
υπηρχε περιπτωση ενα τοσο ''μεγαλο''φορουμ να ΜΗΝ ειναι πιστη αντιγραφη της κοινωνιας?????
ΚΑΜΜΙΑ!!!!!!!!!
Οπως ειναι τα πραγματα ''εξω'',το ιδιο (και χειροτερα γιατι λογω ανωνυμιας ευκολα ξεσαλωνουν οι σκατοθρασυδειλοι)ειναι και εδω......

Επισκέπτης
Καθολου στεναχωρημενος xilnik αλλα μηπως εχεις αντιθετη αποψη?Παρακαλω να την πεις...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συμφωνω
οσοι δε δινουν πληροφοριες ,
ή δε συμβαλλουν στην τερψη των οφθαλμων
ανηκουν στην κατηγορια που αναφερει ο εκλεκτος συναδελφος λαλακ ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλοκαίρι φίλε....
τα σχολεία έκλεισαν,
ο κόσμος έχει άδεια κια περισσότερο ελεύθερο χρόνο.....

οπότε καταλαβαίνεις...... ;) :jerking:

υπομονή μέχρι το Σεπτέμβριο.... :2funny:
παιδια μην τα ριχνετε ΟΛΑ στους πιτσιρικαδες.....
Κυκλοφορουν εδω πολλοι ΄΄ψυχασθενεις'

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
συμφωνω
αρα εσυ παρε τον κλωνο σου το Βουδα και σταματα να σπαμαρεις στο site

Γεμισαμε αργοσχολο κοσμο με 10 χιλιαδες μηνυματα στην καθισια σας σε 5 μερες πολλοι απο εσας.

2 χρονια μετα και τωρα παταω τα 2000

Επισκέπτης
Εχει παραγινει το κακο ρε παλλικαρια
Καθε φορα θα ψαχνουμε να βρουμε τα 6-7 ατομα που γουσταρουμε για να πουμε δυο κουβεντες....?
ε ρε πουστη μου

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αν υπαρχουν ακομη και ενα η' δυο ατομα που μου ταιριαζουν και μπορω να συνεννοηθω,ευχαριστημενος θα ειμαι
το πρωτο ειναι η ενημερωση στο site,αλλα ειλικρινα τι συγκεκριμενα σε πειραξε?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
συμφωνω
διαφωνω με αυτο....
θα μπορουσαν να μην δινουν πληροφοριες ακομα και να μην τους απασχολει καθολου ο αγοραιος ερωτας ,αλλα να συμετεχουν σε διαφορα θρεντ με ωραιο τροπο και οχι με στοχο να γαμανε το σαιτ βγαζοντας τα κομπλεξ και τα μαυρα εσωψυχα τους....

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.530
Πόντοι
606
Ήμαρτον  ρε πουστη μου.

Που ειναι ρε τα παλλικαρια με χιουμουρ,οι καλοπροαιρετοι,αυτοι που ενημερωνουν,οι χαβαλεδες και αυτοι που τους αρεσει η καλη κουβεντα?
Τι να πω...
To παραγαμησαν ορισμενοι με ιντριγκες,διπλα nicks και μαλακιες τετοιες.Απορω ρε πουστη...δουλειες δεν εχουν να ασχοληθουν???? :think:

Επισκέπτης
αν υπαρχουν ακομη και ενα η' δυο ατομα που μου ταιριαζουν και μπορω να συνεννοηθω,ευχαριστημενος θα ειμαι

Αυτο που ειπα στην αρχη ρε xilnik δεν ειναι ξεκαθαρο?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
σίγουρα κυκλοφορουν εδω πολλοι ΄΄ψυχασθενεις'',
αλλά μόνο το καλοκαίρι βγαίνουν???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΜΑ τι λες τωρα ρε φιλε????δεν καταλαβαινεις οτι ειναι τρομερα ασχημο να κανεις ''παρεα''εστω και διαδυκτιακα με τον καθε ψυχοανωμαλο????
Πλακα κανεις????

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Ήμαρτον  ρε πουστη μου.

Που ειναι ρε τα παλλικαρια με χιουμορ,οι καλοπροαιρετοι,αυτοι που ενημερωνουν,οι χαβαλεδες και αυτοι που τους αρεσει η καλη κουβεντα?
Τι να πω...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις φίλε μου είναι να μην δίνεις σημασία....

Ειδικά κάποιοι τύποι στα οπαδικά threads είναι πραγματικά για γέλια....όλο είρωνία,μαγκιά και τσαμπουκάδες
είναι....βέβαια όλα αυτά πίσω από την ασφάλεια του  πληκτρολογίου.Βέβαια έχουν και οι admins ένα μερίδιο ευθύνης για όλα αυτα....

Τέλος πάντων...όπως είπα το καλύτερο είναι να γελάς με όλους αυτούς....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΜΑ τι λες τωρα ρε φιλε????δεν καταλαβαινεις οτι ειναι τρομερα ασχημο να κανεις ''παρεα''εστω και διαδυκτιακα με τον καθε ψυχοανωμαλο????
Πλακα κανεις????
δεν ασχολήσαι μαζί τους βρε χριστίδη...και πάπαλα....αλοίμονο αν παίρναμε σοβαρ'ά τον κάθε περίεργο....απλά χαλάνε τα πα΄ντα όπου ανακατεύονται..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom