μου αρεσει να μπενο στο καμινι και να βγενο ζοντανοσ.
καλά.. κανένας δεν πέθανε αν τον γαμίσουνε.. αλλιώς όλοι οι gay θα ήταν νεκροί τωρα..
μου αρεσει να μπενο στο καμινι και να βγενο ζοντανοσ.
18-2-09
καλισπεριζο τουσ ατρομιτουσ μαχιτες τισ πουτσας!
ι δισκολι καθιμερινοτιτα γεματι στρεσ και ανχος μασ οδιγισε στα ιγρα σοκακια τισ οδου βισισ και πολικλιτου στο μοναστιρακι και σιγκεκριμενα στο φλεχ τζιμ!
ενα ιπερπολιτελεσ σπα στο κεντρο τισ αθινασ μονο για δροσερουσ αντρες
οι διο ναυαρχιδεσ τισ γκαυλας και σιντροφοι μου στα γεματα ιγρασια μονοπατια του δροσερου σπα ιταν ο πορνορεπορτερ gang και ο πιστοσ ιποτισ τισ ιδονισ lionheart!
αφου λοιπον σαν αρχιβαριστες τισ καυλασ σφιλεψαμε τα κορμια μας στιν αιθουσα γιμναστικισ του τριτου οροφου θελαμε να χαρισουμε στουσ μιονεσ μασ μια αισθισι χαλαροσισ...
ετσι λοιπον χορισ δευτερι σκεψι σαν κουρασμενοι μαραθονοδρομοι τισ καυλασ μπικαμε στο χαμαμακι.
εκει μασ πλισιασε ενα αλοδαπο δροσερο αγορι απο τιν γαλια!
για να μιν τα πολιλογο και ασ μπο στο ψιτο...
αρχισαμε να παλιδρομουμε τα τσουτσουνια μασ και το δροσερο αγορι ειχε ταρακτει..
και του λεο στα πορνοαγλικα....do you like sperm?
ofcourse μου απανταει.
πιτσι:do you like to taste my sperm in your body?
δροσερο αλοδαπο αγορι:yes
και αρχιζο να γινομαι χειροπλαστισ του ανδρικου μου μοριου και να σου αξαφνα να αναβλιζει το παχιρευστο ιγρο πιρ και να πιτσιλαει το δροσερο αλοδαπο αγορι σε ολο του το κορμι εξ αποστασεος!
ενας νεος χοροσ ευροπαικον προδιαγραφον διμιουργιθικε στο γκαζι για τουσ λατρεις του σπα.διαθετει το καταλιλο περιβαλλον και ολες τισ ανεσεις για να χαθεισ μεσα σε ατμουσ και ιδρομασαζ,και να προσφερεις στο σομα σου μια απολαυστικι εμπειρια.
το εν λογο σπα εν ονοματι alexander sauna λειτουργει στιν ακολουθει διευθινσι:
Μ.αλεξανδρου 134 και ιερα οδος γκαζι αθηνα.
οραριο λειτουργειασ
δευτερα-πεμπτη 17:00-01:00
παρασκευη απο τις 17:00 μεχρι δευτερα 03:00 σινεχισ λειτουργεια
18-2-09
καλισπεριζο τουσ ατρομιτουσ μαχιτες τισ πουτσας!
ι δισκολι καθιμερινοτιτα γεματι στρεσ και ανχος μασ οδιγισε στα ιγρα σοκακια τισ οδου βισισ και πολικλιτου στο μοναστιρακι και σιγκεκριμενα στο φλεχ τζιμ!
ενα ιπερπολιτελεσ σπα στο κεντρο τισ αθινασ μονο για δροσερουσ αντρες
οι διο ναυαρχιδεσ τισ γκαυλας και σιντροφοι μου στα γεματα ιγρασια μονοπατια του δροσερου σπα ιταν ο πορνορεπορτερ gang και ο πιστοσ ιποτισ τισ ιδονισ lionheart!
αφου λοιπον σαν αρχιβαριστες τισ καυλασ σφιλεψαμε τα κορμια μας στιν αιθουσα γιμναστικισ του τριτου οροφου θελαμε να χαρισουμε στουσ μιονεσ μασ μια αισθισι χαλαροσισ...
ετσι λοιπον χορισ δευτερι σκεψι σαν κουρασμενοι μαραθονοδρομοι τισ καυλασ μπικαμε στο χαμαμακι.
εκει μασ πλισιασε ενα αλοδαπο δροσερο αγορι απο τιν γαλια!
για να μιν τα πολιλογο και ασ μπο στο ψιτο...
αρχισαμε να παλιδρομουμε τα τσουτσουνια μασ και το δροσερο αγορι ειχε ταρακτει..
και του λεο στα πορνοαγλικα....do you like sperm?
ofcourse μου απανταει.
πιτσι:do you like to taste my sperm in your body?
δροσερο αλοδαπο αγορι:yes
και αρχιζο να γινομαι χειροπλαστισ του ανδρικου μου μοριου και να σου αξαφνα να αναβλιζει το παχιρευστο ιγρο πιρ και να πιτσιλαει το δροσερο αλοδαπο αγορι σε ολο του το κορμι εξ αποστασεος!
Η flex υπάρχει;