συνολικο κοστος 801 ευρω
Δεν βάζεις σκληρό, δεν βάζεις λειτουργικό, δεν χρειάζεται να επεκταθώ για το τροφοδοτικό.
Επειδή φαίνεται ότι είσαι λίγο ασχετάκος, πιθανότατα δεν έχεις ξανακούσει το όνομα Tagan για τροφοδοτικά οπότε σε καταλαβαίνω. Σε έτσουξε το όνομα του θέματος; Ήμαρτον με τα κόμπλεξ του καθενός...550 WATT PSU σε gaming PC με motherboard του 2011,το πιο ωραίο ανέκδοτο που άκουσα σήμερα.... Δηλαδή εγώ που τρέχω GTX970+16GB RAM+SSD SAMSUNG 850 EVO+ASUS H97 gamer+i5 4690k με 860WATT Corsair τι έχω?? Λυπάμαι που στο λέω,αλλά ούτε 300ΕΥΡΩ δε πιάνει το σύστημα σου. Αν βρεις κανέναν άσχετο να σου δίνει παραπάνω,δώστο με κλειστά μάτια.
Όσο κι αν θέλεις να κάνεις τον έξυπνο, ότι έχει τέσσερις τροχούς και μια μηχανή λέγεται αυτοκίνητο. Είτε είναι Hyundai, είτε είναι Mercedes.
Ο μοναδικός σήμερα που δεν μου σήκωσε την τρίχα από τα νεύρα. Ναι, είχα δώσει πολλά λεφτά και ίσως να μην αξίζει όσα ζητάω τώρα. Γι' αυτό όμως έγραψα ότι είναι η τιμή είναι συζητήσιμη. Ας μιλήσουμε γι' αυτό και όχι για το τι κόμπλεξ έχει ο καθένας να βγάλει το δικό του pc καλύτερο.Τυπε μου, πουλας ενα μετριο/οκ υπολογιστη 5ετιας. Μη το διαφημιζεις ως gaming pc γιατι στοχευεις σε κοινο που γνωριζει δυο πραγματα. Μακαρι να βρεις να τον δωσεις. Γνωριζεις πολυ καλά πως υπαρχουν και intei i7 και Fx εκδοσεις amd με καλυτερους επεξεργαστες με 180 ευρω. μητρικη 150, ssd 100, ram 70-80, gpu 200 (και πολλα λεω..). Καταλαβαινεις πως μπορει όντως πριν χρονια να ειχες ριξει χρημα, τώρα όμως δεν αξιξει τα 800 που ζητας για συστημα 5ετιας.