- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
[youtube=700,500]BUhz2Q3Wnuc[/youtube]
σου ειπε κανεις οτι ειναι κατι ευχαριστο?φιλε μου μιλας για τις παραπλευρες απωλειες λες και ειναι ακριδες......
μιλαμε για εκατονταδες η χιλιαδες ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ...
αν σκοτωναν τις μαναδες μας και τα αδερφακια μας πως θα σου φαινοτανε?
σου ειπε κανεις οτι ειναι κατι ευχαριστο?
ο πολεμος ομως τα ειχε αυτα τι να κανουμε τωρα
σου ειπε κανεις οτι ειναι κατι ευχαριστο?
ο πολεμος ομως τα ειχε αυτα τι να κανουμε τωρα
ειχε πει καποτε ενας αμερικανος αξιωματικος ο οποιος ηταν στο πολεμο του βιετναμ επικεφαλης τον λεγομενων ταγματων ''εκκαθαρισεις'',οτι το 99% των παραπλερων απωλειων ειναι χτυπηματα εσχεμεναΠαντως δεν ξερω αν ειναι παραπλευρες απωλειες...η αν ειναι τυχαιο οτι το 90% των θυματων ειναι αμαχοι...μηπως τους χτυπανε εκει επειδη ποναει περισσοτερο? Τυχαιο ειναι..δε νομιζω...
κ βασικα κοιτα δεν ειμαι κανα χρυσαβγουλο μισοεβραιος..εχω παει και Ισραηλ κ Παλαιστινη κ εχω φιλους κ στα 2 μερη..ειχα γραψει πραγματα 3-4 σελιδες πριν...
το θεμα ειναι να πρυτανευσει η λογικη γιατι αυτο δεν οδηγει πουθενα..μονο νεκρους μετρανε....
κ δε την πληρωνει κανα καθαρμα..μονο αθωοι την πληρωνουνε κυριως οπως παντα...
αθωοι οι εβραιοι και οι μουσουλμανοι? ασε να τρωγονται μεταξυ τους μην κανουν κανα ντου προς τα εδω.
ισα ισα που τους βολευει κιολαςεντάξει εδώ οι ισραηλινοί έχουν και την εύκολη δικαιολογία ότι ο εχθρός χρησιμοποιεί τους αμάχους ως ανθρώπινη ασπίδα, ισχυρισμός που δεν ελέγχεται, στην πραγματικότητα μπορούμε εξίσου εύκολα να υποθέσουμε ότι ναι μεν οι άμαχοι δεν αποτελούν στόχο αλλά όχι ότι τους απασχολεί και ιδιαίτερα αν εκεί που θα ρίξουν τις βόμβες τους θα πάρουν παραμάζωμα και μερικούς από αυτούς
ειχαν ερθει πολλοι απο ισπανια και τους ειχε καλεσει η τουρκια για να μικρυνουν τα ποσοστα των ελληνων στην θεσσαλονικη.σιγα μην ερθουν Ελλαδα οι Εβραιοι?χαχα...να φανε 100 μνημονια στη μαπα......μια χαρα ειναι κατω....διπλασιους μισθους εχουνε....πολη μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μας εχουμε...οι μεταναστες της Ευρωπης ειμαστε....ξυπνατε....
Αθωοι?????????Παντως δεν ξερω αν ειναι παραπλευρες απωλειες...η αν ειναι τυχαιο οτι το 90% των θυματων ειναι αμαχοι...μηπως τους χτυπανε εκει επειδη ποναει περισσοτερο? Τυχαιο ειναι..δε νομιζω...
κ βασικα κοιτα δεν ειμαι κανα χρυσαβγουλο μισοεβραιος..εχω παει και Ισραηλ κ Παλαιστινη κ εχω φιλους κ στα 2 μερη..ειχα γραψει πραγματα 3-4 σελιδες πριν...
το θεμα ειναι να πρυτανευσει η λογικη γιατι αυτο δεν οδηγει πουθενα..μονο νεκρους μετρανε....
κ δε την πληρωνει κανα καθαρμα..μονο αθωοι την πληρωνουνε κυριως οπως παντα...
Αθωοι?????????
Οι μεν ψηφιζουν κυβερνηση τη Χαμας και οι δε ψηφιζουν κυβερνηση τον Νετανιαχου.
Ποιοι ειπαμε είναι αθωοι?
Ε καποτε να λιωσει αυτή η καραμελα των "αθωων λαων" που αναδεικνυουν για ηγετες αυτους που τους βουλιαζουν στον πολεμο.Σωστός, καλά να πάθουν που ψοφάνε
Αθωοι?????????
Αθωοι?????????
Γνωρίζεις τι ψηφισαν οι αμαχοι που σκοτώνονται?και οι άμαχοι που σκοτώνονται ενώ δεν τους ψήφισαν?
Γνωρίζεις τι ψηφισαν οι αμαχοι που σκοτώνονται?
Να περιμενουμε βιντεακι αποκεφαλισμου στο theync.com?Οι Χαμας ισχυρίζονται οτι κρατουν αιχμάλωτο έναν ισραηλινό στρατιώτη..της πουτάνας θα γίνει πάλι αυριο.Σήμερα ήταν η πιο αιματηρή ημέρα.
Ενοχες ηγεσιες, αθώοι λαοι. Πώς γινεται αυτό...εγώ όχι εσύ τους καταδίκασες συλλήβδην ως ενόχους