Επισκέπτης
το πασοκ δεν το θεωρεις δεξιο κομμα?![]()
Χμμμμμ δεν έχεις άδικο...στο ΠΑΣΟΚ θα καταφύγουν όλοι αν πέσει και η ΝΔ (λίγο απίθανο αυτό)
Αλλά τότε θα αλλάξει όνομα και θα λέγεται ΠΑΚ....
το πασοκ δεν το θεωρεις δεξιο κομμα?![]()
Ο μπουρδελίαρης ανταποκριτής του ΛΑΟΣ κ. Πέτρος Κωνσταντίνου, μετά τον διορησμό του στο δημόσιο, θα απέχει από το σαίτ μας.
Εν το μεταξύ η Ντόρα θα αποροφήσει το ΛΑΟΣ για να μπει στη βουλή. Άλλωστε με λεφτά του μπαμπά της έστησε ο Καρατζαφυρερ το ΛΑΟΣ
Ό νταβατζής μου πέρασε άπό τό σπίτι
μέ έναν φίλο του καί μέ βιάσανε........
O Xρήστος Καλαποθαράκος είναι από σήμερα ο νέος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη θέση του Μάκη Βορίδη, με αποτέλεσμα ο πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία και στο kick-boxing να βρεθεί στο «ρινγκ» της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Η οικογένειά του το καλοκαίρι του 2000 σημαδεύτηκε από το χαμό του αδελφού του Θέμη Καλαποθαράκου, που βρέθηκε σε διασταυρούμενα πυρά, ενώ οδηγούσε. O Θέμης Καλαποθαράκος ήταν μπλεγμένος στη νύχτα ενώ σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και μαρτυρικές καταθέσεις εμπλεκομένων στην υπόθεση, δράστες της δολοφονικής επίθεσης ήταν μέλη της μαφίας των δυτικών προαστίων, οι οποίοι ανέλαβαν να εκδικηθούν για το θάνατο του παλιού του συνεργάτη Θεμιστοκλή Παπαμάλη.
Στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό βρέθηκε το 2002, οπότε και ασχολήθηκε με τα οργανωτικά του κόμματος ενώ στη συνέχεια διετέλεσε Περιφερειάρχης Οργανωτικής Γραμματείας Νότιας Πελοποννήσου και μετέπειτα της Β' Αθηνών.
Στην εκλογική διαδικασία του Τακτικού Συνεδρίου του Κόμματος το 2004 κατέλαβε την πρώτη θέση σε προτίμηση σταυρών για την Κεντρική Επιτροπή, και εκλέχθηκε μέλος στην Εκτελεστική Γραμματεία. Στη θέση επανεξελέγη το 2009.
Τον Οκτώβριο του 2006 εξελέγη πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού Λαϊκός Νομαρχιακός Συναγερμός (ΛΑ.Ν.Σ.) και διετέλεσε επικεφαλής του Συνδυασμού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής.
Στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, συμμετείχε στις Εθνικές εκλογές της Περιφέρειας Αττικής όπου όμως δεν εκλέχθηκε.
Συμμετείχε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το 2007 και το 2009. Στις τελευταίες εκλογές είχε βρεθεί στη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο Περιφέρειας Αττικής ήταν ο α' επιλαχών.
Από τον Νοέμβριο του 2010 διετέλεσε δημοτικός Σύμβουλος του Νέου Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης με το Συνδυασμό Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντέλης.
Ελα να στην πω στον καφέ.
Ο Πητ ειναι μακρυνος συγγενής μου.
Η ουσιά ειναι να εισαι ότι ονειρευσε
Μωρή παλαβιάρα γιά αύτό λέω ότι οί έτυμολογικές άναλύσεις
πού κάνης δεν μέ ίκανοποιούν πλήρως.....
Σήμερης ο Τάκης μου παρέγγελε φασουλάδα (ψες το βράδυ Τσικοπέμπτη έφαγε μόνος του ένα αρνάκι μαζί με την σκοταρία)
Εφαγα μαζί του δύο πίατα και μάλον με πειραξαν. όλο στην τουαλέτα ειμαι.
Μίλησα με τον πρωκτολόγο μου και μουπε να με ράψει από πίσω λόγο χαλάροσhς.
Εσύ τι λές; θα πονέσω πολύ;;;;;; προπερσυ που ξανακαμα πονεσα πολύ.
Ειναι του ΛΑΟΣ ο γιατρός
Έχει δίκιο.Το ποινικό μητρώο ήταν λευκό!Χουβαρντάς ήταν.Σπουδαία μεταγραφή ήταν.Λεφτά είχε.Τραπέζια πλούσια έκανε.Σημαντικούς φίλους είχε.Μορφωμένος σαν, τον ίδιο,ήταν.Και το σημαντικότερο,που να έβρισκε καλύτερο.Αφού τα άλλα μέλη, του κόμματος, ήταν τρεις φορές χειρότερα.
Ποσό κωλοτούμπας -ψευτης εισαι βρε γελίε
τον δαφνοστεφανομενο του θρυλου εχεις αβαταρ;;Κάποιοι εδώ μεσα δηλώνουν υπερήφανοι ανθέλληνες.
Λέτε να είναι εκτός μόδας;
και να μην ξεχνιόμαστε:
Παράθεση από: pz89 στις 18/02/12, 11:11
Συμφωνώ 100%. δεν είμαστε έλληνες, είμαστε αριστεροί-κομμουνιστές κ υπερήφανοι γι'αυτό.
τον δαφνοστεφανομενο του θρυλου εχεις αβαταρ;;