Νέα

Gay Domination & BDSM : Έρωτας & Υποταγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : Gay Domination & BDSM :
/p/gay-bdsm.html

Gay Domination & BDSM : Έρωτας & Υποταγή – 1ο 
/2013/01/gay-domination-bdsm-1.html

Περίληψη :
Ο Ήρωας της ιστορίας μας , ένα νεαρό αγόρι , μόλις 20 ετών , ερωτεύεται τον ώριμο καλογυμνασμένο άντρα , ιδιοκτήτη του Γυμναστηρίου που πηγαίνει . Πόσο αποφασισμένος όμως είναι για μια τέτοια σχέση και πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει;  Πρώτα έρχεται ο Έρωτας αλλά μετά έρχεται και η Υποταγή.

Φετίχ
Gay Domination & BDSM

Ο Έρωτάς μου για τον Πέτρο , ήταν σχεδόν ακαριαίος .

Απο την πρώτη στιγμή που τον είδα στο γυμναστήριο να γυμνάζεται , κάτι σκίρτησε μέσα μου . Τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στο καλογυμνασμένο μυώδες κορμί του , στα υπέροχα γυμνασμένα μπούτια του και φυσικά τους δικεφάλους του που κόντευαν να εκραγούν όσο γυμναζόταν .

Απο την πρώτη στιγμή , ήξερα , είχα την βεβαιότητα ότι αυτός ο άντρας ήθελα να είναι ο πρώτος μου γαμιάς , να ήταν ο πρώτος που θα μου έπαιρνε την παρθενιά απο πίσω !

Εγώ , ήμουν χωρίς εμπειρίες μιας και μόλις 20 ετών , τώρα άρχιζα να βγαίνω στην ζωή και αναζητούσα περιπέτειες προκειμένου να εκπληρώσω τις φαντασιώσεις που κρύβονταν στο μυαλό μου .

Το βλέμμα μου δεν μπορούσε να ξεκολλήσει απο το ιδρωμένο του , σμιλευμένο κορμί και αναρωτιόμουν , πως θα μπορούσα να τον κάνω να με προσέξει .

Στο Γυμναστήριο , υπήρχαν δεκάδες καλλονές κάθε ηλικίας , καλογυμνασμένες με τέλεια κορμιά που σίγουρα λιγουρεύονταν τον σέξυ ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου ο οποίος είχε κάνει και λίγο μόντελινγκ παλαιότερα .

Ο Πέτρος , 40 χρονών πια , ήταν ένα πραγματικός πειρασμός για το κάθε πιπίνι ή 45 άρα λυσσάρα που πήγαιναν και απροκάλυπτα κουνούσαν το κώλο τους μπροστά του .

Μια μέρα , είχα τελειώσει το αερόμπικ και ζήτησα να κάνω σάουνα και μασάζ Προς μεγάλη μου έκπληξη , την στιγμή που μπήκα μέσα στην σάουνα , με ακολούθησε ο Πέτρος γελώντας .

Η Πόρτα έκλεισε και καθίσαμε δίπλα δίπλα ενώ η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει κατακόρυφα στο μικρό δωματιάκι .

Ο Πέτρος έριξε την πετσέτα στο πάτωμα και αντίκρυσα ένα τεράστιο καυλί ανάμεσα στα γυμνασμένα του πόδια , να αναπαύεται ανάμεσα στα τεράστια αρχίδια του . Ήταν πραγματικά μεγαλειώδες . Πρέπει να ήταν 13 – 14 πόντους έτσι ακαύλωτο !

Τα μάτια μου είχαν καρφωθεί επάνω του και ο Πέτρος με πλησίασε και με το χέρι του έπιασε το σβέρκο μου , κάνοντάς με να ανατριχιάσω .

- Το λαχταράς πουστράκι ; Σε βλέπω τόσο καιρό να με κοιτάς όταν κάνω γυμναστική αλλά και οι δύο ξέρουμε ότι το καυλί μου ήθελες να δείς .

Εγώ δεν μιλούσα παρά ξεροκατάπια . Ο Πέτρος , με το δυνατό του χέρι με έφερε σε απόσταση αναπνοής και αισθανόμουν την καυτή του ανάσα στο πρόσωπό μου .

