Νέα

Gay Pride 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
δεν το οργανώνουμε λεω γω σιγά-σιγά?
ας αρχισουμε με πορειες και πανω, και ισως στο τελος βγει και κανενας νομος για συμβιωση με παντρεμένες, ο οποιος μας φτιαξει!

Δηλαδη να μπορει η άλλη να βγαζει τα γουστα της μαζι μας ελευθερα, χωρις να δινει λογαριασμο σε ανδρες και παιδια!

ΦΥΓΑΜΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!

:happy: :headbaning2:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καλώς και τον Καρανίκα!  :afro:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=260515.0;attach=908804;image[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το ταμπελάκι "ομοφοβικός", όταν αποδιδεται σε κάποιον που σχολιάζει αρνητικά, όχι το σύνολο της gay κοινότητας, αλλά τις διάφορες εκδηλώσεις προβολής και διαφήμησης της ομοφυλοφιλίας, είναι μια παπαριά και μισή. Οι κοινωνίες έχουν την τάση να σχολιάζουν αρνητικά οιαδήποτε γελοιότητα.

Δηλαδή όσοι σχολίασαν με τον ίδιο αρνητικό τρόπο τους ετεροφυλόφιλους (κ.κ) Τατσόπουλο και Σπαλιάρα, όταν μας διαφήμησαν  με στόμφο τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, καθως και το πόσο "ενεργοί" τυγχάνουν σεξουαλικά, τι είναι;;; Ετεροφοβικοί;;;
Εγω συμφωνω μαζι σου.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Καμαρώστε εδώ! Ζευγάρι ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ (όχι gays, ασφαλώς και υπάρχει διαφορά!) παρελαύνουν σε αντίστοιχη εκδήλωση στο εξετερικό μαζί με κάποιο παιδάκι που φαίνεται προφανώς ξένο πιθανότατα να το έχουν υιοθετήσει, επιτρέπεται σε πολλές "προοδευτικές" χώρες αυτό. Το κορυφαίο δε είναι πως ο ένας "μπαμπάς" δίνει δημόσια φιλί στο στόμα στο "παιδί του"!
Αυτό εννοούν προφανώς όσοι λένε πως "Φυσικά και μπορούν gay ζευγάρια να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη!" Για τέτοιου είδους "αγάπη" μιλάμε, μπορούμε δε να υποθέσουμε πως αν αυτά γίνονται δημόσια ιδιωτικά θα γίνονται πολύ χειρότερα!

Και εν τέλει, Ο.Κ. αυτοί έχουν επιλέξει να είναι gay, δικαίωμά τους! Το πεντάχρονο παιδί όμως δεν θα πρέπει να αφεθεί να αποφασίσει μόνο του την σεξουαλική του επιλογή;
Δηλαδή αν εγώ είμαι πουτανιάρης να πάρω και το πεντάχρονο ανηψάκι μου στα μπουρδέλα ή στα στριπτιζάδικα για να "μαθαίνει"; Μα δεν θα με αφήσουν οι ιδιοκτήτες τους!
Ο υπόκοσμος του νταβατζηλικιού τελικά υπακούει τουλάχιστον σε κάποιους στοιχειώδεις νόμους. "Τα παιδιά μακριά από αυτά!" Το πουσταριό όμως ούτε αυτό δεν σέβεται!
Κι ο άλλος ο βλάκας τους λέει να είναι και περήφανοι για την επιλογή τους. :jerking:

στο 1:21

οχι ο πεζοναυτης μπαμπας στο βιντεο δε 'βιαζει' την κορη του. Η φωτο που βαζεις ειναι 'χειροτερη' απλα γιατι ειναι 1 δευτερολεπτο παγωμενο. ειμαι βεβαιος οτι ο τυπος στη φωτο σου κατι παρομοιο κανει, δεν πιστευω οτι δινει γλωσσοφιλα στο πιτσιρικο

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μόνο ο Μπετόβεν μπορούσε να συνθέτει μουσικά  αριστουργήματα , ενώ είχε γίνει κουφός  περίπου στα 45  του !

Αν ήταν εκ γενετής,ούτε τα κάλαντα δε θα μπορούσε να συνθέσει.Στο μυαλό του υπήρχαν οι ήχοι της μουσικής,γι'αυτό άφησε αυτή την κληρονομιά στον κόσμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom