Την περνάει και καμιά 10-15 χρόνια. Καλοπερναει ο μπαγασας.μετρ στον αργυρο ειναι ο φλουφλης...ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν θα εβγαζε τετοια γκομενα...απλα επεσε στην ηλιθια που ψαρωνει με μετρ, μπουζουκια και μπαρμεν.....
αμα της ελεγα οτι ειμαι μπαριστας, μπορει και να την γαμουσα κιολας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαρυφαλλιά Καληφώνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 183327
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 794
- Εμφανίσεις 406K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.054
- Πόντοι
- 9.297
Αυτο ειναι το επιπεδο της μεσης γυφτολα'ι'κης γκομενας:μπουζουκια, μοστρα και ολα καλα...ουστ σαυρες!
thefemalecoach89
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2019
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Δεν ξέρω γιατί τι θεωρείτε μερικοί "χαζή", Η κοπέλλα είχε τα κότσια να αποχωρήσει από μόνη της στο GNTM αφού εγαργύρωσε μια άλφα δημοσιότητα μετέπειτα σε ΥοuTube views, συν χορηγίες συν μοντελλοδουλιές συν βρήκε ένα φλώρο ο οποίος κυριολεκτικά τυλίγεται στο δακτυλάκι της και τα χει όλα. Μπορεί να μην ξέρει να μιλήσει και να φαίνεται χαζογκόμενα αλλά ξέρει τι κάνει.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
καλα μην τρελενεσαι , δεν παράτησε και υποτροφία στο Yale , στο GNTM ηταν, οσο για τις δουλειες την βρηκαν οι εταιρείες μονες τους , δεν εψαξε αυτη, αυτη φωναζει ντεντεκτιβ να της βρει τα κλειδια του σπιτιου απο την τσαντα.Δεν ξέρω γιατί τι θεωρείτε μερικοί "χαζή", Η κοπέλλα είχε τα κότσια να αποχωρήσει από μόνη της στο GNTM αφού εγαργύρωσε μια άλφα δημοσιότητα μετέπειτα σε ΥοuTube views, συν χορηγίες συν μοντελλοδουλιές συν βρήκε ένα φλώρο ο οποίος κυριολεκτικά τυλίγεται στο δακτυλάκι της και τα χει όλα. Μπορεί να μην ξέρει να μιλήσει και να φαίνεται χαζογκόμενα αλλά ξέρει τι κάνει.
Δεν ειναι ολες Μενεγάκες ηρεμηστε , που το παιζουν χαζες και ειναι εξυπνες , υπαρχουν και οι κανονικές χαζές.
Σκέψου μυαλό αυτές που επηρεάζονται από τέτοια influencer.Ότι ήταν χαζή φαινόταν και στο παιχνίδι. Μία παγωμένη/χεσμένη έκφραση συνέχεια.
Όνειρό της ήταν να γίνει "influencer" και το πέτυχε.
Πάρα πολύ ωραίο μουνί βέβαια, ο βύζος είναι αληθινός ή τεχνητός ξέρουμε;
ΑληθινόςΌτι ήταν χαζή φαινόταν και στο παιχνίδι. Μία παγωμένη/χεσμένη έκφραση συνέχεια.
Όνειρό της ήταν να γίνει "influencer" και το πέτυχε.
Πάρα πολύ ωραίο μουνί βέβαια, ο βύζος είναι αληθινός ή τεχνητός ξέρουμε;
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
για παρεξηγα εψαχνε τυπε ή για πελάτες?και αυτος να κοιταει σαν υαλοκαθαριστηρας αν του κοιτάει κανείς την γκόμενα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
για περεξηγα τυπεγια παρεξηγα εψαχνε τυπε ή για πελάτες?
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
αμα ειναι και παρεξηγιαρης θα χρεωνει παραπανωγια περεξηγα τυπε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
δεν με χαλάειαμα ειναι και παρεξηγιαρης θα χρεωνει παραπανω
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Μπορεί να γούσταρε κιόλας να βλέπει πόσοι τον παίζουν για πάρτη της γκόμενάς του.
Θυμάμαι μία περίοδο Αγγλία έβγαινα με ένα μουνέτο, Ελληνίδα, σαν την Gina Lynn (κ πιό καυλιάρα θα έλεγα, λιγότερο γλυκιά) περίπου στα 19-20. Όταν βαφόταν κτλπ το βράδυ ήταν τελείως τσόντα.