Οι κουβέντες είχαν σταματήσει και τα χείλη μας κολλήσαν σε ένα παθιασμένο φιλί ενώ το άλλο χέρι του Πέτρου πήρε το δικό μου και το οδήγησε στο καυλί του .

Το έπιασα και η καρδιά μου σπαρταρούσε απο πόθο και καύλα !

- Βλέπεις πόσο με καυλώνεις πουτανάκι ; Είπε καθώς το καυλί του άρχισε να σκληραίνει στα χέρια μου .
- Είναι τεράστιο ! Ειπα με το στόμα ανοικτό !
- Ναι πουστράκι και θα μάθεις να το παίρνεις στο στοματάκι σου και το κωλαράκι σου μέχρι το πάτο ! Μέχρι τα αρχίδια !
- Σε παρακαλώ θέλω να φύγω ! Είπα φοβισμένος .

Δεν ξέρω πως έφυγαν αυτές οι κουβέντες απο το στόμα μου !

Δεν ήθελα πραγματικά να φύγω παρά μονάχα είχα τρομάξει απο το τεράστιο μέγεθος του πούτσου του ! Αυτό θα με ξέσκιζε .

- Θα φύγεις , αφού πρώτα σου ξεκωλιάσω το σουφράκι ! Κατάλαβες ! Είπε πιάνοντάς με απο το λαιμό με τα δυνατά του χέρια !
- Μάλιστα ψέλισσα όσο μπορούσα αφού με το χέρι , μου έφραζε την αναπνοή .
- Μάλιστα Αφέντη θα λές καριολάκι ! Είπε και με χαστούκισε !
- Νομίζω θέλεις ένα καλό μάθημα για να μάθεις να φέρεσαι είπε και σαν να ήμουν μικρό παιδί , με τράβηξε στα γόνατά του με το κωλαράκι εκτεθιμένο και άρχισε να μου ρίχνει ξυλιές με τα γυμνά , δυνατά του χέρια .
- Θα σου κάνω το κωλί κατακόκκινο ! Να μάθεις ! Έλεγε απειλητικά και άρχισε να μου τις βρέχει ενώ εγώ έκλαιγα και φώναζα .
- Δεν υπάρχει πρόβλημα , μόνο στο πάνω όροφο έχει μια τάξη αερόμπικ! Κανείς δεν θα σε ακούσει να σε ξεκωλιάζω ! Είπε γελώντας καθώς μου τις έβρεχε δυνατά .
- Έλεος Αφέντη ! Θα κάνω ότι μου πεις έλεγα για να γλιτώσω τις ξυλιές αλλά μάταια ! Ο Πέτρος συνέχισε το επώδυνο μάθημα στο κωλαράκι μου μέχρι που πραγματικά έβαλα τα κλάματα .
- Γλείψε μου τα πόδια καριόλα ! Διέταξε και με πέταξε στο πάτωμα !
- ΓΛΕΙΨΤΑ αλλιώς θα φας και άλλες !

Υπάκουσα και έτσι , με δάκρυα στα μάτια , γονάτισα και άρχισα να του φιλώ και να του γλείφω τις μυώδεις , ιδρωμένες πατούσες του !

- Πουστράκι ! Δουλεύεις καλά τη γλώσσα ε ; Για ανέβα λίγο να μου κάνεις και μια ακόμα «δουλειά» είπε γελώντας παίζοντας με το τεράστιο καυλί του .

Ήξερα ότι έτσι άρχιζαν όλα ! Θα με έβαζε να του κάνω πίπα και μετά θα με ξέσκιζε με αυτό το θηρίο που είχε για καυλί ! Το ήθελα αλλά το φοβόμουν κιόλας .

Η ολιγωρία μου αυτή τον εξαγρίωσε και με άρχισε στα σκαμπήλια , σέρνοντάς με έξω απο την σάουνα !

- Πουστράκο ! Όταν σου λέω πίπα  θα τσακίζεσαι ! κατάλαβες ;

Έξω απο την σάουνα είχε δύο τρία δερμάτινα λουριά τα οποία πήρε και άρχισε να μου δίνει δυνατά χτυπήματα στην πλάτη , στα μπούτια , στα κωλομέρια ! Παντού !

