Νέα

γαμαμε τσαμπα?μηπωσ πρεπει να ανεβει η τιμη στα πορδελα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

γαμαμε τσαμπα!μηπωσ πρεπει να ανεβει η τιμη στα πορδελα?

• ναι ετσι πρεπει!

Ψήφοι: 13 13,0%
  • οχι να πεσει πρεπει!

Ψήφοι: 63 63,0%
  • να μενει η ιδια πρεπει!

Ψήφοι: 8 8,0%
  • δεν παω σε πορδελλα!μονο σε εξωτερικεσ ποθτανεσ!

Ψήφοι: 7 7,0%
  • ειμαι ποθστραδελλα!

Ψήφοι: 9 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
αρε τελικα απο οτι καταλαβα δεν σιμφωνειται να ανεβοθν οι τιμεσ! :think:
να πω την αληθεια οθτε και εγω !!
αλλα ρε γαμωτο πρεπει να πεσοθν οι τιμεσ στα αλλα προιοντα και στισ θπηρεσίεσ! :think:
βενζινα-καφεσ-εισητηρια-δεη-κλπ!!

α καλα ξεφυγαμε απο το θεμα τελειως.
αυτο που θελουμε να περασει ειναι να ριξουν τις τιμες .ειναι προς οφελος και των δυο πλευρων .

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
:2funny:  τελικα εισαι γιασου εντελως....    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
ρε λεμε μην ασχοληστε ο τυπος ειναι τρομπας και θελει την προσοχη μας!!λοιπον εγω στοιχηματιζω οτι μετα τα χριστουγεννα στην φυλης και στα περιξ οι τιμες θα φτασουν τις τιμες ματαξουργιου γιατι απο οτι εχω μιλησει με καποιους/καποιες απο την δουλεια η ζητηση εχει πεσει παρα πολυ

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε λεμε μην ασχοληστε ο τυπος ειναι τρομπας και θελει την προσοχη μας!!λοιπον εγω στοιχηματιζω οτι μετα τα χριστουγεννα στην φυλης και στα περιξ οι τιμες θα φτασουν τις τιμες ματαξουργιου γιατι απο οτι εχω μιλησει με καποιους/καποιες απο την δουλεια η ζητηση εχει πεσει παρα πολυ
:zfuck:

bokolispower

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί ρε παιδιά να ανεβει η τιμή στα  :fuck2: πορδέλλα  :fuck2:  ???  :think: :think:
Αν κάποιος πέρασε ανέλπιστα καλά ας αφήσει κάτι παραπάνω στην  :tits2:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ρε τι παλευεται καθολου :idiot: :idiot: :idiot:τοσα πολλα λευτα εχεται η τα βρισκεται ετοιμα απο το μπαμπα?? εχει δουλεψει η πουτανα οικοδομη να δει πως βγαινει το 20 που περνει σε 5 λεπτα???

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
οχι και να ανεβει ρε παιδια,εδω ενα γαμημενο σεντονι+μαξιλαροθηκη δεν αλλαζουν να ανεβει κιολας ?
τι ψυχη εχει ρε πουστη μου με 3€ απο ΙΚΕΑ παιρνεις σεντονι,παρε 5 γαμημενα σεντονια να εχεις να αλλαζεις,εχω να γαμησω ξαπλωτος κατι μηνες,ολο στο ορθιο την βγαζω.

Μπορουν εαν θελουν τα κοριτσια να βγαζουν παραπανω απο 15€ & 20€ με καλυτερη συμπεριφορα και υπηρεσιες (οπως αλλωστε και πολλες μεγαλοκυριες που παρα τα χρονια τους στο επαγγελμα συνεχιζουν να γινονται ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΙ στην πατριδα τους).

Ας μην ξεχναμε οτι επι ΔΡΧ ηταν 3.000δρχ = 8,80€  -  ενω τωρα 20€ = 6.815δρχ
τωρα θα μου πεις το €υρω τα γαμησε ολα, ε ας μεινει και κατι καλο απο αυτο το γαμονομισμα.

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ρε τι παλευεται καθολου :idiot: :idiot: :idiot:τοσα πολλα λευτα εχεται η τα βρισκεται ετοιμα απο το μπαμπα?? εχει δουλεψει η πουτανα οικοδομη να δει πως βγαινει το 20 που περνει σε 5 λεπτα???
τι λεσ τωρα ?
τι δοθλεια εχει η οικοδομη με τον γκωνλον και την πιπα?
εχεισ δοθλεψει σε πορδελλο και ξερεισ για να σιγκρινεισ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το πρωι οικοδομος το βραδυ ναυτης...... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
δεν ξερω ποιοσ εβαλε στον τιτλο μοθ και τα στοθντιοσ αλλα εγω μιλαω μονο για τα πορδελλα διοτι τα στοθντιοσ εχοθν ψηλεσ τιμεσ ηδη!
αρα μιλαω για τισ ποθτανεσ των πορδελλων μονο!!! :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ξερω ποιοσ εβαλε στον τιτλο μοθ και τα στοθντιοσ αλλα εγω μιλαω μονο για τα πορδελλα διοτι τα στοθντιοσ εχοθν ψηλεσ τιμεσ ηδη!
αρα μιλαω για τισ ποθτανεσ των πορδελλων μονο!!! :think:
κανας μοντ....αλλα ετσι που το κανε ειναι προφανες οτι ειναι δακτυλος μην πω και κωλοδακτυλος του νωντα.... :jerking: :jerking: :jerking: εβαλε και υ ενω ειναι προφανες οτι εσυ εχεις χαλασμενο πληκτρολογιο.... :sunglasses:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Πάντως, παρότι στα μπουρδέλα παραπονιούνται ότι δεν έχουνε δουλειά, όλο και ξεφυτρώνουνε. Και τα 15 του Μεταξουργείου είναι μια τίμια πρόταση. Ίσως να μιλάμε και για τη χαμηλότερη τιμή των βαλκανίων. Στη Σόφια που ξέρω ναι μεν έχει 25-30 για μια ώρα (ίσως αντίστοιχα με τα εδώ στούντιο) αλλά και πάλι πρέπει να έχεις 25. Με 15 ούτε εκεί δε νομίζω να παίζει.

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Πάντως, παρότι στα μπουρδέλα παραπονιούνται ότι δεν έχουνε δουλειά, όλο και ξεφυτρώνουνε. Και τα 15 του Μεταξουργείου είναι μια τίμια πρόταση. Ίσως να μιλάμε και για τη χαμηλότερη τιμή των βαλκανίων. Στη Σόφια που ξέρω ναι μεν έχει 25-30 για μια ώρα (ίσως αντίστοιχα με τα εδώ στούντιο) αλλά και πάλι πρέπει να έχεις 25. Με 15 ούτε εκεί δε νομίζω να παίζει.
ειδεσ ποθ τα λεω και δεν μ ακοθνε!

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ποια ελαχιστη τιμη θα λεγατε οτι ειναι καλη για μεταξι και ποια για φθλης?
μιλαμε ανα ειδοσ!
η και ολα μεσα! :think:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
15 και για τα δύο. 

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Σεντονι+μαξιλαροθηκη δεν αλλαζουν να ανεβουν οι τιμες ?
τι ψυχη εχει ρε πουστη μου με 3€ απο ΙΚΕΑ παιρνεις σεντονι,παρε 5 γαμημενα σεντονια να εχεις να αλλαζεις,εχω να γαμησω ξαπλωτος κατι μηνες,ολο στο ορθιο την βγαζω.

επισης εαν γινουν οι παρακατω αλλαγες...
1.σεντονια + μαξιλαροθηκες (αλλαγη δυο φορες την ημερα)
2.κρεβατι (να ειναι κρεβατι οχι κατι χτιστες μαλακιες)
3.στρωμα (να ειναι στρωμα οχι τα λιοσια κλεισμενα σε υφασμα)
*χωρις παρεξηγηση για την περιοχη για την χωματερη ελεγα.
4.ζεστο νερο στον νιπτηρα (οπως διδυμου 20 - Λολα)
5.υγρο σαπουνι,καθαροαιμο οχι αραιωμενο απο την καριολα την τσατσα
6.κλιματισμος (ψυξη+θερμανση)
7.οχι χτυπηματα σε πορτες απο τσατσαδες+τσατσους
8.ευγενεια απο τσατσαδες+τσατσους
9.ταινιουλες σχετικου περιεχομενου σε ολα τα δωματια

και πολλα αλλα που ειμαι σιγουρος οτι θα θελατε σαν υπηρεσιες που δεν σας προσφερονται (στα μπουρδελα) σε στουντιο πολλα απο τα παραπανω υπαρχουν,μιλαμε για μπουρδελα.

εαν ισχυσουν τα παραπανω .... :think:  πιστευω ...... :think:  τα 15€ ειναι καλα  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom