Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειδικα εκει που γραφει οτι το 98% της νου δου ενω εδινε την εξουσια στο υπολοιπο 2% η γερουσια της νου δου τους αντιμετωπιζε χειροτερα και απο πασοκ.εχει μεινει στα χρονικα οτι με νου δου στην εξουσια ο νεοδημοκρατης ειχε χειροτερη αντιμετωπιση απο του πασοκου.το πασοκ βεβαια οτι του ζητουσε ο λαος σαν γνησιο σοσιαληστικο κομμα δεν του χαλουσε τα χατηρια :2funny: :2funny:.
τυπε η γενια της νδ που περιγραφει ο λακης ειναι μεγαλα καθικια
καλα τα λεει

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε η γενια της νδ που περιγραφει ο λακης ειναι μεγαλα καθικια
καλα τα λεει
μα συμφωνησα μαζι του.και παρολο που ο σαμαρας πρωτος μιλησε για δεξια χωρις ντροπες και τετοια αντιμετωπιζει τωρα τις μαλακιες αυτων που ανεφερες.σε αυτο ειμαι δικαιος γιατι την ντορα ετσι την κερδισε.και τοτε αρχισαν οι νεοδημορατες να απογελαδοποιουνται.χρυση αυγη δεν παιρνει 4-5 τοις εκατο μονο απο τον κ/φ αλλα και απο νεοδημοκρατες.

Επισκέπτης
το πασοκ βεβαια οτι του ζητουσε ο λαος σαν γνησιο σοσιαληστικο κομμα δεν του χαλουσε τα χατηρια

To ΠΑΣΟΚ είναι καθαρά ρουσφετολογικός Συρφετός.
Καμία ιδεολογία , καμία συνέπεια,
πέρα από τον πλουτισμό των ψηφοφόρων του.
Με διορισμό στο δημόσιο για τη μεγάλη μάζα ψηφοφόρων
και με ανάθεση δημοσίων έργων στο 10πλάσιο της πραγματικής τιμής τους
για τους μεγαλο-υποστηρικτές του
καθώς και διορισμό με αστρονομικούς μισθούς
στις εταιρείες των μεγαλα-καρχαριών του ΠΑΣΟΚ
για την αφρόκρεμα των κομματόσκυλων 1ης Γραμμής,
για τα οποία τα 8000€/μήνα του ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΕΛ έπεφταν λίγα.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
είναι αδύνατον να πέσει κάτω από ένα δάπεδο , το οποίο είναι υψηλό.
Μάλλον πάνω από 20% ίσως και 25% ή 30%.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
λακη μου κεντας σημερα... :rockon:.παντως για το τελευταιο κρατα μικρο καλαθι γιατι τους εχει παρει ολο το μισθο το πασοκ τα 2 τελευταια χρονια. :grin: :grin:

Επισκέπτης
λακη μου κεντας σημερα... :rockon:.παντως για το τελευταιο κρατα μικρο καλαθι γιατι τους εχει παρει ολο το μισθο το πασοκ τα 2 τελευταια χρονια.

Σκέψου το καλύτερα.
Όταν παίρνεις μισθούς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ από το 1981,
με ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ και ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ,
σε ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ , που δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,
ακόμη κι αν σου μείωσαν το μισθό πρόσφατα
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ απο αυτούς στους οποίους χρωστάς την ύπαρξή σου ;;;;

Οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ,
αξιοκρατικά θα έμεναν σε νοικιασμένα ημιυπόγεια,
θα οδηγούσαν σάπια βέσπα,
θα έκαναν μπάνια στο Φάληρο με το λεωφορείο (σε ανοιχτές πλαζ, όχι με εισιτήριο)
και η ψυχαγωγία τους θα ήταν σαν των ΜΟΙΡΑΙΩΝ του Βάρναλη
και το πιο μακρινό ταξίδι τους θα ήταν στη ... ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.

Τώρα είναι με διαμερίσματα , ΙΧΕ , εξοχικά , ταβέρνες, ταξιδάκια στο εξωτερικό,
τα πάντα όλα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!!

Απολύτως λογικό.

Αν ξέρεις ότι ο γιός σου,
δεν κάνει ούτε για να φτυαρίζει σκατά,
δεν θα ψηφίζεις για πάντα αυτόν που τον διόρισε σε ΔΕΗ,ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, COSMOTE , ΟΠΑΠ κτλ κτλ κτλ ;;;;;;;;;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σκέψου το καλύτερα.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ απο αυτούς στους οποίους χρωστάς την ύπαρξή σου ;;;;

θα έκαναν μπάνια στο Φάληρο με το λεωφορείο (σε ανοιχτές πλαζ, όχι με εισιτήριο)

τα πάντα όλα.

Απολύτως λογικό.

δεν θα ψηφίζεις για πάντα αυτόν που τον διόρισε σε ΔΕΗ,ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, COSMOTE , ΟΠΑΠ κτλ κτλ κτλ ;;;;;;;;;
αν και δεν εχω παιδια αφου μιλας υποθετικα κεντας παλι...φυσικα μην ξεχναμε και ο πολιτικος κρατουμενος ακης εμενα σε ενα υπογειο οπως πειγραφεις με ενοικιο πριν εκλεγει βουλευτης. :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ακριβως. Λαιλαπα ακριδων που κατεστρεψε μια ολοκληρη χωρα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σκέψου το καλύτερα.

τα πάντα όλα.

Απολύτως λογικό.

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αν και δεν εχω παιδια αφου μιλας υποθετικα κεντας παλι...φυσικα μην ξεχναμε και ο πολιτικος κρατουμενος ακης εμενα σε ενα υπογειο οπως πειγραφεις με ενοικιο πριν εκλεγει βουλευτης. :grin: :grin:
Πότε ήταν πολιτικος κρατουμενος ο Ακης?

Επισκέπτης
Τον συνετριψαν δηλαδη.

Σε αυτή την περίπτωση με τιςλίγες ψωροδεκάρες που έχει στην άκρη
θα πήγαινε σε κάποιο φτωχικό τόπο
όπου οι ασήμαντες ψωροδεκάρες θα του επέτρεπαν σε συνδιασμό με σκληρή δουλειά
ίσα ίσα να φυτοζωεί ...

π.χ. Μόντε Κάρλο , Λιχτενστάϊν , Ελβετία ...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
22e3e1b3d7708a1780a113beb200937d_78503.jpg

Η γυναίκα του Πασχάλη στο ΛΑΟΣ

Την προσχώρηση στις τάξεις του Λαϊκου Ορθόδοξου Συναγερμού της συζύγου του τραγουδιστή Πασχάλη, Αλίκης Αρβανιτίδη, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης.

Καλωσορίζοντας την κ. Αρβανιτίδη στα ψηφοδέλτια της Β' Αθηνών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε:

«Με τον Πασχάλη ήμαστε μαζί εθελοντές στην Αεροπορία. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Μας είχε ενώσει και η μουσική τότε, που εγώ έκανα ραδιοφωνικές εκπομπές, εκείνος μεσουρανούσε με τους "OLYMPIANS" και είχαμε πάντα μία σχέση σταθερής και αμετάβλητης φιλίας. Ήμουν στο γάμο του, με την εξαιρετική σύζυγό του, τη δικηγόρο κα Αρβανιτίδη η οποία έχει δύναμη, ψυχή, γνωρίζει καλά τα πολιτικά, έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο της Γλυφάδας και τώρα θα δώσει την καλή μάχη από τη Β' Περιφέρεια Αθηνών. Καλώς ήλθες και "καλό βόλι". Η ισχύς εν τη ενώσει Αλίκη».

Η Αλίκη Αρβανιτίδη δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ Πρόεδρε. Εύχομαι καλή επιτυχία. Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την πραγματική Ανάσταση στην Ελλάδα μας και σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Είμαι στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη, διότι αγαπώ πολύ την Πατρίδα μου, νοιάζομαι γι' αυτήν και ξέρω ότι ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει το συμφέρον της Πατρίδας πάνω από όλα.»

» Θέλω να πω ότι θα αγωνιστώ από τη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών, για το υψηλό αυτό ιδεώδες που λέγεται Πατρίδα και να ευχηθώ καλή επιτυχία από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί πραγματικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει μέσα του τέτοια δύναμη, τέτοια εντιμότητα, τέτοια υπευθυνότητα, τέτοια αγάπη γι αυτόν τον τόπο που λέγεται Ελλάδα, που πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός που αυτή τη στιγμή μπορεί να βάλει -όχι ένα λιθαράκι- έναν μεγάλο λίθο σε αυτό που λέγεται προσπάθεια για την έξοδο από αυτήν την τραγική κατάσταση που μας έχουν φέρει οι αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές κινήσεις και χειρισμοί των προηγούμενων κυβερνήσεων.»

Από την πλευρά του ο Πασχάλης δήλωσε: «Εγώ έχω να πω, ότι παλαιέ μου φίλε από τον στρατό, Γιώργο, και Πρόεδρε του ΛΑΟΣ, εύχομαι δύναμη και σε σένα και στην Αλίκη και σε όλους τους συνεργάτες σου για να μπορέσουμε να δούμε έτσι, καλύτερες μέρες -και το πιστεύω αυτό- από την δύναμη που διαθέτεις και των συνεργατών σου. Θα μας δείξουν έναν καλύτερο δρόμο. Καλή δύναμη, καλό αγώνα».

www.aek365.com/a-184545/h-gunaika-tou-pasxalh-sto-laos.htm]http://www.aek365.com/a-184545/h-gunaika-tou-pasxalh-sto-laos.htm[/url]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
22e3e1b3d7708a1780a113beb200937d_78503.jpg

Η γυναίκα του Πασχάλη στο ΛΑΟΣ

Την προσχώρηση στις τάξεις του Λαϊκου Ορθόδοξου Συναγερμού της συζύγου του τραγουδιστή Πασχάλη, Αλίκης Αρβανιτίδη, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης.

Καλωσορίζοντας την κ. Αρβανιτίδη στα ψηφοδέλτια της Β' Αθηνών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε:

«Με τον Πασχάλη ήμαστε μαζί εθελοντές στην Αεροπορία. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Μας είχε ενώσει και η μουσική τότε, που εγώ έκανα ραδιοφωνικές εκπομπές, εκείνος μεσουρανούσε με τους "OLYMPIANS" και είχαμε πάντα μία σχέση σταθερής και αμετάβλητης φιλίας. Ήμουν στο γάμο του, με την εξαιρετική σύζυγό του, τη δικηγόρο κα Αρβανιτίδη η οποία έχει δύναμη, ψυχή, γνωρίζει καλά τα πολιτικά, έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο της Γλυφάδας και τώρα θα δώσει την καλή μάχη από τη Β' Περιφέρεια Αθηνών. Καλώς ήλθες και "καλό βόλι". Η ισχύς εν τη ενώσει Αλίκη».

Η Αλίκη Αρβανιτίδη δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ Πρόεδρε. Εύχομαι καλή επιτυχία. Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την πραγματική Ανάσταση στην Ελλάδα μας και σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Είμαι στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη, διότι αγαπώ πολύ την Πατρίδα μου, νοιάζομαι γι' αυτήν και ξέρω ότι ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει το συμφέρον της Πατρίδας πάνω από όλα.»

» Θέλω να πω ότι θα αγωνιστώ από τη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών, για το υψηλό αυτό ιδεώδες που λέγεται Πατρίδα και να ευχηθώ καλή επιτυχία από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί πραγματικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει μέσα του τέτοια δύναμη, τέτοια εντιμότητα, τέτοια υπευθυνότητα, τέτοια αγάπη γι αυτόν τον τόπο που λέγεται Ελλάδα, που πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός που αυτή τη στιγμή μπορεί να βάλει -όχι ένα λιθαράκι- έναν μεγάλο λίθο σε αυτό που λέγεται προσπάθεια για την έξοδο από αυτήν την τραγική κατάσταση που μας έχουν φέρει οι αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές κινήσεις και χειρισμοί των προηγούμενων κυβερνήσεων.»

Από την πλευρά του ο Πασχάλης δήλωσε: «Εγώ έχω να πω, ότι παλαιέ μου φίλε από τον στρατό, Γιώργο, και Πρόεδρε του ΛΑΟΣ, εύχομαι δύναμη και σε σένα και στην Αλίκη και σε όλους τους συνεργάτες σου για να μπορέσουμε να δούμε έτσι, καλύτερες μέρες -και το πιστεύω αυτό- από την δύναμη που διαθέτεις και των συνεργατών σου. Θα μας δείξουν έναν καλύτερο δρόμο. Καλή δύναμη, καλό αγώνα».

www.aek365.com/a-184545/h-gunaika-tou-pasxalh-sto-laos.htm]http://www.aek365.com/a-184545/h-gunaika-tou-pasxalh-sto-laos.htm[/url]
Άντε κ με τον Πάσχαλη. :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom