Θυμάμαι είχα γυρίσει από Ταϋλάνδη όπου το καθημερινό διπλό, τριπλό, τετραπλό και βάλε γαμήσι μου είχε αφήσει κουσούρι που το διαπίστωσα όταν επέστρεψα στα πάτρια. Θυμάμαι δεν μπορούσα να κοιμηθώ μπρούμητα από τις καύλες. Έπαιρνα τηλ. παλιές γκόμενες δεν καθόταν καμία. Άλλη είχε γκόμενο, άλλη έλειπε, άλλη δεν μπορούσε... μλκιες... πατροπαράδοτα ελληνικά πράματα.
Άντεξα μια μέρα, ε τη δεύτερη κατέβηκα Φυλής. Η κοπέλα έκανε παρτούζα πριν από 'μένα και ακουγόταν από το δίπλα δωμάτιο. Ε δεν άντεξα ο καψερός. Ήμουν που ήμουν σε ευέξαπτη κατάσταση, έγινα τούρμπο και τράβηξα μαλακία. Μπήκε μέσα η κοπέλα και της όρμησα λες και ήταν η τελευταία γυναίκα που θα γαμούσα στη ζωή μου. Ο πούτσος μου είχε ξεχάσει ήδη τη μαλακία. Μετά από ένα ωραίο γαμήσι της λέω δες αν έχεις έξω πελάτη. Μου λέει όχι, της δίνω άλλα 20 και την ξαναπαίρνω στο καπάκι.
Όταν τέλειωσε κι αυτό τις λέω θέλω κι άλλο. Με έβλεπε λες και ήμουν άλιεν. Παίρνει το εικοσάρικο και φεύγει. Της λέω που πας; Μου λέει να κάνω ένα τσιγάρο να ηρεμήσει η πούτσα σου. Της λέω ότι οι ήρεμες πούτσες δεν γαμάνε. Μου λέει μακάρι να είχα τέτοιο αγόρι και στο σπίτι και κλείνει την πόρτα.
Μετά από κάνα τέταρτο ήρθε και για την τρίτη βάρδια, όπου ντράπηκα όταν διαπίστωσα ότι μου σηκώθηκε χωρίς πίπα ενώ αυτή έλεγε <<κοίτα, κοίτα έτοιμος είναι πάλι>>.
Πάνω από ώρα είχα κάτσει συνολικά στο μπουρδέλο. Μάλιστα όταν ντυνόμουν, έρχεται η κοπέλα και μου λέει ότι η μαμά (τσατσά) πρέπει να πάει στο σούπερ μάρκετ και επειδή φοβάται μόνη της αν δεν με πειράζει να περιμένω μέχρι να γυρίσει. Ε περίμενα κάνα μισάωρο να γυρίσει η τσατσά και μπαλαμούτιαζα και τσάμπα στον προθάλαμο όλη αυτή την ώρα
Το βράδυ ξανακατέβηκα... Μονή βάρδια αυτή τη φορά σε άλλη κοπέλα...
Ευτυχώς μετά από κάνα μήνα ηρέμησα και ήρθα στα φυσιολογικά μου, αλλιώς θα έμενα μπατίρης...
Α ρε Ταϋλάνδη κακό που μου 'κανες και πότε θα έρθει ξανά η ώρα να ξαναπατήσω τα άγια χώματά σου...