Δεν έχω ξανανιώσει έτσι, να βλέπω να με κοιτάνε bouncers (πόρτα), σφίχτες, γενικά όλοι έξω με ένα βλέμμα μίσους και φθόνου.
Γενικά ήμουν αδιάφορος αλλά παράλληλα σκεφτόμουν κ λίγο "ναι γατάκια την πηδάω".
Θυμάμαι μία περίοδο Αγγλία έβγαινα με ένα μουνέτο, Ελληνίδα, σαν την Gina Lynn (κ πιό καυλιάρα θα έλεγα, λιγότερο γλυκιά) περίπου στα 19-20. Όταν βαφόταν κτλπ το βράδυ ήταν τελείως τσόντα.
Δεν έχω ξανανιώσει έτσι, να βλέπω να με κοιτάνε bouncers (πόρτα), σφίχτες, γενικά όλοι έξω με ένα βλέμμα μίσους και φθόνου.
Γενικά ήμουν αδιάφορος αλλά παράλληλα σκεφτόμουν κ λίγο "ναι γατάκια την πηδάω".
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 1.042
- Πόντοι
- 201
Ειναι και αυτη απο τα "μυστήρια του Ινσταγκραμ" που κάνουν ζωή χαρισάμενη με καινουργια σπιτια, ανακαινίσεις, ψώνια καθε λίγο και λιγάκι, ταξιδάκια αλλά τα μαθηματικά δεν βγαίνουν.
Ούτε τα πρόμο, ουτέ το Youtube, ούτε η δουλεία του μετρ του γκόμενου. Οπότε κάτι άλλο παιζει. Δεν θα μας τρελάνουν τα σύγχρονα βλαμμένα. Εδώ άλλοι με σοβαρούς μισθούς και "πλάτες" και δεν την περνάνε τοσο ζάχαρη.
Ούτε τα πρόμο, ουτέ το Youtube, ούτε η δουλεία του μετρ του γκόμενου. Οπότε κάτι άλλο παιζει. Δεν θα μας τρελάνουν τα σύγχρονα βλαμμένα. Εδώ άλλοι με σοβαρούς μισθούς και "πλάτες" και δεν την περνάνε τοσο ζάχαρη.
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
δεν κανει καμια ζωή γουαου η τυπισσα
ψωνια στελνουν τσαμπα οι εταιρείες
ταξιδακια με το καραβακι παει σαν την λετσαρία
δεν κανει και κάτι εξτριμ , νορμαλ ειναι
εσυ ξέρεις τα πάντα για ολες, ωραίος!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
τυπε τοσα χρόνια στην σοουμπιζ εγω και ο Τακης , κάτι μας εμεινε απο κονέεσυ ξέρεις τα πάντα για ολες, ωραίος!
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.641
- Πόντοι
- 12.756
ο Ραο το μονο που ξερει απο σοου μπιζ ειναι να παιζει το πουλακι του κατω απο τα σεντονια μην τον παρει χαμπαρι η γυναικα του βλεποντας Σκορδα,Καινουριου κλπ...Μπαρος πρωτοτυπει την παιζει στο διαλειμμα απο την οικοδομη μετα που θα πιει την Αμστελ απο το περιπτεριτυπε τοσα χρόνια στην σοουμπιζ εγω και ο Τακης , κάτι μας εμεινε απο κονέ
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
λες να εχω ψωνισει μπυρα απο το περιπτερι του γλεντζε?ο Ραο το μονο που ξερει απο σοου μπιζ ειναι να παιζει το πουλακι του κατω απο τα σεντονια μην τον παρει χαμπαρι η γυναικα του βλεποντας Σκορδα,Καινουριου κλπ...Μπαρος πρωτοτυπει την παιζει στο δυαλειμμα απο την οικοδομη μετα που θα πιει την Αμστελ απο το περιπτερι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
ο Ραο το μονο που ξερει απο σοου μπιζ ειναι να παιζει το πουλακι του κατω απο τα σεντονια μην τον παρει χαμπαρι η γυναικα του βλεποντας Σκορδα,Καινουριου κλπ...Μπαρος πρωτοτυπει την παιζει στο δυαλειμμα απο την οικοδομη μετα που θα πιει την Αμστελ απο το περιπτερι
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.641
- Πόντοι
- 12.756
λες να εχω ψωνισει μπυρα απο το περιπτερι του γλεντζε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K