You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gamers bourdelazone *
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ναι ρε συ, αυτό είναι το 2 .κανω τωρα καμοια φωτο μηπως καταλαβεις
και μου πεις γιατι μπορει να εχεις και δικιο
Κάποιος τσόγλανος θα έχει προσθέσει μερικά έξτρας στο 2 και το πάσαρε ως 3......
Για το 3 περάστε μετά απο κανένα χρόνο...
ρε συ φιλαρακι ομως το 2 δεν ειχε τετοιο gameplayΝαι ρε συ, αυτό είναι το 2 .
Κάποιος τσόγλανος θα έχει προσθέσει μερικά έξτρας στο 2 και το πάσαρε ως 3......
Για το 3 περάστε μετά απο κανένα χρόνο...
oκ παω πασσοΝικο επειδή βλέπω και τα γραφικά αλλά και τα units στη τελευταία φώτο που ανέβασες........δυστυχώς παλικάρι μου αυτό δεν είναι το 3 της Electronic Art .
Κάποιος έχει απλά δημιουργήσει έναν αχταρμά.
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Nikos οι εικόνες που έδωσες είναι από ένα mod του παιχνιδιού.Δηλαδή κάποιοι φανς του red alert 2 τροποποίησαν το gameplay του προσθέτοντας έξτρα μονάδες ή άλλα κτίρια πχ.Όπως φαίνεται από τα screenshots που έβαλες το παιχνίδι χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών του red alert 2.Όπως είπε και o Cretan red alert 3 από του χρόνου..
ναι ρε συ ειπα παω πασσοNikos οι εικόνες που έδωσες είναι από ένα mod του παιχνιδιού.Δηλαδή κάποιοι φανς του red alert 2 τροποποίησαν το gameplay του προσθέτοντας έξτρα μονάδες ή άλλα κτίρια πχ.Όπως φαίνεται από τα screenshots που έβαλες το παιχνίδι χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών του red alert 2.Όπως είπε και o Cretan red alert 3 από του χρόνου..
απλως επειδη δε γνωριζω και πολλα
ειπα μηπως....
αλλα κριμα
Πήγαινε πάρε αυτό που σου γράφω.......και δεν θα είναι κρίμαναι ρε συ ειπα παω πασσο
απλως επειδη δε γνωριζω και πολλα
ειπα μηπως....
αλλα κριμα
Του πούστη, απο το πρώτο C&C τα αγοράζω και πλέον μόνο αυτά παίζω.....κάτι ξέρω
και εγω ετσιΠήγαινε πάρε αυτό που σου γράφω.......και δεν θα είναι κρίμα
Του πούστη, απο το πρώτο C&C τα αγοράζω και πλέον μόνο αυτά παίζω.....κάτι ξέρω
αντε με το καλο να βγει και να κανουμε και καμοια κοντρουλα
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Just to know στο είπα Νίκος.Το command and conquer 3 πάντως είναι αρκετά καλό για "ζέσταμα" μέχρι την έλευση του red alert 3.Παιδιά από strategy το medieval:total war τσεκάρετε.Απίστευτη παιχνιδάρα.Από τα λίγα που έχω αυθεντικά..
ναι ρε συ νο προμπλεμJust to know στο είπα Νίκος.Το command and conquer 3 πάντως είναι αρκετά καλό για "ζέσταμα" μέχρι την έλευση του red alert 3.Παιδιά από strategy το medieval:total war τσεκάρετε.Απίστευτη παιχνιδάρα.Από τα λίγα που έχω αυθεντικά..
ε ρε οταν ειχε βγει το πρωτο που ημουν και πιο πιτσιρικας
κατι ξενυχτια
κατι διαιτες
κατι χωρισμοι
κτλπ κτλπ
μεσα εισαιΆστα να πάνε!Έριχνα και εγώ τρελό κάψιμο για μια περίοδο!Όταν βγει πάντως το red alert 3 εγώ είμαι μέσα για κοντρίτσες.Να κάνουμε και clan την bourdela team προτείνω!!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.955
- Πόντοι
- 606
οποιος δεν εχει τα command and conquer να ξερει οτι εχει βγει το c&c the first decade που περιεχει ΟΛΑ τα παιχνιδια που εχει βγαλει η σειρα(ακομα και τα πιο παλια)με προσαρμοσμενα γραφικα για να παιζουν σε windows xp
Επισκέπτης
, έχει πληροφορίες! (/index.php?page=signup)παρακολουθω καιρο το site χρονια αλλα δεν συμμετεχω.ουτε αυτο λεει τιποτα για καμμια βοηθεια?οκ κριμα.
Το οτι παρακολουθείς το site χρόνια κ μας έγραψες στις 3 τα ξημερώματα κ ήθελες απάντηση σε 1 ώρα,δεν ξέρω ποιό παράσημο σου δίνει.Μπορείς να σκεφτείς μόνος σου! ;)
σκοπευω να γινω ενεργο μελος του fallen earth και οχι να ακολουθησω τις δεδομενες επιταγες ενος περαστικου gamer.
γιαυτο θελω να γινω beta tester να αποκτησω καποια εμπειρια εξαρχης για το mmo αυτο και μετα να κανω δικο μου guild οχι σαν καποιους χαμενους που πατησαν 5 πληκτρα και γιναν αρχηγοι της μπετονιερας.
εστειλα τα απαραιτητα στοιχεια στην εταιρια παραγωγης για να δηλωσω ως μπετα τεστερ αλλα ακομα περιμενω.
γιαυτο θελω να γινω beta tester να αποκτησω καποια εμπειρια εξαρχης για το mmo αυτο και μετα να κανω δικο μου guild οχι σαν καποιους χαμενους που πατησαν 5 πληκτρα και γιναν αρχηγοι της μπετονιερας.
εστειλα τα απαραιτητα στοιχεια στην εταιρια παραγωγης για να δηλωσω ως μπετα τεστερ αλλα ακομα περιμενω.
πολλα υποσχομενο βιντεο γκειμ.mmorpg με τα ολα του.!!!!!!!