Το κορμι μου είχε γίνει κατακόκκινο και πονούσα ! Ήμουν στο πάτωμα , σαν ξεφτυλισμένη πουτάνα που την είχε δείρει ο νταβατζής της .

Ο Πέτρος , με έδεσε πισθάγκωνα με τα λουριά ενώ ήμουν στο πάτωμα και με βούτηξε απο τα μαλλιά , φέρνοντάς με κοντά στο καυλί του που παλλόταν μπροστά στα μάτια μου .

- Και τώρα γαμιόλα ρούφα ! Και ρούφα καλά αλλιώς θα σε τσακίσω ! Είπε απειλητικά !

Αλλιώς φανταζόμουν την πρώτη φορά που θα έπαιρνα ένα πούτσο στο στόμα! Το φανταζόμουν αλλιώς , ρομαντικά , σε ένα κρεβάτι !

Αντί αυτού πήρα το τεράστιο ιδρωμένο καυλί του Πέτρου στο στόμα , δεμένος πισθάγκωνα στο πάτωμα ενός Γυμναστηρίου !

Ο Πέτρος μου άστραψε ένα δύο σκαμπήλια και μετά με έβαλε να του γλείψω το καυλί απο τα αρχίδια μέχρι το κεφαλάκι !

Είχε μια υπέροχη στιφή απο τον ιδρώτα γεύση ! Ένα μίγμα βαρβατίλας που δεν είχα ξαναγευτεί στην ζωή μου ! Άρχισε το γλείψιμό μου να γίνεται πιο παθιασμένο .

Προσπάθησα να πάρω το καυλί στο στόμα αλλά μάταια ! Ούτε μέχρι την μέση δεν είχα καταφέρει και ο Πέτρος μου έδωσε ένα σκαμπηλι ακόμα και πολλά πουτσοσκάμπηλα και με έριξε στο πάτωμα .

- Αρκετά καλά πουστράκι γλείφεις αλλά τώρα θέλω κωλαράκι ! Θα σε ξεπαρθενέψω εγώ και θα σου μείνει αξέχαστο το γαμήσι που θα φάς !

Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά ! Ο Πέτρος με έστησε στα 4 με το πρόσωπο στο πάτωμα και το κωλαράκι στον αέρα μιας και δεν μπορούσα να στηριχθώ επειδή τα χέρια μου ήταν δεμένα .

Αισθάνηκα ένα σαλιωμένο δάκτυλο να μπαίνει στο κωλαράκι μου και να απλώνει σάλιο παντού ! Ήταν υπέροχο το κωλοδάκτυλό του !

Το έσπρωχνε μέσα έξω γαμώντας με και σύντομα άρχισα να κουνάω το κωλαράκι μου στον ίδιο ρυθμό . Ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο ακολούθησε και ο Πέτρος έφτυσε το καυλί του !

- Ετοιμάσου πουταναριό να δείς τι θα πει γαμήσι .

Οι στιγμές που ακολούθησαν χαράχτηκαν στο μυαλό μου με πυρωμένο σίδερο . Αισθάνθηκα πόνο , ολοένα και μεγαλύτερο καθώς το χοντρό πουτσοκέφαλο του Πέτρου άρχισαι να μπαίνει απαιτητικά μέσα στο αμάθητο σουφράκι μου κάνοντάς με να σφαδάξω

Προσπάθησα να ξεφύγω αλλά μάταια . Ο Πέτρος ήταν πολύ πιο δυνατός απο εμένα και φυσικά με τα χέρια δεμένα δεν μπορούσα παρά να κάτσω να το φάω στο κώλο σαν καλή πουτάνα !
- Το ρούφηξε η σούφρα σου πουσταριό ε ; Πουτάνα θα γίνεις με το κώλο σου σαν χωνί ! Μια παρτόλα θα γίνεις που θα ξεκαυλώνω την ψωλάρα μου .

Άρχισε να με γαμάει με βαθιές ψωλιές , ενώ εγώ μούγκριζα απο ηδονή και καύλα ! Ο πούτσος του μου έκανε ένα ολοκληρωτικό ξέσκισμα στο κωλί που όμοιό του δεν ξαναέζησα ποτέ μετά απο εκείνον !

