Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αυτό το βρίσκω μαλακία, τεράστια μάλιστα.
Η θέση του Γιώργου το 2009 ήταν "Λεφτά υπάρχουν".
Αυτήν έκρινε ο κόσμος, τον ψήφισε και τα αποτελέσματα τα είδαμε.
Αν αυτοί που δεν τον ψήφισαν (γιατί εξέτασαν και κάτι άλλο εκτός από αυτό που ΤΟΤΕ έλεγε ο ΓΑΠ) ήταν περισσότεροι, ίσως να είχαμε γλυτώσει πολλά πράματα...
ξεχασε να πει το σημαντικοτερο τυπε.τις πραξεις...

Επισκέπτης
Γαμάτες οι δηλώσεις Καρατζαφέρη,
υπέρ του δικαιώματος των νομοταγών πολιτών
να πυροβολούν αυτόν που μπαίνει στο σπίτι/μαγαζί τους
και ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΤΗ ΜΑΝΑ, ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...

Βέβαια στα Εξάρχεια (αλλά και το Διόνυσο) , υπάρχουν δροσερά αγόρια
που γουστάρουν τέτοιες επισκέψεις από πύρκαβλα Πάκια ...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
καρατζαφεριδες τι κανετε? :grin:

καλα ρε απολυτε πηγαινε και εσυ με τους αποστατες στην ΝΔ...Ελεος....!!!!!!....τουλαχιστον θα γκρινιαζεις εκει!!!!! αλλα προσεχε , εκει εχει και μαγιονεζα για να γλιτραει....(το χοτ-ντογκαδικο πλησιον)

...δες αυτο και μετα πες μου... ο βοριδης ηταν βαριδης...τελος πλεον τα λαμογια που θελουν κομματικα αξιωματα χωρις να ιδρωνουν την φανελα για το κομμα...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο Λεβέντης στην προσπάθεια του να καταλάβει έστω και ένα έδρανο στη βουλή "πουλά και την μάνα του"

Το ίδιο κάνει και ο Καρα-τζαφερ, με τις πλάτες του Μητσοτάκη έστησε ένα μαγαζί που μπορει να υποδεχθει τον οποιοδήποτε όλο το 24ωρο.

Εστεισε οπως λες ενα μαγαζι απο το μητσοτακη....και το κομμα του μητσοτακη παιρνει 2% (Η ΔΥ.ΣΥ)...ΑΥΤΑ που λες εχουν βαση; Δεν χτυπας το κωλο σου στο τοιχο, να πεσουν οι καποτες ...λεω εγω...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εστεισε οπως λες ενα μαγαζι απο το μητσοτακη....και το κομμα του μητσοτακη παιρνει 2% (Η ΔΥ.ΣΥ)...ΑΥΤΑ που λες εχουν βαση; Δεν χτυπας το κωλο σου στο τοιχο, να πεσουν οι καποτες ...λεω εγω...
Τι οδηγίες πήρατε σημερα?
:think:
Γιατι αυριο θα λετε παλι αλλα!
:headbang:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τι οδηγίες πήρατε σημερα?
:think:
Γιατι αυριο θα λετε παλι αλλα!
:headbang:

ποιον ειναι τα αλλα; τι λεγαμε χτες και δεν το λεμε σημερα;

Προσεχε το παρον αρθρο δημοσιευτηκε στο βημα που δεν στηριζει ΛΑ.Ο.Σ....στις 7 νοεμβριου....ο προεδρος ελεγε "στηριζω με 3 ορους..."...πες μου τωρα εσυ εαν τηρηθηκαν οι 3 οροι...και ποιος τρελος εκ των προτερων υπογραφει ενα μνημονιο ασχετα με αυτα που λεει μεσα;

Aρα λες μαλακιες...αλλος εχει καμια ερωτηση;

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
20/2/09

15/6/11

λιγους μηνες μετα...

ρε μαλακα τερυ ζαλιστηκα... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
20/2/09

15/6/11

λιγους μηνες μετα...

ρε μαλακα τερυ ζαλιστηκα... :2funny: :2funny: :2funny:

στις 7-11-11 δεν επαιζε σαν επιλογη ο στεφανοπουλος....ενω ο παπαδημος ηταν ενα απο τα ονοματα που ακουγονταν....θα σου θυμισω οτι στις 7 νοεμβριου του 11 με το δημοψηφισμα παιζοταν  εαν η ελλαδα θα μεινει στο ευρω μετα τις δηλωσεις τζεφρι για δημοψηφισμα... ο παπαδημος ηταν το ονομα που το ξεραν οι ευρωπαιοι απο την θητεια του στην ΕΚΤ......ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
στις 7-11-11 δεν επαιζε σαν επιλογη ο στεφανοπουλος....ενω ο παπαδημος ηταν ενα απο τα ονοματα που ακουγονταν....θα σου θυμισω οτι στις 7 νοεμβριου του 11 με το δημοψηφισμα παιζοταν  εαν η ελλαδα θα μεινει στο ευρω μετα τις δηλωσεις τζεφρι για δημοψηφισμα... ο παπαδημος ηταν το ονομα που το ξεραν οι ευρωπαιοι απο την θητεια του στην ΕΚΤ......ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
:2funny: :2funny: :2funny:
τιποτα...κρατα μονο κανα τενεκε λαδι καβατζα, για το βραδυ των εκλογων,για να γλυστραει φασιστακο...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
τιποτα...κρατα μονο κανα τενεκε λαδι καβατζα, για το βραδυ των εκλογων,για να γλυστραει φασιστακο...

εγω βλεπω παντως γελοιοποιηση σε θεμα ιδεολογιας ...οταν οι αναρχικοι κανουν ληστειες (σαν κοινοι εγκληματιες) για τροφοδοτησουν την "επανασταση" και οταν η παπαρηγα μιλαει για απολυσεις και στις εταιριες τις και στον ρεαλ φμ για τις μικρες εταιριες....

:kissass2:

Δηλαδη ρε "εξυπνακια" γιατι δεν λες για τον σαμαρα ή τον τζεφρι που ειναι ανακολουθοι σε θεματα αρχων;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα ρε απολυτε πηγαινε και εσυ με τους αποστατες στην ΝΔ...Ελεος....!!!!!!....τουλαχιστον θα γκρινιαζεις εκει!!!!! αλλα προσεχε , εκει εχει και μαγιονεζα για να γλιτραει....(το χοτ-ντογκαδικο πλησιον)

...δες αυτο και μετα πες μου... ο βοριδης ηταν βαριδης...τελος πλεον τα λαμογια που θελουν κομματικα αξιωματα χωρις να ιδρωνουν την φανελα για το κομμα...
τυπε την μια λες οτι ειμαι νδ την αλλη πασοκ :grin:
εγω υποστηριζω τον Μεγαλειοτατο :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Α18.jpg
    Α18.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 12

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
τυπες λες να την ειχε  :fuck2: την αλικη?
ιστιοπλοια ,γαμησι, και καρατε :2funny:
Τυπε, της ειχε κανει και δωρο μια mercedes λευκη, αμα την δεις θα ξεροχυσεις. Αμαξαρα...
Την ειδα προσφατα σε ενα βιδεο κλιπ φab5-Φλωρινιωτη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom