Υπαρχουν παρα πολλα κομματια που μπορω να ποσταρω και απο πολλες χωρες αλλα η μουσικη βιομηχανια και η διαφημιση αυτων εχουν ενγκλωβισει τα γουστα και τα αυτια εκατονταδων εκατομμυριων ανθρωπων να ακουν σχεδον μονο αγγλοφωνα τραγουδια και φυσικα αγγλικο και αμερικανικο rock ,pop και τα παρακλαδια τους, λες και δεν υπαρχουν αλλα ειδη μουσικης Εχουν παραγκωνισει τις εθνικες μουσικες τοσων χωρων που εχουν κι αυτες αριστουργηματικα κομματια και εχουν επιβαλει τα γνωστα αγγλοφωνα γκρουπ.Ακομη εχει γινει κανονας το video clip με καθε ξεκωλο να παριστανει την τραγουδιστρια Ενα αλλο που εχω να επισημανω ειναι οτι παλια η μελωδια ηταν μπροστα και χαρακτηριστικη ,και οι ρυθμοι σε μικροτερη η ιση το πολυ ενταση , ενω σημερα υπερισχυουν τα ντραμς και το μπασο και πολλες μελωδιες ειναι κυριολεκτικα σκουπιδια η στην καλυτερη περιπτωση αναμασηματα παλιοτερων κομματιων Τελος οι ρυθμοι ειναι αποκλειστικα σχεδον στα 2/4 η 4/4 με 120 bpm
Ευκολη τροφη για τα αυτια των δυτικων δηλαδη Τα 5/8 , 7/8 , ειναι αποκλεισμενα εκτος απο τα 9/8 που μονο για την Ελλαδα υπαρχουν γιατι ειναι οι ζεϊμπεκιες μας
Οσοι γνωριζουν μουσικη καταλαβαινουν τι εννοω
Τελος παντων να ενα πακετο της ROCK με διαφορα κομματια που μ' αρεσουν
Το πασιγνωστο αριστουργημα των PINK FLOYD με την αξεπεραστη χαρακτηριστικη εισαγωγη
AZIA
(Τα παρακατω οι σκληροπυρηνικοι της rock μπορει να τα θεωρησουν ξενερωτα αλλα οι μουσικοι θα καταλαβουν)
Folkrock
STEELEY SPAN
THE CHIEFTAINS (το θεϊκο θεμα << women of ireland >> )
Progressive rock (το αγαπημενο μου γκρουπ RENAISSANCE με υπεροχες μελωδιες
βασισμενες στην κλασικη μουσικη και την κορυφαια φωνη της Αnnie Haslam ) Αξιζει την προσοχη σας
Εδω το καλυτερο τους κομματι για οσους εχουν υπομονη (διαρκει 24') και μουσικη παιδεια ας το ακουσουν
(Ας μου πει καποιος πως ποσταρεις video απο το youtube μεσα στην σελιδα του forum (οπου φαινεται και παιζει το βιντεο απο το youtube) και οχι μονο το link)
Ευχαριστω