You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμω το Youtube!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Φθηνα Τσιγαρα!
Ταινια σταθμος φιλε Απολυτε!
Εκαψα το μυαλο μου βλεποντας την ολοκληρη!!! Αχαχαχαχα!!!!!
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Την είχε βαθμολογήσει ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης με 0 αστέρια όταν βγήκε στο σινεμά,πράγμα που με έκανε να θέλω να την δώ αμέσως Καλτίλα φουλ όπως και η επόμενη του ταινία "Η καρδιά του κτήνους" Στο θέμα μας πάντως τα add-ons "Do Not Track" και "Ad Block Plus" κάνουν εξαιρετική δουλειά για το YouTube.Όσοι δε με πιστεύουν μπορούν να το googlάρουν και να διαβάσουνε reviews κλπ.Δεν ξέρω ποιό απ'τα δύο έκανε τη διαφορά μιας και τα έκανα install στο καπάκι.
VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
το youtube σιγα σιγα τρωει τα ψωμια του...καποτε ηταν και γαμω τα σαϊτ,αλλα χαλασε ακριβως επειδη εγινε τοσο δημοφιλες (γενικος κανονας)...εκτος απ το οτι εγινε πιο αβολο στην χρηση του,οι τελευταιες μαλακιες με διαφημισεις κτλ. ειναι η σταγονα που ξεχειλιζει το ποτηρι.να παει να γαμηθει πλεον...
Επισκέπτης
To youtube ηταν οντως απο τα πρωτα γαμηστερα σαιτ με βιντεος και καθως περιειχε και καποια στοιχεια των social sites οπως την δυνατοτητα likes σε βιντεο ή την δυνατοτητα να δημιουργεις μια μινι community με τους subscribers και τους friends στο καναλι και κυριως με το mailbox του εγινε συντομα το νο1. Πιστευω οτι εχει παρει ενα πιο εμπορικο στυλ πλεον αλλα ειναι πολυ νωρις για να πουμε ακομα οτι εφαγε τα ψωμια του! Εμενα μου αρεσει ακομα αν και με εκνευριζει λιγο ορισμενες φορες κυριως με τις νεες διαφημισεις που βλεπω.
Το Youtube εκανε τον κυκλο του... Τερμα κι αυτο, οπως τοσα αλλα κολπα του Ιντερνετ που ηλθαν, κονομησαν κι απηλθαν!
Το κακο ξεκινησε με τα αλλεπαλληλα κοψιματα κομματιων και σκηνων TV λογω "πνευματικων δικαιωματων"
Συνεχιστηκε με τις πολλες διαφημισεις περιφερειακα του βιντεο
Αρχισε να ξεφευγει με τις διαφημισεις ΠΑΝΩ στο βιντεο- στην αρχη του βιντεο (που, κυριολεκτικα, γαμανε τις λιστες αναπαραγωγης κοβοντάς τες για 30 δευτερα σε καθε κομματι, αν δεν επεμβεις χειροκινητα)
Ξεχειλισε με τις ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ κατσαριδες που ξεπεταγονται διπλα απ' την οθονη τις τελευταιες μερες!!! ΕΛΕΟΣ.
Δηλαδη, ειναι εξυπνο ή καλαισθητο, ή ακομα, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ αποδοτικο αυτο το πραμα???
Ποιος κανει κλικ πανω σε ενα παιχνιδι με... κατσαριδες?? Βγαζουν κερδη αυτοι που το φτιαξανε?
Παντως, το μονο που με απασχολει πλεον ειναι να βρω ενα αλλο σαιτ με βιντεο.
Το κακο παραγινε
Μετα απ' τις (ρεαλιστιοτατες κι αηδιαστικοτατες) κατσαριδες, να περιμενουμε και εικονες με ξεκοιλιασμενους Συριους ανταρτες, ή live εκτρωσεις?? ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ????
γιατί ρε συ; άλλαξε κάτι τόσο πρόσφατα και το λες; αυτά που γράφεις συμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν εχεις δει ποτε κατσαριδα πως ειναι?ΠΟιες κατσαριδες ρε σεις????
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
To ΥouTube εχει οντως χαλασει αρκετα, ακομα κι ετσι ομως εξακολουθω να το θεωρω το πιο γαματο πραγμα που υπαρχει στο internet. Να το θεσω και αλλιως. Νο YouTube=No Internet για μενα.
Δεν θα χα προβλημα να εξαφανιστουν ολα τα υπολοιπα απ το διαδικτυο. Αν σταματουσε να υπαρχει το youtube ομως, μαλλον θα εκοβα τελειως το internet. Το μονο που εχω μονιμως ανοιχτο οταν ειμαι στον υπολογιστη. Ολη την ωρα. Μεχρι να βρεθει κατι αντιστοιχο να το ξεπερασει, δεν νομιζω να αλλαξω αποψη.
Δεν θα χα προβλημα να εξαφανιστουν ολα τα υπολοιπα απ το διαδικτυο. Αν σταματουσε να υπαρχει το youtube ομως, μαλλον θα εκοβα τελειως το internet. Το μονο που εχω μονιμως ανοιχτο οταν ειμαι στον υπολογιστη. Ολη την ωρα. Μεχρι να βρεθει κατι αντιστοιχο να το ξεπερασει, δεν νομιζω να αλλαξω αποψη.
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
δεν εχεις δει ποτε κατσαριδα πως ειναι?
Ελα εξυπναδες.....Κατσαριδες εχω δει...οχι στο γιουτιουμπ ομως....
συμφωνο.To ΥouTube εχει οντως χαλασει αρκετα, ακομα κι ετσι ομως εξακολουθω να το θεωρω το πιο γαματο πραγμα που υπαρχει στο internet. Να το θεσω και αλλιως. Νο YouTube=No Internet για μενα.
παντως αν κλεισει θα χαθει και ενα μεγαλο αρχειο απο βιντεο και τραγουδια πασης φυσεως,που αυτο θα ειναι πιστευω η μεγαλυτερη μαλακια του αιωνα.
που ειδες κατσαριδες?Ελα εξυπναδες.....Κατσαριδες εχω δει...οχι στο γιουτιουμπ ομως....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ελα εξυπναδες.....Κατσαριδες εχω δει...οχι στο γιουτιουμπ ομως....
στην κουζιναπου ειδες κατσαριδες?
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
στην κουζινα
Αυτες τις ρουφιανες τις καφε με τα φτερα εχουμε.....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τις σκοτωνεις?Αυτες τις ρουφιανες τις καφε με τα φτερα εχουμε.....
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008