Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Γαλατσίου 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινή  επίσκεψη  στο  μαγαζί.  Σερλιφισσα  η  Ειρήνη.  Μελαχρινή,  ψηλή  με  καλό  σώμα  μιλφ.  Ωραίος  τύπος.  Μαρίνα  στυλ  πιπίνι  με  ωραίο  πρόσωπο  μικρό  στηθάκι  αδύνατο.  Σίσσυ  καινούργιο  (δεν το  είχα  ξαναδεί)  Πολύ  μελαχρινό  δέρμα  δεν  μου  γέμισε  το  μάτι  οπότε  πήρα  Ερήνη  για  σιγουριά.  Αν  σε  ξέρουν  υπάρχει  φουλ  πρόγραμμα.
'Οπως  είπα  ψηλή  με  ωραίο  για  την  ηλικία  της  σώμα  με  στήθος  3άρι  με  ρώγα  που  πετάγεται  όταν  την  παίξεις. Αισθησιακό  μαζαζάκι,  πίπα  τέλεια  όση  ώρα  θες  με  απασχόληση  όλης  της  γύρο  περιοχής  και  τέλος  σεξ  σε ότι  στάση  θές.  Γενικά  ένα  εγγυημένο  πρόγραμμα  για  να  φύγεις  με  ικανοποίηση.  Δηλαδή  ικανοποίηση  όχι  ότι  πήγες  με  μια  γκομενάρα  αλλά  ότι  ευχαριστήθηκες  ένα  χοσταστικό  σεξ  με  συμμετοχή.  80  ευρώ  με  ευχαριστίες  και  χαμόγελα  όταν  φεύγεις.  Είναι  βέβαια  παλαιά  γνωστή. 

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
Χθεσινή  επίσκεψη  στο  μαγαζί.  Σερλιφισσα  η  Ειρήνη.  Μελαχρινή,  ψηλή  με  καλό  σώμα   μιλφ.  Ωραίος  τύπος.  Μαρίνα  στυλ  πιπίνι  με  ωραίο  πρόσωπο  μικρό  στηθάκι  αδύνατο.  Σίσσυ  καινούργιο  (δεν το  είχα  ξαναδεί)  Πολύ  μελαχρινό  δέρμα  δεν  μου  γέμισε  το  μάτι  οπότε  πήρα  Ερήνη  για  σιγουριά.  Αν  σε  ξέρουν  υπάρχει  φουλ  πρόγραμμα.
'Οπως  είπα  ψηλή  με  ωραίο  για  την  ηλικία  της  σώμα  με  στήθος  3άρι  με  ρώγα  που  πετάγεται  όταν  την  παίξεις. Αισθησιακό  μαζαζάκι,  πίπα  τέλεια  όση  ώρα  θες  με  απασχόληση  όλης  της  γύρο  περιοχής  και  τέλος  σεξ  σε ότι  στάση  θές.  Γενικά  ένα  εγγυημένο  πρόγραμμα  για  να  φύγεις  με  ικανοποίηση.  Δηλαδή  ικανοποίηση  όχι  ότι  πήγες  με  μια  γκομενάρα  αλλά  ότι  ευχαριστήθηκες  ένα  χοσταστικό  σεξ  με  συμμετοχή.  80  ευρώ  με  ευχαριστίες  και  χαμόγελα  όταν  φεύγεις.  Είναι  βέβαια  παλαιά  γνωστή. 
και το μικρο το πιπινακι,η μαρινα, κανει πολυ καλο προγραμμα...δεν βιαζεται και δεν δυσανασχετει σε τιποτα....ουτε στο δυνατο πηδημα!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
και το μικρο το πιπινακι,η μαρινα, κανει πολυ καλο προγραμμα...δεν βιαζεται και δεν δυσανασχετει σε τιποτα....ουτε στο δυνατο πηδημα!!!!
  τι πηδαs και αβυζα τωρα?  τοσο χαμηλα εχειs πεσει?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
το ροστερ το ιδιο.  καμμια αλλαγη.  ειρηνη- τερεζα-  μαρινα  και ενα μικρο πολυ μελαχροινο η σισσυ.  και η φωτεινη που δουλευει εκει μονο τιs κυριακεs.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
το ροστερ το ιδιο.  καμμια αλλαγη.  ειρηνη- τερεζα-  μαρινα  και ενα μικρο πολυ μελαχροινο η σισσυ.  και η φωτεινη που δουλευει εκει μονο τιs κυριακεs.
μαρινα, το μελαχροινο πιτσιρικι..?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
  η σαρα η μαυρουλα,  μια μπετυ,  η ειρηνη, και η τερεζα. ανανεωση τιποτα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Ωπα... Λέτε ?  ;)
Χμμ-- η Σαρα  που λεεο ο Zero ,οταν βγάλει  τα τακουνια δεν είναι πολυ ψηλή- και δεν είναι πολυ αδύνατη
ειναι πολυ ευγενικη- κυριλέ-- και  παντως λιγο  απόμακρη = σεμνη ... σε υπηρεσίες .....
Απο Αιθιοπία ( ή Ερυθραία)
Ισως οντως είναι αυτή... Παλι - μαύρη- και  σε μασαζ -- και ναναι άλλη ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
[quote author=observer link=topic=72913.msg2308179#msg2308179 date=1288262167

ειναι πολυ ευγενικη- κυριλέ-- και  παντως λιγο  απόμακρη

[/quote]  καπωs ετσι την καταλαβα και εγω.

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ωπα... Λέτε ?   ;)
Χμμ-- η Σαρα  που λεεο ο Zero ,οταν βγάλει  τα τακουνια δεν είναι πολυ ψηλή- και δεν είναι πολυ αδύνατη
ειναι πολυ ευγενικη- κυριλέ-- και  παντως λιγο  απόμακρη = σεμνη ... σε υπηρεσίες .....
Απο Αιθιοπία ( ή Ερυθραία)
Ισως οντως είναι αυτή... Παλι - μαύρη- και  σε μασαζ -- και ναναι άλλη ?

το μαυρακι λεει τιποτα μαγκες?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
η τερεζα με τα βυζονια ειναι καλη...και δεν βιαζεται....

bourFan

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Σαρα ειναι μαυριδερι βουλγαρα.Καλη αλλα τιποτα το special.Ασε που ειχα δει κατι μου με ειχε ξενερωσει..Φοραγε ασπρη ζαρτιερα κ απο μεσα απο την καλτσα φενοταν η τριχα στο ποδι πιο μακρια απο την δικια μου.. :huh:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.859
Πόντοι
42.697
Η Σαρα ειναι μαυριδερι βουλγαρα.Καλη αλλα τιποτα το special.Ασε που ειχα δει κατι μου με ειχε ξενερωσει..Φοραγε ασπρη ζαρτιερα κ απο μεσα απο την καλτσα φενοταν η τριχα στο ποδι πιο μακρια απο την δικια μου.. :huh:

πςςςςςςςς η γυναικα Μαραντονα!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
η τερεζα με τα βυζονια ειναι καλη...και δεν βιαζεται....

Η Τερέζα είναι συμπαθητική, φιλική και με καλές υπηρεσίες. Γενικά τίμια πρόταση για τους φίλους του σχετικού "σωματότυπου"!
"Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!"

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
228
Πόντοι
7.195
την επομενη που θα πας πες οτι ειμαι γνωστος της εβιτας...
αυτό είναι το password συναθλητές;;;;

Χθεσινή  επίσκεψη  στο  μαγαζί.  Γενικά  ένα  εγγυημένο  πρόγραμμα  για  να  φύγεις  με  ικανοποίηση.  80  ευρώ  με  ευχαριστίες  και  χαμόγελα  όταν  φεύγεις.
στα 80€ παίζει υποθέτω μια "εκπυρσοκρότηση"...

όποιος γνωρίζει ας απαντήσει....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
αυτό είναι το password συναθλητές;;;;

Είτε με το password είτε χωρίς θα φύγεις ... χορτάτος! :dancing: Αρκεί να μη κάνεις καμιά μα ....α εεε... γκιά!(δεν αναφέρομαι προσωπικά, αυτό ισχύει γενικώς)

στα 80€ παίζει υποθέτω μια "εκπυρσοκρότηση"...

Τώρα, αν τα καταφέρνεις (δις, τρις κλπ) μέσα στο ... ωράριο, προς όφελός σου είναι...!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom