Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 850K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlaros30

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
0
στην ΓΕΦΥΡΑ του ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ με κατεθυνση ομως προς Αθηνα, απο την απεναντι πλευρα δηλαδη του δρομου. Κατω απο τη γεφυρα υπαρχει σταση λεοφορειου. Σε αυτη τη σταση καθημερινες απογευματα και Σ/Κ μεσημερια μαζευονται οι φανταροι για εξοδο (εχει στρατοπεδο με αλεξιπτωτιστες στην παραλια ασπροπυργου).
Αν περιμενεις στη σταση και τους πετας σποντες οτι ψαχνεις για Βιντεο Κλαμπ με Τσοντες δηθεν... και οτι καπου εκει τριγυρω δηθεν υπαρχει βιντεο κλαμπ μαγαζι.... θα δεις αμεσως ποιοι ψαρωνουν.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Nea piatsa kai isixi i toualetes ston stathmo tou ilektrikou tou peiraia apla prepei  na tis mathoun perisoteroi neoi giati mazeuei kai polous megalous. ti perimenete kante tin kaliteri piatsa sto xerei sas einai
προ ημερών κατεβαίνοντας τη Συγγρού έστριψα στον παλαιό Ιππόδρομο και σταμάτησα να κατουρήσω κι όταν έβγαλα τον πούτσο μου κι άρχισα το κατούρημα εμφανίστηκε ένας μικρός, με πλησίασε και μου ζήτησε να μου πάρει πίπα. Προφανώς είναι κι αυτό το μέρος πιάτσα;;
Καπου σε ενα σημειο στην Σωκράτους ειναι ενας παππους με γυαλάκια που σε πλησιαζει και σου ζηταει χρηματα για 1 γαμησι!....επισης κολλαει πολυ και ερχετε να σου πιασει την πουτσα!προσεξτε τον!
Οδός Μητροδώρου απέναντι από τα Μικέλ της Λεωφ. Αθηνών. Επειδή έχω βίτσιο να τον παίζω στο αμάξι, πηγαίνω κι αράζω μερικές φορές. Έχει τύχει παλικάρι που ήρθε για τσιμπούκι, πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε πως επειδή εκεί ξεκουράζονται οι νταλικιέριδες παίζει παιχνίδι καμιά φορά.
ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε ενστολους η οδηγους ταξι??
Ρε παιδιά, καμία πιάτσα στην Αθήνα με φορτηγατζήδες για ημέρα παίζει???
Σήμερα το πρωί, 8 Αυγούστου και ώρα περίπου στις 6πμ, είχα καυλες για πουτσο στο στόμα μου. Πήγα στο αδιέξοδο της Μητροδώρου απέναντι από τα Μικέλ στην λ.αθηνων και πλησίασαν έναν οδηγό νταλικας. Του ζήτησα να του γλειψω το καυλι και τον πέταξε στο στόμα μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Αφού μου πέταξε τα μάτια έξω βάζοντας τον λάρυγγα μου , με έχυσε στο στόμα, μου έδωσε 20ευρω κι έφυγε με την νταλίκα του. Ενιωσα σαν μια τρύπα, μια τσουλαρα και το ευχαριστήθηκα. Καλό ταξίδι να έχεις παλουκαρι μου..
αυτο ειναι θρεντ διαμαντι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκλασα στο γελιο με τους μαλακες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.233
Πόντοι
206
νταξη κλαιω με τη ρουφηχτρα του νταληκερι!!

Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά, θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω που συχνάζουν νταλικέριδες ή ένστολοι για πίπες και όχι μόνο.
Εμένα μου αρέσει να τα πίνω και να με ξεφτιλίζουν.
Το καλύτερό μου δηλαδή θα ήταν να με βάλει κάποιος μέσα σε στρατόπεδο :)
Εάν γνωρίζει κανείς ας μου γράψει, ευχαριστώ. urinal@hotmail.gr

lost_velvet

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
νταλικέρηδες παπαπαπα!
ή εργάτες που θέλουν να ξεδωσουν έστω

Ahtarma6

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
έχω βαρεθεί να γαμαω τη γυναίκα μου, ειμαι χρονια μαζι της και υπαρχει σεξουαλικος κορεσμος. Εδω και καιρό η σκεψη μου παραδινεται σε ακολαστες επιθυμίες....  Θα ηθελα πολυ να γλυψω εναν σκληρό πουτσο καποιου πιτσιρικά. Μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω εμφανησιμους νεαρους προθυμους να μου γεμισουν το στομα με το σπερμα τους?
Ενταξυ ξερω, θα μαζευτουν τωρα ολοι οι "Γαμιαδες" και θα αρχισμουν να μειδιουν να ειρωνευονται και να κραζουν.
Κραξτε οσο θελετε αδελφια. Αν ειναι καποιος να δωσει καποια χσητικη πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη.
Για τους αλλους... απο δω 'παν κι αλλοι!

Avgeris1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Χαϊδάρι .λεοφωρος Αθηνών στην έξοδο .1 χιλιομετρα απο την απέναντι πλευρά έχει ενα παραδρομο κ μια παλια καντίνα. Στο άλσος μέσα γίνεται χαμός όταν ανοίγει ο καιρός. Αλλα κ τετοια εποχή παλι κάτι βρίσκεις

Kelly mikroulacr

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
114
Πόντοι
1
polu wraio kai isixo steno apenanti apo to mikel alla kai to steno pisw apo to carrefour gia mas tis mikres kai apeires  cross kathimerina ekei gia apolaustika apogeumata kai bradia gia nees empeiries  :)

sierraboy

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Και που ειναι αυτό το ήσυχο στενό ;κελυ

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
αγιουν πολυκαρπου εχει αρχιση και παλι να μαζευεται κοσμος και μαλιστα αρκετα καλος

lath94

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα!!! Ρε παιδιά να ρωτήσω, αν ξέρετε... παίζονται καθόλου φάσεις στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω? Γιατί κάτι έχει πάρει το αυτί μου... Για βράδυ, γιατί πρωί έχει πολύ κόσμο απ' όσο ξέρω...

lath94

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Χαϊδάρι .λεοφωρος Αθηνών στην έξοδο .1 χιλιομετρα απο την απέναντι πλευρά έχει ενα παραδρομο κ μια παλια καντίνα. Στο άλσος μέσα γίνεται χαμός όταν ανοίγει ο καιρός. Αλλα κ τετοια εποχή παλι κάτι βρίσκεις

Φίλε που είναι αυτό ακριβώς? Έχει κάτι εκεί κοντά για να καταλάβουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom