Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
:rockon:

[youtube=700,500]BUhz2Q3Wnuc[/youtube]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
φιλε μου μιλας για τις παραπλευρες απωλειες λες και ειναι ακριδες......

μιλαμε για εκατονταδες η χιλιαδες ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ...

αν σκοτωναν τις μαναδες μας και τα αδερφακια μας πως θα σου φαινοτανε?
σου ειπε κανεις οτι ειναι κατι ευχαριστο?
ο πολεμος ομως τα ειχε αυτα τι να κανουμε τωρα

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Παντως δεν ξερω αν ειναι παραπλευρες απωλειες...η αν ειναι τυχαιο οτι το 90% των θυματων ειναι αμαχοι...μηπως τους χτυπανε εκει επειδη ποναει περισσοτερο? Τυχαιο ειναι..δε νομιζω...

κ βασικα κοιτα δεν ειμαι κανα χρυσαβγουλο μισοεβραιος..εχω παει και Ισραηλ κ Παλαιστινη κ εχω φιλους κ στα 2 μερη..ειχα γραψει πραγματα 3-4 σελιδες πριν...
το θεμα ειναι να πρυτανευσει η λογικη γιατι αυτο δεν οδηγει πουθενα..μονο νεκρους μετρανε....
κ δε την πληρωνει κανα καθαρμα..μονο αθωοι την πληρωνουνε κυριως οπως παντα...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αθωοι οι εβραιοι και οι μουσουλμανοι? ασε να τρωγονται μεταξυ τους μην κανουν κανα ντου προς τα εδω.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εντάξει εδώ οι ισραηλινοί έχουν και την εύκολη δικαιολογία ότι ο εχθρός χρησιμοποιεί τους αμάχους ως ανθρώπινη ασπίδα, ισχυρισμός που δεν ελέγχεται, στην πραγματικότητα μπορούμε εξίσου εύκολα να υποθέσουμε ότι ναι μεν οι άμαχοι δεν αποτελούν στόχο αλλά όχι ότι τους απασχολεί και ιδιαίτερα αν εκεί που θα ρίξουν τις βόμβες τους θα πάρουν παραμάζωμα και μερικούς από αυτούς

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Παντως δεν ξερω αν ειναι παραπλευρες απωλειες...η αν ειναι τυχαιο οτι το 90% των θυματων ειναι αμαχοι...μηπως τους χτυπανε εκει επειδη ποναει περισσοτερο? Τυχαιο ειναι..δε νομιζω...

κ βασικα κοιτα δεν ειμαι κανα χρυσαβγουλο μισοεβραιος..εχω παει και Ισραηλ κ Παλαιστινη κ εχω φιλους κ στα 2 μερη..ειχα γραψει πραγματα 3-4 σελιδες πριν...
το θεμα ειναι να πρυτανευσει η λογικη γιατι αυτο δεν οδηγει πουθενα..μονο νεκρους μετρανε....
ειχε πει καποτε ενας αμερικανος αξιωματικος ο οποιος ηταν στο πολεμο του βιετναμ επικεφαλης τον λεγομενων ταγματων ''εκκαθαρισεις'',οτι το 99% των παραπλερων απωλειων ειναι χτυπηματα εσχεμενα
νομιζω οτι καταλαβαινει ο καθενας για ποιο λογο γινεται αυτο σε εναν πολεμο

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αθωοι οι εβραιοι και οι μουσουλμανοι? ασε να τρωγονται μεταξυ τους μην κανουν κανα ντου προς τα εδω.

σιγα μην ερθουν Ελλαδα οι Εβραιοι?χαχα...να φανε 100 μνημονια στη μαπα......μια χαρα ειναι κατω....διπλασιους μισθους εχουνε....πολη μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μας εχουμε...οι μεταναστες της Ευρωπης ειμαστε....ξυπνατε....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εντάξει εδώ οι ισραηλινοί έχουν και την εύκολη δικαιολογία ότι ο εχθρός χρησιμοποιεί τους αμάχους ως ανθρώπινη ασπίδα, ισχυρισμός που δεν ελέγχεται, στην πραγματικότητα μπορούμε εξίσου εύκολα να υποθέσουμε ότι ναι μεν οι άμαχοι δεν αποτελούν στόχο αλλά όχι ότι τους απασχολεί και ιδιαίτερα αν εκεί που θα ρίξουν τις βόμβες τους θα πάρουν παραμάζωμα και μερικούς από αυτούς
ισα ισα που τους βολευει κιολας

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
σιγα μην ερθουν Ελλαδα οι Εβραιοι?χαχα...να φανε 100 μνημονια στη μαπα......μια χαρα ειναι κατω....διπλασιους μισθους εχουνε....πολη μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μας εχουμε...οι μεταναστες της Ευρωπης ειμαστε....ξυπνατε....
ειχαν ερθει πολλοι απο ισπανια και τους ειχε καλεσει η τουρκια για να μικρυνουν τα ποσοστα των ελληνων στην θεσσαλονικη.
αν πεσει καμια πυρηνικη βομβα στο ισραηλ δεν νομιζεις οτι θα μοιραστουν παλι σε ολη την ευρωπη? μονο λονδινο και νεα υορκη λες να πανε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Αθωοι?????????
Οι μεν ψηφιζουν κυβερνηση τη Χαμας και οι δε ψηφιζουν κυβερνηση τον Νετανιαχου.
Ποιοι ειπαμε είναι αθωοι?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αθωοι?????????

και οι άμαχοι που σκοτώνονται ενώ δεν τους ψήφισαν? :think:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αθωοι?????????

τυπε αυτο ακριβως...σε συνθηκες πολωσης ο κοσμος παει στα ακρα....
παλια στο Ισραηλ ψηφιζαν Αριστερα για πολλα χρονια..
κ ξερεις τι μου ειπαν οταν πηγα κατω...?''μας χτυπανε οι Παλαιστινιοι κ η φλωρικη αριστερη κυβερνηση μας δεν κανει τιποτα...θα εκλεξουμε τους Εθνικιστες για να τους τσκισουνε΄΄
εσυ λες αν γινει καμια στραβη με Τουρκια θα δεις τα χρυσαβγουλα με 40%..ενω πριν ειχαν 10...
μετα θα λες δεν ειναι αθωοι...

κοιτα οι φασιστες κ στα 2 μερη ειναι μειοψηφια απλα η πολωση τους κανει να διαλεγουν τα ακρα...
κ τα ακρα θελουν πολεμο....

χαμας κ εθνικιστες του Ισραηλ αν δεν κανουν πολεμο καθε χρονο θα χασουν τα ερεισματα τους...

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Οι Χαμας ισχυρίζονται οτι κρατουν αιχμάλωτο έναν ισραηλινό στρατιώτη..της πουτάνας θα γίνει πάλι αυριο.Σήμερα ήταν η πιο αιματηρή ημέρα.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και εμεις δεν ψηφισαμε πασοκ και το πασοκ μας κυβερναει 30 χρονια.
5% πηρε στις τελευταιες εκλογες και αυτην την στιγμη παλι πασοκση υπουργο εχω τον λοβερδο (μια φορα πασοκσης για παντα πασοκσης)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οι Χαμας ισχυρίζονται οτι κρατουν αιχμάλωτο έναν ισραηλινό στρατιώτη..της πουτάνας θα γίνει πάλι αυριο.Σήμερα ήταν η πιο αιματηρή ημέρα.
Να περιμενουμε βιντεακι αποκεφαλισμου στο theync.com?
Τωρα τελευταια μονο κατι εκτελεσεις με περιστροφο στη Συρια βλεπω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom