You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gal Gadot
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.367
- Πόντοι
- 6.056
TINΑΦΤΟΡΕσε αυτήν εδώ την photo σταματάει η καθημερινότητα και αρχίζει η ευτυχία η ΕΥΤΥΧΙΑ λέγω ?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
Αστα φίλε, αστα να πάνεTINΑΦΤΟΡΕ
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.367
- Πόντοι
- 6.056
Γυναικαρα,αν και το wonder woman 2 δεν ηταν καλοΑστα φίλε, αστα να πάνε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
απο γουστα εισαι σαν να τρως πστσα για γκουρμε γευμα.Γυναικαρα,αν και το wonder woman 2 δεν ηταν καλο
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.367
- Πόντοι
- 6.056
Eσυ γιατι δεν γραφεις διπλα και πρεπει να σε ψαχνουμε σε ολα τα νηματα?απο γουστα εισαι σαν να τρως πστσα για γκουρμε γευμα.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
ειμαι πολυδιαστατος πολλη και οπου θελω θα πηγαινωEσυ γιατι δεν γραφεις διπλα και πρεπει να σε ψαχνουμε σε ολα τα νηματα?
μην κολλας σ'ενα φιλι σε μια αγαπη εγω δεν μενω.
Δασύστερνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Εχει wonder woman στο star. Δεν περιγράφεται με λόγια η ομορφιά της. Μουνι και κωλο βρισκεις, τετοιο βλέμμα και τετοιο χαμογελο δεν υπάρχει....
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.868
- Πόντοι
- 7.636
Τι όμορφη...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
Τι όμορφη...
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.868
- Πόντοι
- 7.636
Αισθησιασμός σε άλλο επίπεδο έτσι.και μετά απο αυτό Αντισθένη κλείδωσε το θρεντ
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 216
O πιο τυχερός άντρας στον πλανήτη ο οβριός....Αν και δεν ξέρω τι "σύμβαση" έχουν κάνει μοιάζει ως γάμος καθαρά για τεκνοποίηση και αύξηση "υιών του Ισραήλ" για καθαρά εθνικό καθήκον είναι φουλ Εθνικίστρια
.Η τύπισσα θυμίζει ελεεινίδα σε συμπεριφορά ίσως λόγω κοινής ιουδαιοχριστιανικής ηθικής κι άρα ίσως να μην τον έχει κάνει τάρανδο το οβριό σύζυγο.Τρίο παρότι σχεδόν ανοικτά bisexual δήλωσε δεν του κάνει το πολύ πολύ τα λεσβιακά φιλάκια που κάνει ρόλους να παίρνει μάτι...Τώρα αν την πήδηξε ο Zack Snyder η ο πρώην CEO της Warner bros για να πάρει ρόλο Wonder Woman δεν ξέρω....πολύ πιθανό...
.Η τύπισσα θυμίζει ελεεινίδα σε συμπεριφορά ίσως λόγω κοινής ιουδαιοχριστιανικής ηθικής κι άρα ίσως να μην τον έχει κάνει τάρανδο το οβριό σύζυγο.Τρίο παρότι σχεδόν ανοικτά bisexual δήλωσε δεν του κάνει το πολύ πολύ τα λεσβιακά φιλάκια που κάνει ρόλους να παίρνει μάτι...Τώρα αν την πήδηξε ο Zack Snyder η ο πρώην CEO της Warner bros για να πάρει ρόλο Wonder Woman δεν ξέρω....πολύ πιθανό...
Τελευταία τροποποίηση:
Ο άντρας της αν δεν κάνω λάθος είναι εκατομμυριούχος επιχειρηματίας.Οπότε το πιθανότερο να έδωσε χρήμα εκεί που έπρεπε για να μπει στις κλίκες του αμερικανικού σινεμά.O πιο τυχερός άντρας στον πλανήτη ο οβριός....Αν και δεν ξέρω τι "σύμβαση" έχουν κάνει μοιάζει ως γάμος καθαρά για τεκνοποίηση και αύξηση "υιών του Ισραήλ" για καθαρά εθνικό καθήκον είναι φουλ Εθνικίστρια
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 216
Ολόκληρο το Ισραήλ κι εβραικό λόμπι ΗΠΑ την στηρίζει δεν περιμένει μόνο αυτόν...εξάλλου και με εμφανιση της και μόνο δικαιολογείται η εκτόξευση της.Παροτι παιζει χειρότερα κι απο την Ντενίση...Ο άντρας της αν δεν κάνω λάθος είναι εκατομμυριούχος επιχειρηματίας.Οπότε το πιθανότερο να έδωσε χρήμα εκεί που έπρεπε για να μπει στις κλίκες του αμερικανικού σινεμά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K