Το καυλί του έσκαβε βαθιά το κωλάντερό μου , κάνοντάς το να καίει απο την τριβή και την καύλα ! Έμπαινε όλος μέσα μου και δεν τελείωνε .

Τα κλάματα και οι φωνές έγιναν πνιχτές κραυγές πια και οι ψωλιές του δεν πόναγαν αλλά είχαν γλυκάνει !

Τώρα πια γαμιόμουν και το λάτρευα ! Ο Πέτρος το είχε πάρει χαμπάρι και με γαμούσε ακόμα πιο έντονα !

Ξαφνικά , μου έκανε μια καλή μπηχτή ψωλιά και έχυσε το βαρύ του φορτίο στο κωλάντερό μου !

- Σε χύνω ξεκωλιάρη ! Πουτάνα αρσενική έλεγε και το καυλί του έκανε συσπάσεις βγάζοντας ακόμα σπέρμα !

Ήταν το τέλειο ! Ο Παράδεισος ! Έκλεισα τα μάτια και προσπαθούσα να το ευχαριστηθώ όσο μπορούσα καλύτερα !

Ο Πέτρος βγήκε απο μέσα μου και αισθάνθηκα ανοικτός απο πίσω ενώ το σπέρμα έρρεε έξω απο την τρυπούλα μου !

- Σου έκανα το κωλί δίευρο ! Είπε γελώντας και με βούτηξε πάλι απο το μαλλί σηκώνοντάς με μπροστά στο γυαλιστερό απο τα χύσια καυλί του
- Καθάριζε ! Με την γλώσσα ! Έλα μην σιχαίνεσαι , μέσα στην κωλάρα σου ήταν !

Άρχισα με πάθος να γλείφω και να καθαρίζω το καυλί που πριν λίγο ήταν στο κώλο μου ! Ο Πέτρος  απολάμβανε κάθε στιγμή της ξεφτύλας μου και στο τέλος , τραβήχτηκε και άρχισε να με κατουράει στο πρόσωπο !

- Κάτσε ακίνητος και δέξου το νέκταρ του αφέντη ! Διέταξε .

Ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή της ζωής μου . Κυριολεκτικά με έλουσε με τα κάτουρά του , απο πάνω μέχρι κάτω .

- Γλωσσίτσα πάλι ! Διέταξε και αυτή την φορά καθάρισα το πουτσοκέφαλό του απο τις σταγόνες ούρων που είχαν μείνει .
- Καλή δουλειά καριόλα ! Ευχαριστήθηκα γαμήσι ! Καθάρισε και έλα να με βρεί μπροστά στο γραφείο ! Ο κώλος σου θα γαμηθεί και άλλο σήμερα είπε κοφτά και πήγε για το ντούς .

Έμεινα στο πάτωμα γονατιστός για καποια λεπτά ! Οι σκηνές έρχονταν σαν αστραπή στο μυαλό μου ! Ο Γαμιάς με είχε δείρει , με είχε εξευτελίσει , με ξεκώλιασε τόσο πολύ που είδα αίμα και με κατούρησε .

Η νύχτα ακόμα δεν είχε ξεκινήσει σκέφτηκα ενώ πήρα την σφουγγαρίστρα !

Αναρωτιώμουν για την συνέχεια .

(Συνεχίζεται ...... )

Photographs :

OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : Gay Domination & BDSM :
/p/gay-bdsm.html

Gay Domination & BDSM : Έρωτας & Υποταγή – 2ο 
/2013/01/gay-domination-bdsm-2.html

Περίληψη :
Ο Πέτρος οδηγεί τον σκλάβο του στο σπίτι του , όπου εκεί θα του δείξει την άλλη πτυχή του Έρωτα ! Την υποταγή και τον σαδομαζοχισμό . Η Πρόκληση είναι πολύ μεγάλη για τον νεαρό άντρα , ήρωα της ιστορίας μας ! Θα τα καταφέρει ;

Φετίχ
Gay Domination & BDSM

Το κωλαράκι μου πόναγε απο το γαμήσι που του έκανε ο Πέτρος . Όσο περνούσε η ώρα το σουφράκι μου ολοένα και πιο πολύ έτσουζε ενώ και τα κωλομαγουλά μου είχαν πάρει φωτιά !

Υπάκουσα στις εντολές του Πέτρου και καθάρισα όλο το χώρο απο τα κάτουρά του με τα οποία με είχε γεμίσει λίγο πριν . Ήταν πολύ εξευτελιστική ατιγμή αλλά αισθανόμουν και μια περίεργη διέγερση να με κατακλύζει καθώς στο μυαλό μου επαναλαμβάνονται οι εικόνες απο το γαμήσι που μου είχε κάνει .

- Άκόμα δεν τελείωσες πουστράκι ! Τσακίσου ! Κάνε ντους να καθαρίσεις! Άκουσα την βροντερή φωνή του Πέτρου .
- Μάλιστα Αφέντη ! Απάντησα με σεβασμό και τρέχοντας πήγα στο ντούς

Καθώς το νερό έτρεχε επάνω μου , αισθάνθηκα δίπλα μου τον Πέτρο να με κοιτάει με μάτια που πετούσαν φλόγες . Ασυναίσθητα , γύρισα το κωλαράκι μου προς το μέρος του .

Αισθανόμουν μεγάλο πουτανάκι που τον προκαλούσα έτσι και το λάτρευα . Ο Πέτρος , χάιδευε το καβάλο του και βάζω στοίχημα ότι αν δεν ήταν ντυμένος θα έμπαινε κάτω απο το ντους να με γαμήσει . Οι σκέψεις έκαναν το σουφράκι μου να ανοιγοκλείνει απο πόθο .

Όταν σκουπιζόμουν , ο Πέτρος με αγκάλιασε και με φίλησε παθιασμένα ενώ το χέρι του χούφτωνε πρόστυχα το κωλαράκι μου .

- Θα σε κάνω να βογγήξεις σήμερα πουστράκι ! Ο κώλος σου με έχει καυλώσει πάρα πολύ και να ξέρεις , θα σου κάνω πολλά και επώδυνα παιχνίδια ! Μου έστριψε δυνατά την ρώγα μου .
- Πουστράκι ! Σου αρέσει να σου φέρομαι έτσι ; Το καταλαβαίνω ότι γουστάρεις να σε γαμάνε και να τρώς και τις ξυλιές σου ! Θα σου δώσω ένα μάθημα πριν φύγουμε είπε και με πήρε με την βία στα πόδια του

Με ακινητοποίησε στα γόνατά του και άρχισε να μου τις βρέχει τόσο δυνατά πάνω στα φρεσκοπλυμένα μου κωλομέρια που σχεδόν έβαλαν τα κλάματα .

Μου τις έριξε , σίγουρα πάνω απο 50 ξυλιές και όταν με άφησε το κωλαράκι μου είχε γίνει κατακόκκινο ! Το έτριψα λίγο ενώ τον κοίταξα με τα δακρυσμένα μου μάτια . Η Απάντησή του ήταν να μου βάλει στο κώλο το σαλιωμένο του κωλοδάκτυλο ενώ με έπιασε δυνατά στο πρόσωπο .

- Θα σε ξεσκίσω πουστράκι σήμερα ! Στο σπίτι μου θα δείς τι θα πει βιασμός καριολάκι ! Μήπως δεν θέλεις να έρθεις ;
- Το θέλω πολύ Αφέντη είπα ενώ εκείνος με γαμούσε με το κωλοδάκτυλό του .
- Το θες πουστη ε ;Τα θέλει ο κώλος σου ;

Κάπου εκεί , αφού παραδέχτηκα ότι ήθελα να πάω σπίτι του και να γαμηθώ με ότι τρόπο εκείνος επιθυμούσε , με πήρε απο το χέρι , σχεδόν τραβώντας και πήγαμε στο αυτοκίνητό του .

Η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά καθώς έμπαινα στο αυτοκίνητό του .

- Θα σε πάω στον γαμιστρώνα μου ! Έχω ξεκολιάσει πολλά πουστράκια εκεί θα δείς θα σου αρέσει .

Φτάσαμε σε μια πολυκατοικία , παλιά , κάπου στο κέντρο της Αθήνα που ήταν πολύ σκοτεινή και βρώμικη .

- Εδώ είναι ο γαμιστρώνας μου και όχι μόνο ! Είναι σχεδόν άδεια ! Ειδικά στο ρετιρέ που είμαι εγώ !

Στην είσοδο υπήρχε ένας περίεργος τύπο μεθυσμένος και άρχισα πραγματικά να φοβάμαι . Σε αυτή την σχεδόν έρημη πολυκατοικία , θα μπορούσα μέχρι και κακό να πάθω και να μην έπαιρνε κανείς χαμπάρι .

Στο βρώμικο ασανσέρ με το σπασμένο καθρέπτη και την καμμένη λάμπα ο Πέτρος χούφτωσε το κωλαράκι μου και η γλώσσα  του χώθηκε στο αυτί μου !

- Θα σε κάνω τσουλάκι εδώ μέσα ! όχι όμως όπως στο Γυμναστήριο που σε γάμησα ! Εδώ δεν θα φας μόνο γαμήσι ! Εδώ θα βγάλεις αίμα βρωμοπούτανο .

Με έπιασε απο το σβέρκο και με οδήγησε στο σκοτεινό διάδρομο μέχρι μια ξύλινη βαριά πόρτα που άνοιξε με τα κλειδιά του !

Μπήκα μέσα σε ένα σκοτεινό χώλ και όταν άνοιξε τα φώτα έπαθα κυριολεκτικά πλάκα !

Παντού υπήρχαν αλυσίδες , πάγκοι  , ειδικά διαμορφωμένα έπιπλα , μαστίγια, αλυσίδες , ενώ έβλεπα μόνο το ένα δωμάτιο . Απόρησα και κοίταξα τον Πέτρο με μια αγωνιά στο βλέμμα !

- Εδώ είναι το Dungeon μου ! Μου αρέσουν τα σκληρά παιχνίδια και εδώ είναι ιδανικά ! Μπορείς να φωνάζεις όσο θές και οι λίγοι αλλοδαποί ένοικοι δεν κάνουν ερωτήσεις ! Αρκετά΄ομως ! Γδύσου !

Υπάκουσα και έμεινα ολόγυμνος μπροστά στον Αφέντη μου ο οποίος και αυτός είχε γδυθεί και φορούσε μόνο ένα δερμάτινο γιλέκο . Πήρε στα χέρια του το μαστίγιο , μου το έβαλε στο στόμα όση ώρα μου έδενε τα χέρια απο έναν κρίκο στο ταβάνι !

Μετά , πήρε λίγη απόσταση απο εμένα και μου έδωσε ένα δυνατό χτύπημα με το μαστίγιο που κυριολεκτικά ούρλιαξα απο πόνο .

- Ούρλιαξε γαμημένε ! Δεν σε ακούει κανένας είπε ο Πέτρος και άρχισε να με μαστιγώνει με μανία πληγιάζοντας την πλάτη μου με το δερμάτινο μαστίγιο .
- Έλεος Αφέντη  ! Θα κάνω ότι μου πεις ! Θα γαμιέμαι όπως μου λές έλεος έλεγα καθώς δεμένος όπως ήμουν δεν μπορούσα να απαλλαχθώ απο το ανελέητο μαστίγωμα .
- Γαμιόλη ! Θα σε σκίσω ! Θα σε κάνω να ματώσεις έλεγε καθώς μου έδερνε το κωλαράκι με λύσσα .

Όταν σταμάτησε , έκλαιγα με λυγμούς αλλά ακόμα δεν είχε σκοπό να σταματήσει απο το να με κάνει να πονάω .

Μου έβαλε κλιπάκια στα γεννητικά όργανα που ήταν αρκετά βαριά και μάλιστα αρκετά επώδυνα . Με το που τα αγκίστρωσε πάνω μου , άρχισα να ουρλιάζω απο πόνο . Ο Πέτρος νευρίασε και με σκαμπήλισε δυνατά !

- Βγάλε το σκασμό και να τα ανεχτείς ! Είπε .
- Έλεος Αφέντη ! Έλεος ! Έλεγα αλλά μάταια ! Όχι μόνο μου έβαλε τα κλιπάκια αλλά πήρε και κάποια άλλα πιο βαριά και μου τα έβαλε στις ρόγες .
- Λοιπόν ! Τι είσαι διατεθιμένος να κάνεις για να τα βγάλω πούστρα ;
- Τα πάντα Αφέντη ! Τα πάντα !
- Θα μου γλείψεις το καυλί ! Θα κάνεις την καλύτερη πίπα της ζωής σου αλλιώς θα τα ξαναβάλω είπε !
- Μάλιστα Αφέντη .

Όταν τα έβγαλε απο το δέρμα μου , ο πόνος ήταν τόσο οξύς που κόντεψα να λιποθυμίσω απο τα ουρλιαχτά .

Χρειάστηκε να πάρω βαθιές ανάσες για να μου περάσει ο πόνος . ενώ στο μεταξύ ο Πέτρος με έλυσε .

- Γονάτισε και δείξε μου την ευγνωμοσύνη σου αλλιώς.... ξέρεις τι θα πάθεις !

Γονάτισα και πήρα το καυλί του στο στόμα μου ! Άρχισα να το ρουφάω και να το γλείφω όσο πιο καλά μπορούσα και με μεγάλο πάθος για να μείνει ικανοποιημένος ο Αφέντης μου !

Ρούφαγα και φιλούσα με πάθος και το καυλί του σκλήρυνε για τα καλά !

- Ρουφάς σαν την καλύτερη πουτάνα ! Ώρα για γαμήσι .

Με πήρε και με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελά με τα πόδια ανοικτά σε μια κούνια που κρεμόταν απο την οροφή και αποτελούνταν απο δερμάτινα λουριά.

Έτσι ανάσκελα και με τα πόδια ανοικτά , ο Πέτρος ήρθε και μου έμπηξε το καυλί βαθιά στην κωλοτρυπίδα μου κάνοντάς με να βογγήξω απο καύλα και ηδονή .

- Γαμιόλη ! Έκλεισε πάλι το σουφράκι σου αλλά θα σου το ανοίξω καλά !

Άρχισε να με γαμάει βαθιά , με όλο το καυλί να με σκάβει μιας και απο την θέση αυτή μπορούσα να απολαύσω το κάθε χιλιοστό !

Με γαμούσε δυνατά , μου άστραφτε σκαμπήλια και με έφτυνε στο πρόσωπο σαν να ήμουν η μεγαλύτερη πουτάνα . Με γάμησε αρκετή ώρα μέχρι που έχυσε στο κώλο μου !

- Καριόλη ! Με τα χύσια μου για λιπαντικό , θα σου ανοίξω την κωλάρα ! Είπε όταν βγήκε απο μέσα μου !

Δεν άργησα να καταλάβω τι εννοούσε . Αφού έβγαλε την ψωλάρα του και η κωλοτρυπίδα μου έχασκε , την θέση πήραν τα τρία δάκτυλά του .

Θα φάς fisting παλιοπούστη που θα σου ξεχειλώσει η κωλάρα ! Είπε .

Έβαλε και άλλο δάκτυλο , σύνολο τέσσερα και μου γαμούσε την κωλοτρυπίδα που είχε φτάσει στα όριά της .

Ακόμα θυμάμαι που μου έβαλε και τον αντίχειρα μέσα μου ! Με ξέσκιζε ! Με άνοιξε στα δύο στην κυριολεξία !

- Μουνί στην έκανα την κωλότρυπά σου ! Καριόλη ! Φάε την γροθιά !

Η τρύπα μου και η παρθενιά της ήταν πια παρελθόν ! Η Πέτρος με ξέσκιζε κανονικά με την γροθιά του που έμπαινε και έβγαινε με ταχύτητα μέσα μου !

Μάτωσα λίγο αλλά η αίσθηση ήταν υπέροχη ! Πόνος και ηδονή μαζί ! Καύλα σκέτη !

Το καυλάκι μου έχυσε απο τον ερεθισμό του γαμησιού στο προστάτη ! Έχυνα σαν τις γκόμενες , απο το γαμήσι !

Όταν ο Πέτρος έβγαλε την γροθιά του , αισθανόμουν τον αέρα να με δροσίζει στην τρύπα που έχασκε !

Ήμουν πια η ξεσκισμένη κωλότρυπά του !

(Συνεχίζεται ...... )

Διαβάστε Επίσης
Έρωτας & Υποταγή – 1ο 
/2013/01/gay-domination-bdsm-1.html

Photographs :

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom