ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.479
- Πόντοι
- 34.538
Αυτο που σου λεω..τι εννοεισ δηλαδη??
Να πας για εξετασεις..
Αυτο που σου λεω..τι εννοεισ δηλαδη??
εχεις φαει καβλια στο κολοτρυπιδι σου τυπε
Aν απόλυτα υγιείς οι κοπέλες τότε χαλαρά μπορείς να κολλήσεις προστατίτιδα ή ουρολοίμωξη.Μαν, εγω ΚΥΡΙΩΣ μιλαω για τις μολυνσεις λογω περιοχης.
Για τις αλλες ασθενεις μπορε να τις κολλησεις και απο το ακαποτο γαμησι μουνιου.
Ας το θεσω ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΑΚ ρε τυποι:
Τι μπορει να κολλησεις γαμωντας ακαποτα κολο της γκομενας μας που δεν μπορει να κολλησεις γαμωντας ακαποτα το μουνι της??
Προφανως εννοειται οτι γαμαω ακαποτα και την μουναρα της.
Για να σας δω τωρα μαγκες!
Τυπε αμα κανεις πλυσεις με Φαντα αμεσως μετα το σεξ δεν εχεις να φοβασαι τπτ.. πλυσου με Φαντα και θα δεις
παντως και η γκομενα σου εχει κολλητη δερματολογο και αντι να της πει να μην τρωει ακαποτους κρεμπιεδες στο κωλαντερο γιατι εσυ μπορει,λεμε τωρα, να εχεις γαμησει ακα το μισο Μεταξι,αυτη την διευκολυνει να λειαινει μουνο-κωλοτρυπα ωστε να τον παιρνει πιο ευκολα :S :S σκεψου τι ψωλες τρωει η δερματολογος..ξερουμε τιποτα?ναι , για αυτο ρωταω (την εχω πεισει)
αλλα σοβαρη απαντηση δεν λαμβανω τυπε
Υποσημειωση, το μιλφονι ειναι 48.....(οχι 45)...γραψτε λαθος
ΥΓ.....ασε που η γκομενα μου εχει κολλητη γιατρο δερματολογο και της κανει με Laser τις μουνοτριχες και την κολοτρυπιδα και ειναι τρελλα να την γαμας και να την γλειφεις....οποτε δεν γινεται να μην την ξεκολιαζω. Θελω ομως να ξερω τι κινδυνους ενεχει
Petite Golden τυπε?Ναι μου έχει τύχει με κοπέλα που είχα πριν χρόνια . Όταν μετά της είπα ότι χθες έφαγε φακές έμεινε κόκκαλο . Αυτή νόμιζε ότι μύριζε το στόμα της . Που να ξερε ότι βγήκε βόλτα η φακή από την κωλοτρυπιδα .
παντως και η γκομενα σου εχει κολλητη δερματολογο και αντι να της πει να μην τρωει ακαποτους κρεμπιεδες στο κωλαντερο γιατι εσυ μπορει,λεμε τωρα, να εχεις γαμησει ακα το μισο Μεταξι,αυτη την διευκολυνει να λειαινει μουνο-κωλοτρυπα ωστε να τον παιρνει πιο ευκολα :S :S σκεψου τι ψωλες τρωει η δερματολογος..ξερουμε τιποτα?
.........TI KANEI AYTO TYΠE??
μας ενδιαφερει για τον κολο τυπε, οχι τον κολπο
.........
........ Άποτρέπει μετά τό πέρας τής ΑΚΑΠΟΤΗΣ αίδοιο-κωλό συνεδρίας στά παντός είδους μικροβιάκια νά κάνουν πάρτυ ......
Τιμούλα 6,20 εύρώ !!
Υ.Γ. Ύγρό σαπουνάκι είναι !!
.........και το χωνει μεσα στην κολοτρυπιδα τησ?
.........
.......... Μήπως είσαι όλίγον μαλα-ΚΟΥΛΗΣ ??
μαθαμε τιποτα?Θα μαθω και θα ενημερωσω τυπε
μαθαμε τιποτα?
την ειδα σε φωτο τυπε την δερματολογο
αλόγα
παντρεμενη
με τεκνα
μουνι καλο
τυπε το παιχνιδι αρχιζει και χοντραινει.γιατρινες,γραμματεις με μινι,στριγκους και γυαλια,αγκαλιες στα ορια του πλακωτου,ξυρισμενα μουνια και κωλοτρυπιδες,ακαποτοι πρωκτικοι κρεμπιεδες.πως θα γινει τωρα το θεμα?η γραμματε;ας της γιατρινας ειναι πολυ δυαντο μουνι
ολες τους θα κανουν με λειζερ τα μουνια τους και τις κολοτρυπιδες τους
εδω το κανει η δικια μου που ειναι φιλη με την γιατρινα, δεν θα το κανει η γραμματεας της που ειναι εκει μεσα και εναι τρελλο μουνι??
εδω μου εδειξε φωτο selfie με την γιατρινα και την γραμματεα σε πολυ σφιχτες ααγκαλιες