Ας το γραψω εδω αν και αφορα γενικα συμβουλες για outdoor:
1. Μην πηγαινετε σε γκρεμους για να απομονωθειτε, ειναι επικινδυνο.
2. Αν δε θες να σας βλεπουν διαλεγεις σκοτεινο μερος, αλλα:
3. Δεν κανεις ησυχια
Εκανα τις γυρες μου χτες και ξαφνικα πεταγεται ενας τυπος απο κατι θαμνους μπροστα μου φωναζοντας "Φυγαμε! Φυγαμε!"
Μου κοπηκε η χολη! Ηταν με τη γκομενα και πηδιοντουσαν στα μουγγα. Καντε αχ βαχ, πειτε κανα βρωμολογο, να καταλαβω οτι ειστε εκει να μην πλησιασω. Ετσι κι αλλιως στο σκοταδι ματι δε μπορουν να σας κανουν.
Πως αντιδραει ο καθε περαστικος στα βογγητα:
1. Ο ματακιας. Εντοπιζει την κατευθυνση και κρυβεται σε ευλογη αποσταση. Ενας ματακιας προσπαθει πασει θυσια να μη γινει αντιληπτος για να μην κανει χαλαστρα. Αν ειναι σκοτεινα δεν εχει νοημα να πλησιασει (εγω τη βγαζω με αυτι
). Αν δεν αντεχεις στη σκεψη οτι καποιος την παιζει πισω απο ενα δεντρο δεκα μετρα μακρια απο εσενα, κατσε σπιτακι σου (να σε ακουει ο γειτονας) και μην πηγαινεις για σεξ σε δημοσιους χωρους.
2. Η αστυνομια. Η αστυνομια εχει παντα φωτα. Ο μονος λογος να μην τα στρεψουν επανω σας ειναι. να καταλαβουν οτι πηδιεστε. Οι αστυνομικοι παντα ειναι διακριτικοι οταν ειστε με κοπελα.
3. Ο runner και αυτος που βγαζει νυχτα το σκυλο. Αυτοι αν ακουσουν βογγητα θα πανε λιγο πιο εκει,και θα φυγουν για να μην ενοχλησουν. Το ιδιο ισχυει συνηθως για παρεες.
4. Αλλο ζευγαρι. Αυτοι θα "το στρωσουν" οχι πολυ μακρια απο εσας, ισα ισα να μη φαινονται.
5. Οι ληστες. Οι ληστες επιτιθενται παντα σε ομαδες και παντα σε πολυ απομονωμενα/απομακρυσμενα μερη. Ισχυει αυτο που γραψαμε στο 1. Το παιδι που επεσε στο γκρεμο ειχε παει με την κοπελα για να δουν τη θεα στο μνημειο του Φιλοπαππου και του εφραξαν το δρομο. Προτιμηστε τις γνωστες δοκιμασμενες καβατζες οπου καποιος περαστικος θα σας ακουσει αν γινει φασαρια - γεγονος αποτρεπτικο για τους ληστες. Αλλη αμυνα απο το να αποφευγετε πολυ απομακρυσμενες περιοχες δεν υπαρχει! Ειναι ηλιθιο να παιζεις κρυφτο με τον κακοποιο! Κατσε στην καβατζα και αν περασει και κανεις δεν τρεχει τιποτα.
6. Βιαστες. Θελω να πιστευω οτι δεν κυκλοφορουν ομαδες βιαστων στην Αθηνα και ενας μονος του δεν θα επιτεθει σε ζευγαρι αλλα σε γυναικα μονη της. Οι περισσοτεροι βιασμοι γινονται απο ατομα που οι γυναικες ξερουν και εμπιστευονται.
Συμπερασμα απο τα παραπανω: Αν γαμας δυνατα ολοι κρατανε μια αποσταση και δε σε ενοχλουν. Αν γαμας στα μουγγα και ειναι και σκοταδι καποιος θα ερθει κατα λαθος κοντα σου και θα σε διακοψει.
Τελος σε αυτη τη χωρα της υποκρισιας πρεπει να συνειδητοποιησετε οτι το σεξ ειναι μια φυσιολογικη πραξη. Οι πατεραδες και οι μαναδες ολων των 7 δις ανθρωπων στη Γη γαμηθηκαν για να τους κανουν. Ολοι σαν παιδια τους ειδαμε ή τους ακουσαμε τυχαια να γαμιουνται. Δεν ειναι ντροπη. Αρα δεν ειναι και ντροπη να καταλαβει καποιος αγνωστος οτι κανετε σεξ.
Χιλιες φορες να σε δει ο περαστικος να κανεις κατι φυσιολογικο, να σε δει να γελας, να τραγουδας, να χαιρεσαι με την παρεα σου, παρα να χτυπησεις ή να σου την πεσει ομαδα ληστων.