Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;Σε λίγο θα απολογούμαι και θα δίνω εξηγήσεις γιατί δεν μου αρέσει να τον παίρνω;Πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά-κουβάρια; :huh:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εχεις μεινει πισω φιλε. Εχουν καταλυθει ηδη τα παντα... Οι Νορβηγοι ηδη διδασκουν στα παιδια τους οτι το να εισαι γκέυ ή μπάι ειναι το ιδιο αποδεκτο, αναμενομενο και φυσιολογικο με το να εισαι στρέιτ!!! Καιρο τωρα!!!

το παραπανω βιντεο (εχει αγγλικους υποτιτλους) διδασκεται σε αθωα παιδακια 8-13 ετων, ετσι?

62045_11b771604597b416198210dae56e15ed.jpeg
Οι νορβηγοι ειναι για το λουτσο,ο αλλος καθαρισε καμια 80αρα  παιδια και μπορει σε λιγα χρονια να τον βγαλουν εξω  :jerking: αντι να τον εκτελεσουν στα πεντε μετρα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Άσχετο,αλλά το νικ σου δηλώνει ότι σε κάποιον έστω βαθμό τους γουστάρεις... :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οι νορβηγοι ειναι για το λουτσο,ο αλλος καθαρισε καμια 80αρα  παιδια και μπορει σε λιγα χρονια να τον βγαλουν εξω  :jerking: αντι να τον εκτελεσουν στα πεντε μετρα.
Σαφως, το ιδιο λεμε. Δεν ειναι σοφοι σαν τα υπολοιπα καθεστωτα που συνεχιζουν να εχουν θανατικη ποινη παγκοσμιως. Το εχω παρατηρησει καιρο τωρα οτι το μισο σαϊτ ταυτιζεται με τετοια καθεστωτα αλλωστε!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σαφως, το ιδιο λεμε. Δεν ειναι σοφοι σαν τα υπολοιπα καθεστωτα που συνεχιζουν να εχουν θανατικη ποινη παγκοσμιως. Το εχω παρατηρησει καιρο τωρα οτι το μισο σαϊτ ταυτιζεται με τετοια καθεστωτα αλλωστε!
Δεν καταλαβες,ας γινοταν εδω και θα σου ελεγα ποια θα ηταν η αντιδραση σου μετα.Δεν μιλαμε για μια δολοφονια που μπορει να εχει καποια ελαφρυντικα.. εκει αλλαζουν τα πραγματα δεν θα τον πας τον αλλον στην εσχατη ποινη μεχρι ισοβια καλα ειναι.  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν καταλαβες,ας γινοταν εδω και θα σου ελεγα ποια θα ηταν η αντιδραση σου μετα.Δεν μιλαμε για μια δολοφονια που μπορει να εχει καποια ελαφρυντικα.. εκει αλλαζουν τα πραγματα δεν θα τον πας τον αλλον στην εσχατη ποινη μεχρι ισοβια καλα ειναι.  :grin:
Ας γινοταν εδω και θα μου ελεγες... Δηλαδη αυτο ειναι το επιχειρημα? Τα πρωτογονα συναισθηματα εκδικησης και βιας εν θερμω? :2funny: :thumbsup: Εγινες σαφης.

Κατα τα αλλα παλι μεσα επεσες...

On 24 August 2012, the Oslo District Court issued findings that Breivik was sane, and guilty of murdering 77 people. He was sentenced to 21 years in prison, in a form of preventive detention that required a minimum of 10 years incarceration and the possibility of an extension of that incarceration for as long as he is deemed a danger to society. This is the maximum penalty in Norway; he will likely remain in prison for the remainder of his life. Breivik announced that he did not recognize the legitimacy of the court, and therefore did not accept its decision; he claims he "cannot" appeal because this would legitimize the authority of the Oslo District Court.

Αυτοι οι Σκανδιναβοι ρε πουστη μου. Που τους πανε τα τεσσερα δε ξερουν οπως φαινεται τελικα! Πρεπει να τους στειλουμε τιποτα Ελληναρες πολιτικους συμβουλους να τους βελτιωσουν λιγο την κοινωνια, στα προτυπα της δικης μας.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ευχομαι οι βουλευτες που θα ψηφισουν τετοιο νομο και αυτοι που τους υποστηριζουν ...ετσι να καμαρωσουν και τα βλασταρια τους...τους γιους τους να τους γαμανε απλυτοι πακιστανοι και τις κορες τους αγκαλια με γυφτορουμανες...και ολα αυτα μπροστα τους!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
το τσιρκο αφου εσκισε τα μνημονια αφου ελυσε ολα τα προβληματα που μεσα σε 10 μηνες δημιουργησε το μονο που του ελειπε ηταν η νομιμοποιηση του καροτου

φυσικα με λιγη γαρνιτουρα δημοκρατιας

εμετικοι μεχρι τελους :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606
πετανε ομως κατι τυρακια να ασχολουμαστε και να αποπροσανατολιζουν τον κοσμο απ τα πραγματικα προβληματα..
:coffee:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ολο το φασισταριο εχει μαζευτεί εδω. Αν θέλετε να σας μείνει κάτιπραγματικό, διαβάστε το ποστ του tomahok.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ολο το φασισταριο εχει μαζευτεί εδω. Αν θέλετε να σας μείνει κάτιπραγματικό, διαβάστε το ποστ του tomahok.
Δηλαδη δεν ειναι προβλημα για την κοινωνια αυτο...και τι ειναι φασισμος για σενα?

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Mέχρι το σύμφωνο συμβίωσης, είμαι οκ...τώρα, αν μετά την κατάκτηση αυτού του "κάστρου", προχωρήσουν και στην διεκδίκηση του "δικαιώματος" στην υιοθεσία, τότε το πράγμα αλλάζει....

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Το δικαίωμα υιοθεσίας αργεί επειδή η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη για αυτό. είμαι υπέρ του συμφώνου γιατί ο καθένας διαθέτει τον εαυτό του όπως επιθυμεί, αλλά για τα παιδιά υπάρχει θέμα. Φανταστείτε τα παιδιά αυτά να πάνε σχολείο τι πρόκειται να τραβήξουν. Υιοθεσίες θα δούμε από την επόμενη γενιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom