Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
για κοροιδα ψαχνεις τυπε? :grin:

πολωνια ειναι τυπε οχι ουκρανια η εθνικη.....εχεις παει πολωνια;;;...θελω να παω για μια εξερευνητικη...σαν το μαρκο πολο...για λιγο κωλο... :knockinb:
΄
ο μικρος την εκανε μολις εβαλα τις φωτο απο τουρκαλα για να μην φαει κραξιμο...  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε γιατι δεν ερχεσαι σε ΛΑ.Ο.Σ τυπε; Tελικα τι θα κανεις θα πας σε κουβελη; ή πασοκαρα;
Αυτή την στιγμή είμαι υπέρ της αποχής,δεν βλέπω κανέναν λόγο να πάω να ψηφίσω...δεν έχω μεταφέρει κ εκλογικά δικαιώματα κ ψηφίζω στου διαόλου τον κώλο. :P

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτή την στιγμή είμαι υπέρ της αποχής,δεν βλέπω κανέναν λόγο να πάω να ψηφίσω...δεν έχω μεταφέρει κ εκλογικά δικαιώματα κ ψηφίζω στου διαόλου τον κώλο. :P

ta φερνεις σχεδον αυτοματα ΤΑ εκλογικα δικαιωματα με μηδεν γραφειοκρατια εαν πας ΚΕΠ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα τυπε μην καρφωνεσαι
ολοι ξερουμε οτι θα ψηφισεις τρελοπουλο
μην κρυβεσαι αλλο :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ελα τυπε μην καρφωνεσαι
ολοι ξερουμε οτι θα ψηφισεις τρελοπουλο
μην κρυβεσαι αλλο :grin:
Tokso.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αστον τυπε γιατι αν παει εκει τον βλεπω να γυρναει παντρεμενος με καμια μαυριδερη και μετα θαχει διαγραφη απτο κομμα :2funny:
αν και με τις κωλοτουμπες που κανει ο προεδρος ισως βαλει και αφρικανους μεταναστες υποψηφιους :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom