Panoutsos_los
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 301
Πολύ καλό. ? και τραγικό ταυτόχρονα !!η αστυνομια του κουλη κυνηγαει τους ανεμβολιαστους
Και μέσα σ όλα να μας γράφουν για δακτύλιο !! Εεεελα μνι στο ντόπιο σου
Πολύ καλό. ? και τραγικό ταυτόχρονα !!η αστυνομια του κουλη κυνηγαει τους ανεμβολιαστους
Καλα τα λες.Ολη η πλεμπα εκει παει...να γιατι εχω κοψει το γυμναστηριο εδω και χρονια
Αμορφωτα παιδια με μεγαλο εγω ,που δεν εχουν μαθει να δουλευουν πραγματικα. Σκεψου ,να δουλευεις στα μπουζουκια, να σαι δυνατο παιδι,ομορφο και να περιστοιχιζεσαι απο μουναρες, που σου καθονται κιολας. Σηκωνεσαι το χαραμα να πας για δουλεια? Πολυ δυσκολο.Θα είχε ενδιαφέρον να διαβάσουμε κάπου ένα ψυχολογικό/ψυχιατρικό προφίλ (βάσει μελετών/ έρευνας, εννοείται), τέτοιων ατόμων, και θα εξηγήσω γιατί, πώς το εννοώ: αργά ή γρήγορα, ΟΛΟΙ σε αυτούς τους χώρους θα πιαστούν ή θα σκοτωθούν/θα τους σκοτώσουν, αυτό είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.
Οπότε, ο τρόπος σκέψης τους είναι ολονών ο ίδιος, δηλαδή ότι ο καθένας πιστεύει ότι είναι εξυπνότερος από τους άλλους και προσεκτικότερος; Η όλη φιλοσοφία και στάση ζωής, από την μόρφωση, εργασία, σχέσεις και οτιδήποτε, θα έχει ενδιαφέρον, μπορεί ίσως κάποιος να είναι ικανός και να προβλέψει αν κάποιο άτομο θα έμπλεκε και θα κατέληγε με αυτό τον τρόπο (έστω, ότι πιθανόν όλοι θα μπορούσαμε να κάνουμε τα ίδια, αλλά κάποιοι είναι ΠΟΛΥ περισσότερο επιρρεπείς, κάπως έτσι το εννοώ)
Αληταμπουρες δασκαλοι βγαζουν αληταμπουρες αθλητες, σε καλο δασκαλο δε στέκονται τέτοιοι...
ΣωστόςΣτο πουτσο μας. Λεω τωρα εγω.
Γενικα αυτα αρθρα ξεκινανε λαθος. Σοκ λενε....Μαφιόζικη δολοφονία στο Γαλάτσι: Με πλαστή ταυτότητα ο 'Dirty Harry' - Δεν είναι 35χρονος, αλλά... 44χρονος [Βίντεο]
Ο Χάρης Κοντογιώργης είχε συλληφθεί το 2011 και το 2013, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τοκογλυφία, παίγνια, πλαστογραφία και για τον νόμο περί όπλων.www.thetoc.gr
Το ηξερα το εν λογο μπογινγκ κλαμπ και εχει γενικα τετοιο κοσμο αλλα δεν περιμενα να φτασει ως εκειΓαλάτσι: Μαφιόζικη εκτέλεση ‑Δολοφόνησαν 35χρονο πυγμάχο έξω από γυμναστήριο (pics+video)
Ανθρωποκυνηγητό απο την ΕΛΑΣ τωρα στους γύρω δρόμουςwww.e-daily.gr
το Καρατε κιντ αυτο δε μας εδειχνε?!Γεια στο στόμα σου.. άμα είναι σάπιος ο δάσκαλος έτσι είναι και η σχολή ολόκληρη..έχω παραδείγματα, ένα σωρό ,φυσικά δεν θα πω..
Υπάρχουν όμως και δάσκαλοι με ήθος και αθλητική συνείδηση με σχολές διαμάντια
το Καρατε κιντ αυτο δε μας εδειχνε?!
Και τον Χιτλερ. Και ολα τα κατακαθια οποιουδηποτε βεληνεκους.Μάνα τον γέννησε και αυτόν