ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε ενστολους η οδηγους ταξι??
Αν βρεις οδηγούς ταξί σε ασφαλές μέρος πες μου και μένα σε πμ.
Nea piatsa kai isixi i toualetes ston stathmo tou ilektrikou tou peiraia apla prepei na tis mathoun perisoteroi neoi giati mazeuei kai polous megalous. ti perimenete kante tin kaliteri piatsa sto xerei sas einai
προ ημερών κατεβαίνοντας τη Συγγρού έστριψα στον παλαιό Ιππόδρομο και σταμάτησα να κατουρήσω κι όταν έβγαλα τον πούτσο μου κι άρχισα το κατούρημα εμφανίστηκε ένας μικρός, με πλησίασε και μου ζήτησε να μου πάρει πίπα. Προφανώς είναι κι αυτό το μέρος πιάτσα;;
Καπου σε ενα σημειο στην Σωκράτους ειναι ενας παππους με γυαλάκια που σε πλησιαζει και σου ζηταει χρηματα για 1 γαμησι!....επισης κολλαει πολυ και ερχετε να σου πιασει την πουτσα!προσεξτε τον!
Οδός Μητροδώρου απέναντι από τα Μικέλ της Λεωφ. Αθηνών. Επειδή έχω βίτσιο να τον παίζω στο αμάξι, πηγαίνω κι αράζω μερικές φορές. Έχει τύχει παλικάρι που ήρθε για τσιμπούκι, πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε πως επειδή εκεί ξεκουράζονται οι νταλικιέριδες παίζει παιχνίδι καμιά φορά.
Ρε παιδιά, καμία πιάτσα στην Αθήνα με φορτηγατζήδες για ημέρα παίζει???
αυτο ειναι θρεντ διαμαντιΣήμερα το πρωί, 8 Αυγούστου και ώρα περίπου στις 6πμ, είχα καυλες για πουτσο στο στόμα μου. Πήγα στο αδιέξοδο της Μητροδώρου απέναντι από τα Μικέλ στην λ.αθηνων και πλησίασαν έναν οδηγό νταλικας. Του ζήτησα να του γλειψω το καυλι και τον πέταξε στο στόμα μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Αφού μου πέταξε τα μάτια έξω βάζοντας τον λάρυγγα μου , με έχυσε στο στόμα, μου έδωσε 20ευρω κι έφυγε με την νταλίκα του. Ενιωσα σαν μια τρύπα, μια τσουλαρα και το ευχαριστήθηκα. Καλό ταξίδι να έχεις παλουκαρι μου..
ρωτηστε μεμα, ροζαλιτσα, ντανιελ72 και νωντα
εχουν μεγαλη εμπειρια απο γκει πιατσες![]()
![]()
Γεια σου!![]()
τελικα πηγατε?θες να παμε για ποτακι αποψε
αγιουν πολυκαρπου εχει αρχιση και παλι να μαζευεται κοσμος και μαλιστα αρκετα καλος
Χαϊδάρι .λεοφωρος Αθηνών στην έξοδο .1 χιλιομετρα απο την απέναντι πλευρά έχει ενα παραδρομο κ μια παλια καντίνα. Στο άλσος μέσα γίνεται χαμός όταν ανοίγει ο καιρός. Αλλα κ τετοια εποχή παλι κάτι βρίσκεις