wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Gabbie carter
Sensual Jane
Sensual Jane
ρε jeepακια του '96, πως ειναι δυνατον να συγκρινεις ενα 20χρονο μοσχαρακι, με μια 40αρα αγελαδα (μεταφορικα εννοω)?Gabbie carter
Sensual Jane
εσυ γιδογαμη μη μιλας καλυτερα.Εσένα τι σε κόφτει ρε δροσερούλη; Αφού όλοι ξέρουμε ότι εσύ θα διάλεγες τον ταύρο.
Δύο γυναίκες συγκρίνω ρε φίλε.Οι ηλικίες τους είναι μια χαρά.Η μια είναι 39 και η άλλη 24ρε jeepακια του '96, πως ειναι δυνατον να συγκρινεις ενα 20χρονο μοσχαρακι, με μια 40αρα αγελαδα (μεταφορικα εννοω)?
ακυρο πολλ μαν
ε ενταξει τοτε ρε φιλε, αμα συγκρινεις μια 20χρονη με μια 40αρα... αλλαζει το θεμα, οκΔύο γυναίκες συγκρίνω ρε φίλε.Οι ηλικίες τους είναι μια χαρά.Η μια είναι 39 και η άλλη 24
Ναι γιατί σε χαλουσε η μια ή η άλληε ενταξει τοτε ρε φιλε, αμα συγκρινεις μια 20χρονη με μια 40αρα... αλλαζει το θεμα, οκ
φιλε, επειδη εχω κανει master κ στις 2, θα διαφωνησω....Κι εχω μεγαλωσει με sensual jane..Η Sensual Jane είναι από τις μεγαλύτερες πορνοστάρ όλων των εποχών. Όλα τα λεφτά τα βιντεάκια με τον γκόμενο τον Ρουμάνο ο οποίος ανταγωνίζεται άνετα Peter North στο χύσιμο.
Η Gabbie είναι σαν κλόουν όλα αυτά τα tattoos, όπως και η καινούργια η Angel Youngs. Μουνάρα με βυζάρες επίσης, αλλά κλόουν.
Είναι η γενιά, τι να πεις;
Τρομερές βυζάρες η τύπισσαGabbie για μένα με κλειστά μάτια.
Από την πρώτη φορά που την ειχα δει πριν χρόνια σε ένα βιντεάκι με την Lena paul ειχα παθει μουνοπλακα. Με την φάτσα της , τα βυζια της όλα.Τρομερές βυζάρες η τύπισσα
Τι εντυπώσεις σου άφησε?Αααχ πως να συγκριθουν αυτες οι 2 υπερμουναρες..... Βεβαια την Sensual Jane την εχω παρει οταν ερχοταν city tour και ισως δεν μπορω να κρινω σωστα...
Τι εντυπώσεις σου άφησε
Εξαιρετική εμπειρα!! εχασα τον πουτσο μου εκει μεσα....αριστο city tour! Μου εχει λειψει αυτο το επιπεδο ...Τι εντυπώσεις σου άφησε?