You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gay Pride 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Σε ολα τα πολιτισμένα social του πλανητη τετοιες απόψεις μπλοκάρονται μέσω IP ώστε να μην μπορεί να φτιάχνει νέους κλώνους. Να μην σου πω πως μπαίνουν σε καραντίνα απο την δίωξη ηλ εγγλήματος.
Καθαρίστε το site....
Δημοκρατία!
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Δημοκρατία!
Όσο τους κεντρώους και τους αριστερούς τους συμφέρει...
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
πεστα τύπε,σαπίλα και παρακμη,τι σου φταινε ρε κυριος τα καημενα τα αδεσποταΔεν θα το σβήσω το post σου.
Θα το αφήσω έτσι να φαίνεται η σαπίλα που έχουν μερικοί.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Καμαρώστε εδώ! Ζευγάρι ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ (όχι gays, ασφαλώς και υπάρχει διαφορά!) παρελαύνουν σε αντίστοιχη εκδήλωση στο εξετερικό μαζί με κάποιο παιδάκι που φαίνεται προφανώς ξένο πιθανότατα να το έχουν υιοθετήσει, επιτρέπεται σε πολλές "προοδευτικές" χώρες αυτό. Το κορυφαίο δε είναι πως ο ένας "μπαμπάς" δίνει δημόσια φιλί στο στόμα στο "παιδί του"!
Αυτό εννοούν προφανώς όσοι λένε πως "Φυσικά και μπορούν gay ζευγάρια να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη!" Για τέτοιου είδους "αγάπη" μιλάμε, μπορούμε δε να υποθέσουμε πως αν αυτά γίνονται δημόσια ιδιωτικά θα γίνονται πολύ χειρότερα!
Και εν τέλει, Ο.Κ. αυτοί έχουν επιλέξει να είναι gay, δικαίωμά τους! Το πεντάχρονο παιδί όμως δεν θα πρέπει να αφεθεί να αποφασίσει μόνο του την σεξουαλική του επιλογή;
Δηλαδή αν εγώ είμαι πουτανιάρης να πάρω και το πεντάχρονο ανηψάκι μου στα μπουρδέλα ή στα στριπτιζάδικα για να "μαθαίνει"; Μα δεν θα με αφήσουν οι ιδιοκτήτες τους!
Ο υπόκοσμος του νταβατζηλικιού τελικά υπακούει τουλάχιστον σε κάποιους στοιχειώδεις νόμους. "Τα παιδιά μακριά από αυτά!" Το πουσταριό όμως ούτε αυτό δεν σέβεται!
Κι ο άλλος ο βλάκας τους λέει να είναι και περήφανοι για την επιλογή τους.
Αυτό εννοούν προφανώς όσοι λένε πως "Φυσικά και μπορούν gay ζευγάρια να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη!" Για τέτοιου είδους "αγάπη" μιλάμε, μπορούμε δε να υποθέσουμε πως αν αυτά γίνονται δημόσια ιδιωτικά θα γίνονται πολύ χειρότερα!
Και εν τέλει, Ο.Κ. αυτοί έχουν επιλέξει να είναι gay, δικαίωμά τους! Το πεντάχρονο παιδί όμως δεν θα πρέπει να αφεθεί να αποφασίσει μόνο του την σεξουαλική του επιλογή;
Δηλαδή αν εγώ είμαι πουτανιάρης να πάρω και το πεντάχρονο ανηψάκι μου στα μπουρδέλα ή στα στριπτιζάδικα για να "μαθαίνει"; Μα δεν θα με αφήσουν οι ιδιοκτήτες τους!
Ο υπόκοσμος του νταβατζηλικιού τελικά υπακούει τουλάχιστον σε κάποιους στοιχειώδεις νόμους. "Τα παιδιά μακριά από αυτά!" Το πουσταριό όμως ούτε αυτό δεν σέβεται!
Κι ο άλλος ο βλάκας τους λέει να είναι και περήφανοι για την επιλογή τους.
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Μπράβο gianevan έκτακτη η παπαριά σου. Το ότι βλέπεις κάτι ερωτικό σ' αυτή τη φωτό να το κοιτάξεις όσο είναι νωρίς, αν και νομίζω είναι ήδη πολύ αργά...
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Και που σαι ακομα με τους συντηρητικους,εδω βλέπαν ερωτικα υπονοούμενα στο παρακάτω αθώο παιδικο χορό :- τινα πεις..Μπράβο gianevan έκτακτη η παπαριά σου. Το ότι βλέπεις κάτι ερωτικό σ' αυτή τη φωτό να το κοιτάξεις όσο είναι νωρίς, αν και νομίζω είναι ήδη πολύ αργά...
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Και που σαι ακομα με τους συντηρητικους,εδω βλέπαν ερωτικα υπονοούμενα στο παρακάτω αθώο παιδικο χορό :- τινα πεις..
Δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ παρά μία αγνή εκδήλωση αγάπης!
Μην ακούτε τους κακούς φασίστες, συντηρητικούς έχουν κάτι τα μάτια και τα μυαλά τους!
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
ε οκ
οι λεσβιες εμενα δεν με πειραζουν
Να υποθέσω ότι θα έμπαινες άνετα ανάμεσά τους, ε; Χαχαχα...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Έλα δε θέλω υπερβολές!Δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ παρά μία αγνή εκδήλωση αγάπης!
Μην ακούτε τους κακούς φασίστες, συντηρητικούς έχουν κάτι τα μάτια και τα μυαλά τους!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Να υποθέσω ότι θα έμπαινες άνετα ανάμεσά τους, ε; Χαχαχα...
ε αφου με ξερεις
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Αυτό δε θέλουν κάτι βοθροφασισταριά; Τί ανησυχούν για ισλαμοποίηση λοιπόν; Θέλουν να τους ρίχνουν αυτοί μάλλον...
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
εδω μεχρι και στο Αμστερνταμ τους ριχνουν ξυλίκι,κρίμας και ντροπή :'(στο ιρακ τους δενουν αγκαλια κ μακροβουτι απ τον πεμπτο
αλλα και στη μαγευτικη Ρακα Μπιτς τους περιμενουν απο κατω χαρουμενα παιδια και μόλις σκάσουν κάτω τους πετροβολουν,εγω θα δωσω και τη ζωη μου για να μη συμβει ποτε αυτο στη πατριδα μας
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
πηγα και εγω στο πραιντ χθες και τσιμπησα τηλεφωνακια απο γκομενακια που στηριζαν
πολυς παλμος ενεργεια και το σημαντικο ειχαμε τεραστια συμμετοχη κοσμου χιλιαδες λαου γι αυτο εγινε και στο συνταγμα πρωτη φορα
ηταν και πασοκ ποταμι και αλλα κομματα αριστερα και αντιεξουσιαστικα
η κυρια λουκα ηταν το καλτ για αλλη μια φορα
πολυς παλμος ενεργεια και το σημαντικο ειχαμε τεραστια συμμετοχη κοσμου χιλιαδες λαου γι αυτο εγινε και στο συνταγμα πρωτη φορα
ηταν και πασοκ ποταμι και αλλα κομματα αριστερα και αντιεξουσιαστικα
η κυρια λουκα ηταν το καλτ για αλλη μια φορα