Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις σε τι ακριβως διαφερει η ομοφυλοφιλια απο την νεκροφιλια, την παιδοφιλια κλπ κλπ;
Γιατι στο δικο μου φτωχο μυαλο ολα αυτα θεωρουνται ΤΟ ΙΔΙΟ : ανωμαλιες και σεξουαλικες διαστροφες.
Εκτος εαν θεωρεις και τη νεκροφιλια και την παιδοφιλια ως κατι φυσιολογικο, οποτε παω πασο...
την απαντηση τη δινεις μονος σου τυπε :S
κρινεις απολυτα με βαση τα δικα σου μετρα και σταθμα...αν για σενα κανονικοτητα ειναι μονο οι εταιροφιλικες σεξουαλικες σχεσεις, τοτε οι και οι τρεις ασυγκριτες αυτες πραξεις-περιπτωσεις που αναφερεις ειναι μη κανονικες (για σενα)
για αυτον που πραττει κατα αυτο τον τροπο (τον μη κανονικο για σενα), θεωρωντας οτι δεν βλαπτει καποιον, οτι η πραξη συντελειται κοινη συναινεση και οτι προκαλει αμοιβαια ευχαριστηση, δεν νομιζω να περνα απ το μυαλο του το "διπολο" κανονικο-μη κανονικο (φυσιολογικο-μη φυσιολογικο) ή αν εστω περνα, υπερνικαει αυτο που θελει πραγματικα, αρα γι αυτον γινεται μια "κανονικοτητα"! (στη τελικη και στ αρχιδια του κιολας τι λεμε εμεις)
στην τελικη ποιος μπορει να ορισει αντικειμενικα τι μπορει να ειναι "κανονικοτητα"???? εγω? εσυ? αυτος? η φυση? ο νομος??? η θρησκεια??
ειδικα οταν εχουμε να κανουμε με τη προσωπικη ΗΔΟΝΗ (προσοχη το τονιζω γιατι μιλαμε αποκλειστικα για ηδονη, και οχι για τεκνοποιησεις κτλ) του καθενως, απ τη στιγμη που δεν προκαλει κακο στον εαυτο του και σε αλλον???
ευτυχως παντως τη διακριση την οποια εσυ δεν μπορεις να την καταλαβεις (οπως λες) ο νομος την καταλαβαινει, και απαγορευει και διωκει και την παιδοφιλια και νομιζω και τη νεκροφιλια... και για να σου γινει πιο λιανο στο φτωχο μυαλουδακι σου, η νεκροφιλια ειναι η ερωτικη πραξει με ενα αψυχο πλεον ον (που αυτο ειναι και βεβηλωση νεκρου), η παιδοφιλια εχει να κανει με ανθρωπινο ον που δεν ειναι σε σωματικη και διανοητικη "ωριμοτητα" για να συναινεσει σε κατι τετοιο, και τελος η κτηνοβασια ειναι με μη ανθρωπινο ον!!!! τι δεν καταλαβαινεις??? :S