You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμήσια με τρελές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 473
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
από το μάτι που γυαλίζει και την υστερική αντίδραση σε οτιδήποτε συμβεί. ΠανεύκολαΨυχοπαθή gay; Αυτόν πως τον καταλαβαίνεις;
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Μα όλοι υστερικοι είναι, και γυαλίζει και το μάτι.από το μάτι που γυαλίζει και την υστερική αντίδραση σε οτιδήποτε συμβεί. Πανεύκολα
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
τι μου θυμησες ρε φιλε...πριν καμποσα χρονια γνωριζω μια γκομενα απο ενα τσατ.δινουμε ραντεβου κτα φλοισβο μερια.πλακωνομαστε στα ποτα και κατα της μια μετα απο χαμουρεμα μου λεει παμε σπιτι μου.ωραια λεω..παμε σπιτι αραζουμε μου λεει παω να κανω ενα μπανακι.ενταξει λεω εγω θα κανω ενα τσιγαρο.κατι με ετρωγε μαγκες σαν το σπιτι να ειχε αντασματα και ακουγα ηχους.βγαινει η γκομενα που λετε απο το μπανιο και της λεω να σε ρωτησω..εχεις κανα σκυλακι κανα γατακι?μου λεει οχι γιατι.κατι σα να ακουω λεω.α μου λεει ειναι οι δικοι μου στο διπλανο δωματιο.της λεω πλακα κανεις.οχι μου λεει αλλα δεν εχουν θεμα να κανω σεξ κι ας ακουγομαι.λεω μαλακιες λεει να ψαρωσω.της λεω καλα ναι.μου λεει ναι βρε δεν εχουν θεμα φτανει το πρωι να πιεις με τους δικους μου καφε στο πρωινο να σε γνωρισουν.λεω καλα νταξει μαλακιες λεει.και σε ενα λεπτο χτυπαει η πορτα και λεει χριστινα ολα ενταξει ειστε καλα?ναι μπαμπα λεει .ενταξει καληνυχτα σας και τα λεμε το πρωι.εχετε δει μαγκες πως παιζουν οι πορτες στα σαλλουν στις ταινιες οταν βγαινει η μπαινει καποιος?ε ετσι εφυγα.και μολις κατεβαινα σκαλια ελεγα παναγια μου να μην ειναι κλειδωμενα κατω
τι ηλικια η τυπισα ; οπως επισης περιπου χρονολογια που επαιξε η φαση ;τι μου θυμησες ρε φιλε...πριν καμποσα χρονια γνωριζω μια γκομενα απο ενα τσατ.δινουμε ραντεβου κτα φλοισβο μερια.πλακωνομαστε στα ποτα και κατα της μια μετα απο χαμουρεμα μου λεει παμε σπιτι μου.ωραια λεω..παμε σπιτι αραζουμε μου λεει παω να κανω ενα μπανακι.ενταξει λεω εγω θα κανω ενα τσιγαρο.κατι με ετρωγε μαγκες σαν το σπιτι να ειχε αντασματα και ακουγα ηχους.βγαινει η γκομενα που λετε απο το μπανιο και της λεω να σε ρωτησω..εχεις κανα σκυλακι κανα γατακι?μου λεει οχι γιατι.κατι σα να ακουω λεω.α μου λεει ειναι οι δικοι μου στο διπλανο δωματιο.της λεω πλακα κανεις.οχι μου λεει αλλα δεν εχουν θεμα να κανω σεξ κι ας ακουγομαι.λεω μαλακιες λεει να ψαρωσω.της λεω καλα ναι.μου λεει ναι βρε δεν εχουν θεμα φτανει το πρωι να πιεις με τους δικους μου καφε στο πρωινο να σε γνωρισουν.λεω καλα νταξει μαλακιες λεει.και σε ενα λεπτο χτυπαει η πορτα και λεει χριστινα ολα ενταξει ειστε καλα?ναι μπαμπα λεει .ενταξει καληνυχτα σας και τα λεμε το πρωι.εχετε δει μαγκες πως παιζουν οι πορτες στα σαλλουν στις ταινιες οταν βγαινει η μπαινει καποιος?ε ετσι εφυγα.και μολις κατεβαινα σκαλια ελεγα παναγια μου να μην ειναι κλειδωμενα κατω
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
τι ηλικια η τυπισα ; οπως επισης περιπου χρονολογια που επαιξε η π
παει καμια δεκαετια αδερφε.η γκομενα τοτε ηταν καμια 30αρα.ωραιο μουνι φιλε αλλα ευτυχως που δε τη πηδηξα γιατι μολις γυριζα καμια μερα απο τη δουλεια μπορει να με περιμενανε σπιτι μου με τουρτα και λουλουδιατι ηλικια η τυπισα ; οπως επισης περιπου χρονολογια που επαιξε η φαση ;
πανω στο κεντρικο δρομο του παλιου φαληρου εμενε η τυπισα (καθετοσ της ποσειδωνος )?παει καμια δεκαετια αδερφε.η γκομενα τοτε ηταν καμια 30αρα.ωραιο μουνι φιλε αλλα ευτυχως που δε τη πηδηξα γιατι μολις γυριζα καμια μερα απο τη δουλεια μπορει να με περιμενανε σπιτι μου με τουρτα και λουλουδια
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
καλαμακι αδερφεπανω στο κεντρικο δρομο του παλιου φαληρου εμενε η τυπισα (καθετοσ της ποσειδωνος )?
Από Α ξεκινούσε το όνομα της δικιάς σου τύπε μου;πανω στο κεντρικο δρομο του παλιου φαληρου εμενε η τυπισα (καθετοσ της ποσειδωνος )?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.987
- Πόντοι
- 9.297
Οπωσδήποτε....Εντάξει η Πισμπιριγκου δεν είναι και τόσο βαριά, μια χαρά μπορεί να δουλέψει ως βρεφονηπιοκομος, νοσηλεύτρια παιδιών, νηπιαγωγός....
Αγγ...;;λες τοσο συμπτωση ;
εσυ για πες μας την εμπειρια σου!Αγγ...;;
Κύριοι...εσυ για πες μας την εμπειρια σου!
Μικρός είναι ο κόσμος...
poutaniaris_anhr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 861
- Πόντοι
- 311
Πες ρε Michello και κρεμαστηκα απο το λαπτοπ να ακουσω την συμπτωση (σοβαρα μιλαω)....Κύριοι...
Μικρός είναι ο κόσμος...
Μαλλον στο ιδιο τσατ μπηκατε....την ιδια γκομενα πηδαγατε...την ιδια εμπειρια μοιραστηκατε...
Μονο που κατι μου λεει πως ο φιλος Michello εχει κανει παραπανω πραγματα και εχει περισσοτερα να μας αφηγηθει....Ασε που υποψιαζομαι οτι η λεγαμενη του σχολιασε την εμπειρια της με τον φιλο Hany παραπανω....
γίναμε τρεις? ή απλα σχολιασες?Κύριοι...
Μικρός είναι ο κόσμος...
πιστευω οτι αν το ψαξουμε λιγο ακομη θα γινουμε παρα πολλοι !γίναμε τρεις? ή απλα σχολιασες?
να κανουμε και διαγωνισμο "ποιος ετρεξε πιο μακρια"πιστευω οτι αν το ψαξουμε λιγο ακομη θα γινουμε παρα πολλοι !