Νέα

Γάμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Αν και κάποιοι ρομαντικοί  :jerking: προτιμούν να το αγνοούν, ο γάμος είναι το υπέρτατο βήμα στην αποκατάσταση μιας γυναίκας. Μόλις παντρευτεί, και ειδικά μόλις γεννήσει (αν και πλέον χρειάζονται πολλές εξωσωματικές γι'αυτό) αποκτά δικαιώματα στην περιουσία και το μισθό του κουβαλητή που την εξασφαλίζουν για όλη της τη ζωή.

Και όλα αυτά επειδή οι νόμοι πάντα είναι με το μέρος των γυναικών. Για το πως δουλεύει το σύστημα δείτε το σχετικό λινκ:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
surprised-004.gif
Τι του έκανε του ανθρώπου.
Πάντως για μένα ο γάμος με την παραδοσιακή έννοια, στις μέρες μας δεν υφίσταται.
Παντρεύεσαι.....βάζεις δικαιούχο στο πορτοφόλι σου.
Για αυτό λοιπόν μακρυά....
biker-039.gif

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αμα παντρευτω, να ξαναγινω χριστιανος και να μου ταισουν τον πουτσο μου  :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
νομιζω οτι τα λεει ολα το ξερο ελεος οταν προκειται για τετοιες γυναικες... σαν τι να πω αλλο?

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
νομιζω οτι τα λεει ολα το ξερο ελεος οταν προκειται για τετοιες γυναικες... σαν τι να πω αλλο?
Την γνώμη σου για το "γάμο" στην Ελλάδα του 2007; Και αν μπορείς να δώσεις μια απάντηση στο γιατί οι ελληνίδες πριν το γάμο είναι αθώοι άγγελοι
angel-053.gif
και έπειτα εξελίσονται σε "αιμοβόρες" αράχνες
black-spider-walking.gif
;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η μαλακια δεν ειναι οτι πριν ειναι αγγελοι και μετα πρεπει να τις αποκεφαλισεις.

Η μαλακια ειναι γιατι εφοσον αυτο το ξερουμε ΟΛΟΙ, συνεχιζουμε και παντρευομαστε.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
  Πολλοί μπαίνουν στο τριπάκι του γάμου λόγω αιχμών προερχόμενες από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Δεν θα σοβαρευτείς, να κάνεις οικογένεια, θα μείνεις μόνος και άλλες τέτοιες βλακείες. Ειδικά αν παντρευτεί και κάποιος φίλος σου άστα. Και άμα μπεις στον χορό την μάμησες.
stupid.gif

Πάντως οι ελληνίδες του σήμερα δεν ξέρουν να εκτιμούν πράγματα και καταστάσεις γιατί πολύ απλά τα έχουν βρεί όλα στο πιάτο τους. Και η νέα γεννιά που έρχεται πιστέψε με είναι ακόμη χειρότερη. :headbang: :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Την γνώμη σου για το "γάμο" στην Ελλάδα του 2007; Και αν μπορείς να δώσεις μια απάντηση στο γιατί οι ελληνίδες πριν το γάμο είναι αθώοι άγγελοι
angel-053.gif
και έπειτα εξελίσονται σε "αιμοβόρες" αράχνες
black-spider-walking.gif
;

οχι δεν μπορω να δωσω καμια απαντηση γιατι πολυ απλα θεωρω υπερτατη μλκια τετοια συμπεριφορα που μονο αδιστακτοι ανθρωποι θα εκαναν. αν ειναι γενικο τετοιο φαινομενο τοτε οι πιο πολλες ελληνιδες μαλλον ειναι αδιστακτες κ οχι μονο.
επισης ειμαι εναντιον του γαμου αρα...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γαμησι απο κωλο θελουν να δεις πως ξεχνανε γαμους και μαλακιες

Shibia

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ωπα ρε παλικαρια, δηλαδη κανενας δεν ειναι ευτυχισμενος στο γαμο του?
Εγω με τη δικια μου ειμαστε 5 χρονια μαζι και ετοιμαζομαστε για γαμο κι ουτε σαν μαυρη αραχνη την βλεπω, ουτε σαν συν-δικαιουχο του πορτοφολιου μου!
Ισα ισα που σε ολα τα χρονια αυτα, τη στηριξα, με στηριξε, δεν θα ειχε την καριερα που εχει αν δεν ημουν εγω, δεν θα ειχα την καριερα που εχω αν δεν ηταν εκεινη.
Δεν μπορει να τα εχουμε ισοπεδωσει ολα!!

Επισκέπτης
Εγω με τη δικια μου ειμαστε 5 χρονια μαζι και ετοιμαζομαστε για γαμο κι ουτε σαν μαυρη αραχνη την βλεπω, ουτε σαν συν-δικαιουχο του πορτοφολιου μου!
Ισα ισα που σε ολα τα χρονια αυτα, τη στηριξα, με στηριξε, δεν θα ειχε την καριερα που εχει αν δεν ημουν εγω, δεν θα ειχα την καριερα που εχω αν δεν ηταν εκεινη.
τιποτε δεν εχουμε ισοπεδωσει..την γνωμη μας λεμε,δεν επιβαλουμε σε κανεναν να την ασπαστει..

οι εξαιρεσεις υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν τον κανονα..

το διαστημα των 5 ετων σχεσης ειναι μεν αρκετα μεγαλο για την εξαγωγη συμπερασματων αλλα δεν αποτελει εγγυηση για την μετα-γαμο εποχη οπου ολα αλλαζουν-ανατρεπονται..

ΠΟΤΕ μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια..

οτι & να σου πουμε την λαλακια θα την κανεις..

αν δεν παθεις,δεν θα μαθεις..

σου ευχομαι τα καλυτερα,μακαρι να δημιουργησεις την ευτυχεστερη οικογενεια του πλανητη..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.944
Πόντοι
12.056

Ετσι ειναι ολες πριν...μετα το μυστιριο αλλαζουν...μαλλον φταινε τα λογια του παπα  :2funny: :2funny: :2funny:

Shibia

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ειναι ολες πριν...μετα το μυστιριο αλλαζουν...μαλλον φταινε τα λογια του παπα  :2funny: :2funny: :2funny:

Γι'αυτό λέω να τον κάνω πολιτικό το γάμο για να μην έχω κανέναν τραγόπαπα να μου την "ξελογιάσει"
Ρε σεις πέρα από την πλάκα, όταν ζεις με κάποια στο ίδιο σπίτι τα 4,5 από τα 5 χρόνια τι άλλο να ανακαλύψεις..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.944
Πόντοι
12.056
Γι'αυτό λέω να τον κάνω πολιτικό το γάμο για να μην έχω κανέναν τραγόπαπα να μου την "ξελογιάσει"
Ρε σεις πέρα από την πλάκα, όταν ζεις με κάποια στο ίδιο σπίτι τα 4,5 από τα 5 χρόνια τι άλλο να ανακαλύψεις..

Kinder εκπληξη..χεχεχεχεε

Shibia

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Mπα, εχω πειστει πια και μαλιστα εχοντας πολλους γυρω μου παντρεμενους πανω κατω της ιδιας ηλικιας, εχω φτασει στο συμπερασμα οτι ειναι ολα θεμα χαρακτηρα.
Εχω φιλους παντρεμενους που τους ζηλευω, αλλους που οι γυναικες τους ειναι για πισσα και πουπουλα αλλα και αλλους που ειναι εκεινοι οι μαλακες και θα τους αξιζε οχι το κερατο απο τη γυναικα τους, αλλα τα χειροτερα!
Γι'αυτο σου λεω φιλε altec ειναι ολα θεμα χαρακτηρα κι οχι "γυναικα" και "αντρας".
Η κολλητη μου και κολλητη της γυναικας μου επισης, ειναι μια κοπελα που λες οποιος ειναι μαζι της εχει κερδισει το λαχειο, το λοττο και το τζοκερ μαζι. Δεκα χρονια ηταν με εναν Μ Α Λ Α Κ Α και ολοι στην παρεα αναρωτιομασταν τι στο καλο κανει μαζι του, πως ειναι δυνατον να ειναι μαζι του. Μιλαμε για ΦΡΙΚΗ. Θα μπορουσε να τον κερατωνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ κι εκεινη Κ Υ Ρ Ι Α ! Καποια στιγμη χωρισαν και μας ειπε οτι "τερμα οι σχεσεις, δεν αντεχω αλλο" και περασε 2 χρονια με μαλακιουλες ετσι για να περναει η ωρα. Καποια στιγμη μας σκαει την ιστορια οτι ειναι καποιους μηνες με εναν τυπο και ειναι ευτυχισμενη. Και ηταν ευτυχισμενη το βλεπαμε ολοι. Τον τυπο τον γνωρισα και μπορω να πω οτι τον εχω σαν αδερφο τον τελευταιο καιρο. Και οι δυο εχουν αλεργια στο γαμο και τους πιεζουμε εμεις να παντρευτουν και βλεπεις ρε παιδι μου την ευτυχια πανω τους.
Οποτε ουτε παραμυθια ειναι η ευτυχισμενη οικογενεια, ουτε τιποτα. Θεμα χαρακτηρα!!
Η πουτανα (στην ψυχη) δεν θα αλλαξει ΠΟΤΕ και ο πουστης στο χαρακτηρα το ιδιο!
Πω πω φιλοσοφια πιασαμε πρωι πρωι ε??  :grin: :grin: :grin: :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Kατά την γνώμη μου, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος για να παντρευτεί κάποιος στην εποχή μας είναι ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!

Αν λοιπόν δεν θέλει κάτι τέτοιο... μπαινοβγαίνει στα μπουρδέλα (αλλά και σε massage, strip, CG, CT κλπ) περνόντας τον καιρό του ευχάριστα... γαμώντας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ διαφορετικό μουνάκι (κι όχι μόνο βέβαια... και στόμα, κώλο) χωρίς καμιά να του πρίζει τ' αρχίδια με τις όποιες απαιτήσεις της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom