You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για να ταΐσεις πάπιες;Παιδια να ρωτησω κατι. Που είναι καλυτερα? Στο ζαππειο ή στο πεδιον του αρεως? Αυτά τα δυο ξερω. Που εχει περισσοτερο κοσμο?
Πες μου κατι. Γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα μιλανε ειρωνικα στα σχολια και εχουν αυτο εξυπνακιστικο υφος που εχουν οι γκομενες? Εσυ νομιζεις οτι ηταν εξυπνο να πεταξεις τις "παπιες" σε ενα θεμα που λεγεται "Gay πιατσες"? Ή δεν εχεις χιουμορ ή εισαι οντως χαζος.Για να ταΐσεις πάπιες;
Παμε παρακατω. Οποιος θελει ας απαντησει. Θελω να παω για την εμπειρια αλλα δεν ξερω που. Εχω ακουσει κιολας οτι ειναι επικυνδυνα. Επισης δεν ξερω και τι ωρες να παω
Για να κάνεις τι ρε τύπε εκεί που θα πας;Να αρμέξεις πούτσες;Να σου κάνουν τον κώλο φινιστρίνι;Τι;Πες μου κατι. Γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα μιλανε ειρωνικα στα σχολια και εχουν αυτο εξυπνακιστικο υφος που εχουν οι γκομενες? Εσυ νομιζεις οτι ηταν εξυπνο να πεταξεις τις "παπιες" σε ενα θεμα που λεγεται "Gay πιατσες"? Ή δεν εχεις χιουμορ ή εισαι οντως χαζος.
Παμε παρακατω. Οποιος θελει ας απαντησει. Θελω να παω για την εμπειρια αλλα δεν ξερω που. Εχω ακουσει κιολας οτι ειναι επικυνδυνα. Επισης δεν ξερω και τι ωρες να παω
Για αυτό πρέπει να διευκρινήσεις .
Χιούμορ έχω,εσύ δεν το πιάνεις.
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Για να κάνεις τι ρε τύπε εκεί που θα πας;Να αρμέξεις πούτσες;Να σου κάνουν τον κώλο φινιστρίνι;Τι;
Εεεε αυτο σου λεει ο ανθρωπος βρε παλικάρι!
Στο θρεντ με ονομα "Gay Πιατσες" τι διαολο να θελει να παει να κανει εκει στην ερημια? ....να μαζεψει χορτα?
Μόνο κρέας τρώτε;Εεεε αυτο σου λεει ο ανθρωπος βρε παλικάρι!
Στο θρεντ με ονομα "Gay Πιατσες" τι διαολο να θελει να παει να κανει εκει στην ερημια? ....να μαζεψει χορτα?
Για να κάνεις τι ρε τύπε εκεί που θα πας;Να αρμέξεις πούτσες;Να σου κάνουν τον κώλο φινιστρίνι;Τι;
Να κανω σεξ. Ειτε ενεργητικο ειτε παθητικο ειτε για να παρω ματι. Γενικα να δω τι παιζει ετσι για την εμπειρια.
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Μόνο κρέας τρώτε;
Αυστηρά και μονο!!
Είναι Σαρακοστή,δεν κάνει!!!Αυστηρά και μονο!!
Είδες που απάντησε ο τυπάκος 12345 τι θέλει να κάνει;
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Είναι Σαρακοστή,δεν κάνει!!!
Είδες που απάντησε ο τυπάκος 12345 τι θέλει να κάνει;
Α. Είμαι αμαρτωλή το παραδέχομαι!!
Β. Εμ, αναγκαστικε να το κανει λιανα για αυτούς που δεν τα πιάνουν με την πρώτη!
Εν τω μεταξυ εχετε κανει τοσα σχολια και ακομα να απαντησει καποιος στο ερωτημα μου. Απορω που βρισκετε την ορεξη. Και αυτο γινεται σε ολα τα θεματα που διαβαζω εδω στο forum. Ειρωνια, κακια, και ηληθιοτητα. Προφανως οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε και λετε να κοροιδεψετε τον κοσμο. Δεν βρισκω αλλη εξηγηση. Λιγοι ειναι αυτοι που τους ρωτας και σου απαντανε αμεσα. Πραγματικα, το 99% των θεματων στο forum δειχνει οτι τα ατομα εδω μεσα ειναι το λιγοτερα τραγικα. Ηθελα να ξερα οι διαχειριστες γιατι δεν ελεγχουν τα σχολια
Καλη συνεχεια
Καλη συνεχεια
ego pantos an thelei kapoios poustrakos na m kanei mia pipa kai na ton xusw alla na mou dwsei xrimata na kerasei diladi gamhsi se studio pou thelo oposdipote.....tote na mou steilei eimai dektos!Eimai neos.emfanisimo wraio gymnasmeno paidi kai panw ap ola pentakatharos skliros kariolis.....kai kavli arketa kalo
Πακιστανός;ego pantos an thelei kapoios poustrakos na m kanei mia pipa kai na ton xusw alla na mou dwsei xrimata na kerasei diladi gamhsi se studio pou thelo oposdipote.....tote na mou steilei eimai dektos!Eimai neos.emfanisimo wraio gymnasmeno paidi kai panw ap ola pentakatharos skliros kariolis.....kai kavli arketa kalo
NelinhaCROSS
Cross
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2017
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
Εν τω μεταξυ εχετε κανει τοσα σχολια και ακομα να απαντησει καποιος στο ερωτημα μου. Απορω που βρισκετε την ορεξη. Και αυτο γινεται σε ολα τα θεματα που διαβαζω εδω στο forum. Ειρωνια, κακια, και ηληθιοτητα. Προφανως οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε και λετε να κοροιδεψετε τον κοσμο. Δεν βρισκω αλλη εξηγηση. Λιγοι ειναι αυτοι που τους ρωτας και σου απαντανε αμεσα. Πραγματικα, το 99% των θεματων στο forum δειχνει οτι τα ατομα εδω μεσα ειναι το λιγοτερα τραγικα. Ηθελα να ξερα οι διαχειριστες γιατι δεν ελεγχουν τα σχολια
Καλη συνεχεια
Γιατι δεν πας σε κανενα τσοντοσινεμα που ειναι πιο σιγουρο οτι θα βρεις κατι και ψαχνεσαι σε πιατσες?
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Γιατι δεν πας σε κανενα τσοντοσινεμα που ειναι πιο σιγουρο οτι θα βρεις κατι και ψαχνεσαι σε πιατσες?
εσενα που σε βρισκουμε;
σε καποιο σινεμα ή σε καποια πιατσα;
NelinhaCROSS
Cross
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2017
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
εσενα που σε βρισκουμε;
σε καποιο σινεμα ή σε καποια πιατσα;
εγω συνηθως επισκεπτομαι τσοντοσινεμα για τετοιες φασεις!
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
εγω συνηθως επισκεπτομαι τσοντοσινεμα για τετοιες φασεις!
ok μωρο!
οποτε θελεις και αν θελεις ενημερωνεις!
οποιος ενδιαφερετε στελνει μηνυμα εδω η με προσθετει στο skype !
ευχαριστω ;-)
Πας συγκεκριμένες ώρες και μέρες;
Alejstr8
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ειδοποια ντε να κάνουμε παρεου!!!εγω συνηθως επισκεπτομαι τσοντοσινεμα για τετοιες φασεις!
antrakos36
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπερα μαγκες..πρωτη φορα εδω..νεος!!γουσταρω που κ που να σπρωχνω κανενα πουστακι