πωσ το καταλαβεσ ?
αγορινα μου εισαι ταλενταρα καανει μπαμ απο μακριά
πωσ το καταλαβεσ ?
ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΟΦΕ(οργανισμός φραπέ ελλάδος)βασικα αν δεν το καταλαβες ειπες τη μαλακια της χρονιας
αρε τελικα απο οτι καταλαβα δεν σιμφωνειται να ανεβοθν οι τιμεσ!
να πω την αληθεια οθτε και εγω !!
αλλα ρε γαμωτο πρεπει να πεσοθν οι τιμεσ στα αλλα προιοντα και στισ θπηρεσίεσ!
βενζινα-καφεσ-εισητηρια-δεη-κλπ!!
α καλα ξεφυγαμε απο το θεμα τελειως.
αυτο που θελουμε να περασει ειναι να ριξουν τις τιμες .ειναι προς οφελος και των δυο πλευρων .
διστιχωσ δεν με αντιλαμβανεστε!αγορινα μου εισαι ταλενταρα καανει μπαμ απο μακριά
ρε λεμε μην ασχοληστε ο τυπος ειναι τρομπας και θελει την προσοχη μας!!λοιπον εγω στοιχηματιζω οτι μετα τα χριστουγεννα στην φυλης και στα περιξ οι τιμες θα φτασουν τις τιμες ματαξουργιου γιατι απο οτι εχω μιλησει με καποιους/καποιες απο την δουλεια η ζητηση εχει πεσει παρα πολυ
τι λεσ τωρα ?Ρε τι παλευεται καθολου τοσα πολλα λευτα εχεται η τα βρισκεται ετοιμα απο το μπαμπα?? εχει δουλεψει η πουτανα οικοδομη να δει πως βγαινει το 20 που περνει σε 5 λεπτα???
κανας μοντ....αλλα ετσι που το κανε ειναι προφανες οτι ειναι δακτυλος μην πω και κωλοδακτυλος του νωντα.... εβαλε και υ ενω ειναι προφανες οτι εσυ εχεις χαλασμενο πληκτρολογιο....δεν ξερω ποιοσ εβαλε στον τιτλο μοθ και τα στοθντιοσ αλλα εγω μιλαω μονο για τα πορδελλα διοτι τα στοθντιοσ εχοθν ψηλεσ τιμεσ ηδη!
αρα μιλαω για τισ ποθτανεσ των πορδελλων μονο!!!
ειδεσ ποθ τα λεω και δεν μ ακοθνε!Πάντως, παρότι στα μπουρδέλα παραπονιούνται ότι δεν έχουνε δουλειά, όλο και ξεφυτρώνουνε. Και τα 15 του Μεταξουργείου είναι μια τίμια πρόταση. Ίσως να μιλάμε και για τη χαμηλότερη τιμή των βαλκανίων. Στη Σόφια που ξέρω ναι μεν έχει 25-30 για μια ώρα (ίσως αντίστοιχα με τα εδώ στούντιο) αλλά και πάλι πρέπει να έχεις 25. Με 15 ούτε εκεί δε νομίζω να παίζει.
εγω θα λεγα περιποθ στα 45!,αλλα να αλλαξοθ τα σεντονια .τα κρεββατια και να σφοθγγαριζοθν και κανα πατωμα !15 και για τα δύο.