Νέα

"Γάμησέ της το μυαλό": απόψεις και γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Χιλιοειπωμένη ατάκα και αθάνατο κλισέ.
Μία άποψη που δε γίνεται να μην ακουστεί έστω και μία φορά σε οποιαδήποτε κουβέντα με κύριο θέμα το σεξ από τη γυναικεία πλευρά.
Το θέμα είναι ότι ισχύει όντως ή είναι απλά μία γενικότητα στην οποία καταφεύγουμε όταν μας τελειώνουν οι συμβουλές και ξεμένουμε από δυνατότητες/αντοχές?
Εγώ πιστεύω πως είναι μία severely overrated φράση αόριστης δικαιολογίας.
(Δε μιλάμε για ελλεεινίδες αλλά για γυναίκες γενικότερα)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Γάμησέ της τα υπόλοιπα και πας και στο μυαλό!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Χιλιοειπωμένη μαλακία ... συνήθως την λένε οι άσχημοι και οι φτωχομπινέδες 
lol.gif

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
συγνωμη αλλα τωρα κατεβηκα απο το διαστημοπλοιο μου και εχασα επεισοδια
λεμε οι αντρες μεταξυ μας  "Γάμησέ της το μυαλό"?
:think: :think:
καλα ολοι οι φιλοι μου τοσο πρωτογονοι ειναι και μιλαμε μονο για κωλους και βυζια? :think:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μαλακίες..Οι γυναίκες αποδεδειγμένα έχουν μεγαλύτερη αντίληψη και δεν έχουν την ίδια καύλα με τους άνδρες με αποτέλεσμα να σκέφτονται με το πάνω και όχι με το κάτω κεφάλι όπως οι άνδρες.Οπότε θα λεγα οι γυναίκες μας γαμάνε το μυαλό.Για παράδειγμα αν μια ωραία γκόμενα μας εκθέσει με τη συμπεριφορά της σε μαγαζί που βγαίνουμε και γίνουμε ρεζίλι είμαστε ικανοί να το υποστούμε με αντάλλαγμα να γαμήσουμε..Αν μια γυναίκα μας βρίσει η μας προσβάλλει και τη θέλουμε πολύ είμαστε ικανοί με την πρώτη συγγνώμη της να την συγχωρέσουμε κα να το ξεχάσουμε...Οπότε ποιος γαμάει το μυαλό ποιού;;;

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
λεμε οι αντρες μεταξυ μας  "Γάμησέ της το μυαλό"?
καλα ολοι οι φιλοι μου τοσο πρωτογονοι ειναι και μιλαμε μονο για κωλους και βυζια? :think:

Και γω να μαι ειλικρινής εδώ το άκουσα!!Συγκεκριμένο στο thread που είχε να κάνει με μια συσκευή μεγέθυνσης...Πάντως ποτέ δεν το χω ακούσει μεχρι πριν 2 μέρες!!

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Γάμησέ της τα υπόλοιπα και πας και στο μυαλό!  :2funny: :2funny: :2funny:

Χιλιοειπωμένη μαλακία ... συνήθως την λένε οι άσχημοι και οι φτωχομπινέδες

:2funny: :2funny: :2funny:

λεμε οι αντρες μεταξυ μας  "Γάμησέ της το μυαλό"?

:2funny:

Το πληθυντικό τον έβαλα λόγω forum.
Σαν φράση το έχω ακούσει μόνο από γυναίκες μέχρι στιγμής αλλά το διάβασα και στο forum από άντρες μέλη.
Εγώ μαζί σου είμαι απλά έκανα αυτό το thread γιατί εδώ το ακούω πολύ τελευταία.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω συνηθως γ@μ@ω μουνι@....... οχι μυαλα!!!  :grin:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Είναι το ιδιο με μια μαλακια που ακουω που και που θα την κερδισω εγκεφαλικά?Ρε πουτσα.... αυτο θελουνε... ξεσκισμα να πηγαινει για κατουρημα και να την ποναει το μουνι της

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Μαλακίες..Οι γυναίκες αποδεδειγμένα έχουν μεγαλύτερη αντίληψη και δεν έχουν την ίδια καύλα με τους άνδρες με αποτέλεσμα να σκέφτονται με το πάνω και όχι με το κάτω κεφάλι όπως οι άνδρες.Οπότε θα λεγα οι γυναίκες μας γαμάνε το μυαλό.Για παράδειγμα αν μια ωραία γκόμενα μας εκθέσει με τη συμπεριφορά της σε μαγαζί που βγαίνουμε και γίνουμε ρεζίλι είμαστε ικανοί να το υποστούμε με αντάλλαγμα να γαμήσουμε..Αν μια γυναίκα μας βρίσει η μας προσβάλλει και τη θέλουμε πολύ είμαστε ικανοί με την πρώτη συγγνώμη της να την συγχωρέσουμε κα να το ξεχάσουμε...Οπότε ποιος γαμάει το μυαλό ποιού;;;

Μην το γενικεύεις στο 1ο πλυθηντικό.
Πρέπει να τους γαμάς το μυαλό αλλιώς σε βρίζουν για να κάνουνε καπρίτσια και να σε χαιρετήσουνε σα καληνυχτάκια.

pavlosrdxrdx

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οι γκομενεσ θελουν φτυσιμο!!μονο ετσι τουσ γαμας το μυαλο κ οτι αλλο εχει κ μαλιστα νιωθουν κ ευχαριστιμενεσ μετα!!!γραψιμο φτισιμο κ μετα το σεχ υπνο...!! ;)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
οι γκομενεσ θελουν φτυσιμο!!μονο ετσι τουσ γαμας το μυαλο κ οτι αλλο εχει κ μαλιστα νιωθουν κ ευχαριστιμενεσ μετα!!!γραψιμο φτισιμο κ μετα το σεχ υπνο...!! ;)
και μετά άντε γειά άντε γειά

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ποιές γκόμενες θέλουνε φτύσιμο;
Αυτές που δε γάμησες;
Υπάρχει διαφορά...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εντάξει, δε θα υποκριθώ πως το δικό μου μυαλό δεν είναι από μόνο του γαμημένο  :grin:

Όμως έχει βρεθεί ο κατάλληλος πούτης και το έχει απογαμήσει και έχω να πω ότι το αποτέλεσμα είναι άκρως θεαματικό  :2funny:

Γίνεται αδέρφια!! Γίνεται!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μόνο με το τατουάζ συμφωνώ αδερφέ - αυτό αριστερά. ;) Το κεντρικό σύνθημα είναι γάμησέ τα - σε συγχωρώ όμως επειδή έρχεται ΣΚ. :sunglasses:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Άλλη μια παπαριά που έχουν εφεύρει οι γυναίκες για να δικαιολογούν την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά τους , "Να της γαμήσεις το μυαλό" 
Και πώς γίνεται αυτό ? Της τινάζεις τα μυαλά στον αέρα και ασελγείς σε ό,τι απέμεινε ?  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μόνο με το τατουάζ συμφωνώ αδερφέ - αυτό αριστερά. ;) Το κεντρικό σύνθημα είναι γάμησέ τα - σε συγχωρώ όμως επειδή έρχεται ΣΚ. :sunglasses:
Όχι, έχει δίκιο έως ένα βαθμό. Το πρόβλημα είναι ότι όταν σταματάει να είναι στιλ και αέρας δύσκολου γκόμενου και γίνεται τακτική για να γαμήσεις καταντάει γελοιότητα  :boobies: :boobies:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Άλλη μια παπαριά που έχουν εφεύρει οι γυναίκες για να δικαιολογούν την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά τους , "Να της γαμήσεις το μυαλό" 
Και πώς γίνεται αυτό ? Της τινάζεις τα μυαλά στον αέρα και ασελγείς σε ό,τι απέμεινε ?  :2funny:

Κάπου το ακούσανε, από κάποιους λαϊφασταϊλάδες, και το κάνανε μότο...
Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι πρόκειται για το προαιώνιο παιχνίδι της γοητείας και της γυναικείας αποπλάνησης;

Αν σε γουστάρει, το μυαλό της είναι ήδη γαμημένο..Μένει να πάρεις και τα υπόλοιπα...

Μη μένετε σε μαλακίες..

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πολλές παπάρες ακούγονται και γράφονται... Κέϊτος για ανέλαβε να αποκαταστήσεις την τάξη  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom