trixy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2015
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
αν βρεις κατι ενημερωσε..με ενδιαφερειΠου παίζει στέκι με Πακιστουσ και ινδούς θέλω να ψωνίσω 2 και να τους πάω ξενοδοχείο
αν βρεις κατι ενημερωσε..με ενδιαφερειΠου παίζει στέκι με Πακιστουσ και ινδούς θέλω να ψωνίσω 2 και να τους πάω ξενοδοχείο
Θέλουν 30 με 40 ευρώ και πίστεψέ με δεν αξίζουν πάντα την έχω πατήσει αρκετές φορέςσινε Αθηναικο… πακιστανοι φουλ
Αύριο θα περάσεις;Καλησπέρα,θέλει κανείς αύριο οπωσ περνάω απ την δουλειά να του τον δώσω στο στόμα μέσα στο αμάξι? Για Χαϊδάρι στο παρκινγκ
Που ακριβως ειναι η πιατσα Χαϊδαρίου, και σε ποιο σημειο τα σπιτάκια???Την Δευτέρα το πρωί μετά της 10 θα είμαι στο Χαϊδάρι να περιμένω στα σπιτάκια έτοιμος και στημένος οποίος έρθει θα αδειάσει όπου θέλει περιμένω συμμετοχή εδώ ποιοι θα έρθουν!!!!
Μετά το Σχιστο προς Αθήνα το πάρκινγκ δεξία μέσα στο δάσος ψηλάΠου ακριβως ειναι η πιατσα Χαϊδαρίου, και σε ποιο σημειο τα σπιτάκια???
Σε αυτά ρε σεις πάνε μόνο αλλοδαποί και επικίνδυνοι μάλιστα. Εσείς που είστε γκέι Προτιμήστε τα μπαρ, πχ στο Bear ή άλλα στο Γκάζι.σινε Αθηναικο… πακιστανοι φουλ
Αυτοί που δεν ήταν μέσα ήταν στο δάσος και σίγουρα κάποιος στα τέσσερα πέρναγε καλά σαν εμένα το απόγευμαΤι ηλικίες μαζεύει στο Χαϊδάρι ρε παιδιά. Εγω χθες κατα τις 1 το μεσημέρι που περασα 5 αμαξια ειδα. Ενας κοιμοταν, ενας που καθαριζε το ταξι του και 3 αυτοκίνητα χωρις κανεναν μεσα.
Και που τα ξερεις εσυ αυτα;Σε αυτά ρε σεις πάνε μόνο αλλοδαποί και επικίνδυνοι μάλιστα. Εσείς που είστε γκέι Προτιμήστε τα μπαρ, πχ στο Bear ή άλλα στο Γκάζι.
Εγώ έχω πετύχει διάσημο ηθοποιό-μοντέλο-αθλητή-παρουσιαστή ο οποίος έχει δική του εκπομπή αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση καθώς και δημοσιογράφο που έχει γυναίκα και παιδί ο οποίος είναι γνωστός για τα ομοφοβικά του παραληρήματα…
Στο μέγαρο μουσικής στο δρομακι πλαι στην παραλία και στα γήπεδα, ανάμεσα στα δέντρα γίνεται παιχνίδι, επίσης και στον οσεΚαλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στην παρέα και είμαι από Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα εάν γνωρίζετε πού μπορώ να απευθυνθώ ώστε να μάθω μέρη και εκτός καταστημάτων όπου παίζουν φάσεις..