Καμαρώστε εδώ! Ζευγάρι ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ (όχι gays, ασφαλώς και υπάρχει διαφορά!) παρελαύνουν σε αντίστοιχη εκδήλωση στο εξετερικό μαζί με κάποιο παιδάκι που φαίνεται προφανώς ξένο πιθανότατα να το έχουν υιοθετήσει, επιτρέπεται σε πολλές "προοδευτικές" χώρες αυτό. Το κορυφαίο δε είναι πως ο ένας "μπαμπάς" δίνει δημόσια φιλί στο στόμα στο "παιδί του"!
Αυτό εννοούν προφανώς όσοι λένε πως "Φυσικά και μπορούν gay ζευγάρια να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη!" Για τέτοιου είδους "αγάπη" μιλάμε, μπορούμε δε να υποθέσουμε πως αν αυτά γίνονται δημόσια ιδιωτικά θα γίνονται πολύ χειρότερα!
Και εν τέλει, Ο.Κ. αυτοί έχουν επιλέξει να είναι gay, δικαίωμά τους! Το πεντάχρονο παιδί όμως δεν θα πρέπει να αφεθεί να αποφασίσει μόνο του την σεξουαλική του επιλογή;
Δηλαδή αν εγώ είμαι πουτανιάρης να πάρω και το πεντάχρονο ανηψάκι μου στα μπουρδέλα ή στα στριπτιζάδικα για να "μαθαίνει"; Μα δεν θα με αφήσουν οι ιδιοκτήτες τους!
Ο υπόκοσμος του νταβατζηλικιού τελικά υπακούει τουλάχιστον σε κάποιους στοιχειώδεις νόμους. "Τα παιδιά μακριά από αυτά!" Το πουσταριό όμως ούτε αυτό δεν σέβεται!
Κι ο άλλος ο βλάκας τους λέει να είναι και περήφανοι για την επιλογή τους.