Νέα

Gamers bourdelazone *

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε για Gaming;

• PC

Ψήφοι: 2 66,7%
  • Playstation

Ψήφοι: 1 33,3%
  • X-Box

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Nintendo

• Net gaming

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κανω τωρα καμοια φωτο μηπως καταλαβεις
και μου πεις γιατι μπορει να εχεις και δικιο

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
11.jpg

ceec80f7.jpg

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
κανω τωρα καμοια φωτο μηπως καταλαβεις
και μου πεις γιατι μπορει να εχεις και δικιο
Ναι ρε συ, αυτό είναι το 2 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .
Κάποιος τσόγλανος θα έχει προσθέσει μερικά έξτρας στο 2 και το πάσαρε ως 3......

Για το 3 περάστε μετά απο κανένα χρόνο...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ναι ρε συ, αυτό είναι το 2 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .
Κάποιος τσόγλανος θα έχει προσθέσει μερικά έξτρας στο 2 και το πάσαρε ως 3......

Για το 3 περάστε μετά απο κανένα χρόνο...
ρε συ φιλαρακι ομως το 2 δεν ειχε τετοιο gameplay
1.jpg

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Νικο επειδή βλέπω και τα γραφικά αλλά και τα units στη τελευταία φώτο που ανέβασες........δυστυχώς παλικάρι μου αυτό δεν είναι το 3 της Electronic Art  :grin: :grin: :grin: :grin:.
Κάποιος έχει απλά δημιουργήσει έναν αχταρμά.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Νικο επειδή βλέπω και τα γραφικά αλλά και τα units στη τελευταία φώτο που ανέβασες........δυστυχώς παλικάρι μου αυτό δεν είναι το 3 της Electronic Art  :grin: :grin: :grin: :grin:.
Κάποιος έχει απλά δημιουργήσει έναν αχταρμά.
oκ παω πασσο

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Nikos οι εικόνες που έδωσες είναι από ένα mod του παιχνιδιού.Δηλαδή κάποιοι φανς του red alert 2 τροποποίησαν το gameplay του προσθέτοντας έξτρα μονάδες ή άλλα κτίρια πχ.Όπως φαίνεται από τα screenshots που έβαλες το παιχνίδι χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών του red alert 2.Όπως είπε και o Cretan red alert 3 από του χρόνου..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Nikos οι εικόνες που έδωσες είναι από ένα mod του παιχνιδιού.Δηλαδή κάποιοι φανς του red alert 2 τροποποίησαν το gameplay του προσθέτοντας έξτρα μονάδες ή άλλα κτίρια πχ.Όπως φαίνεται από τα screenshots που έβαλες το παιχνίδι χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών του red alert 2.Όπως είπε και o Cretan red alert 3 από του χρόνου..
ναι ρε συ ειπα παω πασσο
απλως επειδη δε γνωριζω και πολλα
ειπα μηπως....
αλλα κριμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ναι ρε συ ειπα παω πασσο
απλως επειδη δε γνωριζω και πολλα
ειπα μηπως....
αλλα κριμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Πήγαινε πάρε αυτό που σου γράφω.......και δεν θα είναι κρίμα  :grin: :grin:
Του πούστη, απο το πρώτο C&C τα αγοράζω και πλέον μόνο αυτά παίζω.....κάτι ξέρω  :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πήγαινε πάρε αυτό που σου γράφω.......και δεν θα είναι κρίμα  :grin: :grin:
Του πούστη, απο το πρώτο C&C τα αγοράζω και πλέον μόνο αυτά παίζω.....κάτι ξέρω  :2funny: :2funny:
και εγω ετσι
αντε με το καλο να βγει και να κανουμε και καμοια κοντρουλα :uzi: :hammer: :uzi: :hammer: :uzi: :hammer: :uzi: :hammer: :uzi: :hammer: :uzi: :hammer:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Just to know στο είπα Νίκος:).Το command and conquer 3 πάντως είναι αρκετά καλό για "ζέσταμα" μέχρι την έλευση του red alert 3.Παιδιά από strategy το medieval:total war τσεκάρετε.Απίστευτη παιχνιδάρα.Από τα λίγα που έχω αυθεντικά..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Just to know στο είπα Νίκος:).Το command and conquer 3 πάντως είναι αρκετά καλό για "ζέσταμα" μέχρι την έλευση του red alert 3.Παιδιά από strategy το medieval:total war τσεκάρετε.Απίστευτη παιχνιδάρα.Από τα λίγα που έχω αυθεντικά..
ναι ρε συ νο προμπλεμ
ε ρε οταν ειχε βγει το πρωτο που ημουν και πιο πιτσιρικας
κατι ξενυχτια
κατι διαιτες
κατι χωρισμοι
κτλπ κτλπ

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Άστα να πάνε!Έριχνα και εγώ τρελό κάψιμο για μια περίοδο!Όταν βγει πάντως το red alert 3 εγώ είμαι μέσα για κοντρίτσες.Να κάνουμε και clan την bourdela team προτείνω!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Άστα να πάνε!Έριχνα και εγώ τρελό κάψιμο για μια περίοδο!Όταν βγει πάντως το red alert 3 εγώ είμαι μέσα για κοντρίτσες.Να κάνουμε και clan την bourdela team προτείνω!!
μεσα εισαι

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.955
Πόντοι
606
οποιος δεν εχει τα command and conquer να ξερει οτι εχει βγει το c&c the first decade που περιεχει ΟΛΑ τα παιχνιδια που εχει βγαλει η σειρα(ακομα και τα πιο παλια)με προσαρμοσμενα γραφικα για να παιζουν σε windows xp

demonis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μιση ωρα εκανα να το βρω το θρεντ τεσπα...
ειναι κανεις που να ξερει πως μπορω να γινω Beta tester στο online rpg fallen earth που θα κυκλοφορησει ολοκληρωμενο μεστο καλοκαιρι?ξεχωρα τις συμβατικες μεθοδους.

demonis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παρακολουθω καιρο το site χρονια αλλα δεν συμμετεχω.ουτε αυτο λεει τιποτα για καμμια βοηθεια?οκ κριμα.

Επισκέπτης
παρακολουθω καιρο το site χρονια αλλα δεν συμμετεχω.ουτε αυτο λεει τιποτα για καμμια βοηθεια?οκ κριμα.
, έχει πληροφορίες! (/index.php?page=signup)

Το οτι παρακολουθείς το site χρόνια κ μας έγραψες στις 3 τα ξημερώματα κ ήθελες απάντηση σε 1 ώρα,δεν ξέρω ποιό παράσημο σου δίνει.Μπορείς να σκεφτείς μόνος σου! ;)

demonis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σκοπευω να γινω ενεργο μελος του fallen earth και οχι να ακολουθησω τις δεδομενες επιταγες ενος περαστικου  gamer.
γιαυτο θελω να γινω beta tester να αποκτησω καποια εμπειρια εξαρχης για το mmo  αυτο και μετα να κανω δικο μου guild οχι σαν καποιους χαμενους που πατησαν 5 πληκτρα και γιναν αρχηγοι της μπετονιερας.
εστειλα τα απαραιτητα στοιχεια στην εταιρια παραγωγης για να δηλωσω ως μπετα τεστερ αλλα ακομα περιμενω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom