Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο μπουρδελίαρης ανταποκριτής του ΛΑΟΣ κ. Πέτρος Κωνσταντίνου, μετά τον διορησμό του στο δημόσιο, θα απέχει από το σαίτ μας.

Εν το μεταξύ η Ντόρα θα αποροφήσει το ΛΑΟΣ για να μπει στη βουλή. Άλλωστε με λεφτά του μπαμπά της έστησε ο Καρατζαφυρερ το ΛΑΟΣ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.218
Πόντοι
22.785
Ο μπουρδελίαρης ανταποκριτής του ΛΑΟΣ κ. Πέτρος Κωνσταντίνου, μετά τον διορησμό του στο δημόσιο, θα απέχει από το σαίτ μας.

Εν το μεταξύ η Ντόρα θα αποροφήσει το ΛΑΟΣ για να μπει στη βουλή. Άλλωστε με λεφτά του μπαμπά της έστησε ο Καρατζαφυρερ το ΛΑΟΣ

Ό νταβατζής μου πέρασε άπό τό σπίτι
μέ έναν φίλο του καί μέ βιάσανε........

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ό νταβατζής μου πέρασε άπό τό σπίτι
μέ έναν φίλο του καί μέ βιάσανε........

Αχ βρε λατρεμένη μου φιλουνάδα, τη τυχαιρή πούσε, ζουλεύωωωωω

Τωρα θα κάμνεις διδιμα, αφου σε πήραν δύο.

Ο Τάκης μου ολο κώλο μου ζητά. Δεν προκάμω να πάω τουαλέτα και  :shit:

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]Πυρά ΛΑΟΣ κατά Βορίδη-Γεωργιάδη [/move]

Ομαδικά βέλη από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ δέχθηκαν οι κ.κ. ΛΑδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, οι οποίοι προσχώρησαν στη ΝΔ.

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις μεταμορφώσεις ολυμπιακών διαστάσεων» είπε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης σε ραδιοφωνικό σταθμό. Χαρακτήρισε ανεξήγητο «πώς το "όχι'' γίνεται "ναι''».

«Αν κάποιος θέλει να πάρει το champions league αχαριστίας, ας το πάρει», είπε ο κ. Αϊβαλιώτης. Αναφερόμενος στο ΛΑΟΣ, πρόσθεσε ότι αυτό το κόμμα «για να φτιαχτεί χύθηκε ιδρώτας, δάκρυα, αίμα, κόσμος έχει φάει ξύλο. Όλα τα παιδιά, τα οποία στήσαμε αυτό το κόμμα μουσκέψαμε τη φανέλα και επειδή μουσκέψαμε αυτή τη φανέλα την αγαπάμε και αγαπάμε και τον αρχηγό μας».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι με την αποχώρηση των δυο βουλευτών, ξεκαθαρίζει ιδεολογικά το τοπίο του κόμματος. Ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα του πατριωτικού παρεμβατισμού και στον πατριωτικό παρεμβατισμό δεν έχουν θέση νεοφιλελεύθερες απόψεις και θέσεις, υποστήριξε ο κ.Βελόπουλος και είπε ότι οι δυο διαγραφέντες βουλευτές του κόμματος «ανήκουν στον νεοφιλελεύθερο χώρο». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν πείσθηκε «πως η επιλογή τους αφορούσε το καλό της πατρίδας». :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης, με δήλωσή του, διέψευσε δημοσιεύματα σε διαδικτυακές ιστοσελίδες που τον έφεραν να έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του. Χαρακτήρισε «τελείως ανυπόστατα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια» τα εν λόγω «κατασκευασμένα δημοσιεύματα» και εκτίμησε ότι είναι ενταγμένα στον εν εξελίξει πόλεμο-όπως είπε- κατά του κόμματός του.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012, 18:20

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο πρώην πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ Χρήστος Καλαποθαράκος και ο γνωστός φοροτεχνικός Μανούσος Ντουκάκης, καταλαμβάνουν στη Βουλή τις θέσεις του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη  στην περιφέρεια Αττικής και στη Β' Αθηνών, αντίστοιχα.

Οι βουλευτές του ΛΑ.ΟΣ, Μάκης Βορίδης και 'Αδωνις Γεωργιάδης, υπέβαλαν στον Πρόεδρο της Βουλής την παραίτησή τους, αφού δήλωσαν πως προσχωρούν στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, προέβη στο ακόλουθο σχόλιο:«O καριερισμός, ο νεοφιλελευθερισμός και η μεγαλοαστική έπαρση, οδηγούν τους δυο στο ναό της ενδοτικότητας της Νέας Δημοκρατίας».

ειναι αληθεια οτι ο κ. Δουκάκης ηταν στην ΕΣΑ την επταετια της χουντας?

Συμφωνα με τα Νεα το εχει δηλωσει αυτο στο παρελθον.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
O Xρήστος Καλαποθαράκος είναι από σήμερα ο νέος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη θέση του Μάκη Βορίδη, με αποτέλεσμα ο πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία και στο kick-boxing να βρεθεί στο «ρινγκ» της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Η οικογένειά του το καλοκαίρι του 2000 σημαδεύτηκε από το χαμό του αδελφού του Θέμη Καλαποθαράκου, που βρέθηκε σε διασταυρούμενα πυρά, ενώ οδηγούσε. O Θέμης Καλαποθαράκος ήταν μπλεγμένος στη νύχτα ενώ σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και μαρτυρικές καταθέσεις εμπλεκομένων στην υπόθεση, δράστες της δολοφονικής επίθεσης ήταν μέλη της μαφίας των δυτικών προαστίων, οι οποίοι ανέλαβαν να εκδικηθούν για το θάνατο του παλιού του συνεργάτη Θεμιστοκλή Παπαμάλη.

Στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό βρέθηκε το 2002, οπότε και ασχολήθηκε με τα οργανωτικά του κόμματος ενώ στη συνέχεια διετέλεσε Περιφερειάρχης Οργανωτικής Γραμματείας Νότιας Πελοποννήσου και μετέπειτα της Β' Αθηνών.

Στην εκλογική διαδικασία του Τακτικού Συνεδρίου του Κόμματος το 2004 κατέλαβε την πρώτη θέση σε προτίμηση σταυρών για την Κεντρική Επιτροπή, και εκλέχθηκε μέλος στην Εκτελεστική Γραμματεία. Στη θέση επανεξελέγη το 2009.

Τον Οκτώβριο του 2006 εξελέγη πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού Λαϊκός Νομαρχιακός Συναγερμός (ΛΑ.Ν.Σ.) και διετέλεσε επικεφαλής του Συνδυασμού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής.

Στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, συμμετείχε στις Εθνικές εκλογές της Περιφέρειας Αττικής όπου όμως δεν εκλέχθηκε.

Συμμετείχε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το 2007 και το 2009. Στις τελευταίες εκλογές είχε βρεθεί στη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο Περιφέρειας Αττικής ήταν ο α' επιλαχών.

Από τον Νοέμβριο του 2010 διετέλεσε δημοτικός Σύμβουλος του Νέου Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης με το Συνδυασμό Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντέλης.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.218
Πόντοι
22.785
O Xρήστος Καλαποθαράκος είναι από σήμερα ο νέος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη θέση του Μάκη Βορίδη, με αποτέλεσμα ο πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία και στο kick-boxing να βρεθεί στο «ρινγκ» της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Η οικογένειά του το καλοκαίρι του 2000 σημαδεύτηκε από το χαμό του αδελφού του Θέμη Καλαποθαράκου, που βρέθηκε σε διασταυρούμενα πυρά, ενώ οδηγούσε. O Θέμης Καλαποθαράκος ήταν μπλεγμένος στη νύχτα ενώ σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και μαρτυρικές καταθέσεις εμπλεκομένων στην υπόθεση, δράστες της δολοφονικής επίθεσης ήταν μέλη της μαφίας των δυτικών προαστίων, οι οποίοι ανέλαβαν να εκδικηθούν για το θάνατο του παλιού του συνεργάτη Θεμιστοκλή Παπαμάλη.

Στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό βρέθηκε το 2002, οπότε και ασχολήθηκε με τα οργανωτικά του κόμματος ενώ στη συνέχεια διετέλεσε Περιφερειάρχης Οργανωτικής Γραμματείας Νότιας Πελοποννήσου και μετέπειτα της Β' Αθηνών.

Στην εκλογική διαδικασία του Τακτικού Συνεδρίου του Κόμματος το 2004 κατέλαβε την πρώτη θέση σε προτίμηση σταυρών για την Κεντρική Επιτροπή, και εκλέχθηκε μέλος στην Εκτελεστική Γραμματεία. Στη θέση επανεξελέγη το 2009.

Τον Οκτώβριο του 2006 εξελέγη πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού Λαϊκός Νομαρχιακός Συναγερμός (ΛΑ.Ν.Σ.) και διετέλεσε επικεφαλής του Συνδυασμού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής.

Στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, συμμετείχε στις Εθνικές εκλογές της Περιφέρειας Αττικής όπου όμως δεν εκλέχθηκε.

Συμμετείχε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το 2007 και το 2009. Στις τελευταίες εκλογές είχε βρεθεί στη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο Περιφέρειας Αττικής ήταν ο α' επιλαχών.

Από τον Νοέμβριο του 2010 διετέλεσε δημοτικός Σύμβουλος του Νέου Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης με το Συνδυασμό Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντέλης.

Όσο γιά τήν ούσία του κειμένου ??
όμολογώ ότι δεν τήν έπιασα......

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ελα να στην πω στον καφέ.

Ο Πητ ειναι μακρυνος συγγενής μου.

Η ουσιά ειναι να εισαι ότι ονειρευσε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.218
Πόντοι
22.785
Ελα να στην πω στον καφέ.

Ο Πητ ειναι μακρυνος συγγενής μου.

Η ουσιά ειναι να εισαι ότι ονειρευσε

Μωρή παλαβιάρα γιά αύτό λέω ότι οί έτυμολογικές άναλύσεις
πού κάνης δεν μέ ίκανοποιούν πλήρως.....

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μωρή παλαβιάρα γιά αύτό λέω ότι οί έτυμολογικές άναλύσεις
πού κάνης δεν μέ ίκανοποιούν πλήρως.....

Σήμερης ο Τάκης μου παρέγγελε φασουλάδα (ψες το βράδυ Τσικοπέμπτη έφαγε μόνος του ένα αρνάκι μαζί με την σκοταρία)

Εφαγα μαζί του δύο πίατα και μάλον με πειραξαν. όλο στην τουαλέτα ειμαι.
Μίλησα με τον πρωκτολόγο μου και μουπε να με ράψει από πίσω λόγο χαλάροσhς.

Εσύ τι λές; θα πονέσω πολύ;;;;;; προπερσυ που ξανακαμα πονεσα πολύ.

Ειναι του ΛΑΟΣ ο γιατρός

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερης ο Τάκης μου παρέγγελε φασουλάδα (ψες το βράδυ Τσικοπέμπτη έφαγε μόνος του ένα αρνάκι μαζί με την σκοταρία)

Εφαγα μαζί του δύο πίατα και μάλον με πειραξαν. όλο στην τουαλέτα ειμαι.
Μίλησα με τον πρωκτολόγο μου και μουπε να με ράψει από πίσω λόγο χαλάροσhς.

Εσύ τι λές; θα πονέσω πολύ;;;;;; προπερσυ που ξανακαμα πονεσα πολύ.

Ειναι του ΛΑΟΣ ο γιατρός

Κρύβε λόγια!

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]"Ψηφίστε Σαμαρά για να μην γίνει η Ελλάδα Συρία"[/move]
δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο Α.Γεωργιάδης (το ίδο είχε δηλώσει και χθες, αλλά σήμερα ήταν πιο εμφατικός), νέα "μεταγραφή" του κυβερνητικού κόμματος.

Επιτέλους η πολιτική ζωή και ειδικά η Νέα Δημοκρατία, αποκτά φρεσκάδα στα συνθήματά της.

Βέβαια θα μπορούσε κάποιον να αντιτάξει "Μην ψηφίζετε Σαμαρά γιατί θα γίνουμε Λιβύη" ή "Μην ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία γιατί θα γίνουμε Ιράκ" (όσο λογική έχουν αυτά τα συνθήματα άλλη τόση λογική έχει και το σύνθημα του Άδωνη), αλλά προτιμούμε τέτοιου επιπέδου συνθήματα να τα ακούμε από το νέο στέλεχος της ΝΔ. Η μεγάλη του Καρατζαφέρη σχολή των κονφερασιέ - έστω και αν πρόκειται για αντίγραφα του πρωτοτύπου - επιτέλους μπορεί να απευθύνεται σε μεγάλο ακροατήριο

Μας λείπει το χιούμορ από τη ζωή μας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κατά των επικριτών Βορίδη-Γεωργιάδη, ο Θ. Πλεύρης

Κατά των βουλευτών του ΛΑΟΣ που κατηγορούν τους Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη για την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία στράφηκε ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Πλεύρης.

«Τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν από την πρώτη στιγμή στον αγώνα του ΛΑΟΣ, όταν πολλοί από αυτούς που κάνουν κριτική σήμερα, βρισκόντουσαν σε άλλα κόμματα και προσχώρησαν στο κόμμα όταν είδαν ότι είχε προοπτικές να βγάλει βουλευτές και να εκλεγούν βουλευτές» είπε ο κ. Πλεύρης.

«Και στις δύσκολες εκλογές του 2004 και στις δύσκολες εκλογές του 2007 τα συγκεκριμένα άτομα κάναμε τον αγώνα. Εγώ σέβομαι την επιλογή την οποία κάνανε, υπό την έννοια ότι θεώρησαν ότι είναι ένα συνειδησιακό θέμα. Οπωσδήποτε, από την άλλη πλευρά, βρίσκονται σε ένα άλλο κόμμα και θα γίνει κριτική κατά πόσο θα παραμείνουν στις αξίες τις οποίες είχανε, αλλά δεν μπορώ να χαρακτηρίσω δύο άτομα τα οποία στήριξαν τον ΛΑΟΣ στη δύσκολη φάση της πορείας του», συνέχισε.

Ο κ. Πλεύρης εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ΛΑΟΣ, δεν θα πει «όχι» σε όλους τους εφαρμοστικούς νόμους που θα έρθουν στη Βουλή, καθώς «αυτό θα σήμαινε αλλαγή στην ιδεολογική του φυσιογνωμία».

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Ο μακάκας ο Δαραβιγκος ειναι σίγουρος για πάνω από 10% το ΛΑΟΣ

Το εκπληκτικό αυτό βίντεο είναι από την χθεσινοβραδυνή (Σάββατο 11 Ιουνίου 2011) εκπομπή του Στέφανου Χίου στο κανάλι "Κόντρα": Ο 54χρονος πρώην Αρχηγός της ΟΝΝΕΔ (1984-85) Μάνος Μανωλάκος δίνει πραγματικό ρεσιτάλ, αποκαλύπτοντας το ποιόν του Αρχηγού του Λάος Γιώργου Καραγκιοζοφέρη... Ο φαρμακοποιός στο επάγγελμα, Μάνος Μανωλάκος, υπήρξε στέλεχος του Λάος ένα φεγγάρι και ξέρει από πρώτο χέρι τα πράγματα. Το κυριώτερο που αποκαλύπτει σε αυτό το συλλεκτικό βίντεο ο Μάνος ο Μανωλάκος είναι το εξής (0:23 του βίντεο) που αγνοούν όλοι: Ο Καρατζαφέρης ήταν παντελώς άφραγκος (0:41 του βίντεο) μέχρι το1993 που μπήκε στην πολιτική και πλούτισε αιφνιδίως!.. Και για να βγάλει ένα μεροκάματο να συντηρήσει την γυναίκα του την Βένη, πήγαινε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και παρακαλούσε τον Μανωλάκο και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, να τον φωνάζουν όποτε γινόντουσαν επεισόδια με τον Αρκουδέα, για να τα τραβάει με την κάμερα και να πουλάει κασέτες της Τίβί-Πρέςς!
Προσέξτε επίσης την αποκάλυψη που κάνει ο Μανωλάκος στο 0:45 του βίντεο, για το πώς έκανε τις κομπίνες με τις διαφημίσεις ο μεγάλος διαφημιστής Γιώργος Καρατζαφέρης. Επίσης, στο 2:35 του βίντεο, ο Μανωλάκος αποκαλύπτει αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν: Ο δημοκράταρος σημερινός Αρχηγός του Λάος υπήρξε επί χρόνια το αγαπημένο παιδί της Δέσποινας Παπαδοπούλου, η οποία τον είχε διορίσει (μαζί με τον αδελφό του τον Σπύρο) και στην χουντική ΥΕΝΕΔ να κάνει εκπομπές με το άλλο αγαπημένο παιδί της 21ης Απριλίου, Νίκο Μαστοράκη!..

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Έχει δίκιο.Το ποινικό μητρώο ήταν λευκό!Χουβαρντάς ήταν.Σπουδαία μεταγραφή ήταν.Λεφτά είχε.Τραπέζια πλούσια έκανε.Σημαντικούς φίλους είχε.Μορφωμένος σαν, τον ίδιο,ήταν.Και το σημαντικότερο,που να έβρισκε καλύτερο.Αφού τα άλλα μέλη, του κόμματος, ήταν τρεις φορές χειρότερα.

Ποσό κωλοτούμπας -ψευτης εισαι βρε γελίε

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έχει δίκιο.Το ποινικό μητρώο ήταν λευκό!Χουβαρντάς ήταν.Σπουδαία μεταγραφή ήταν.Λεφτά είχε.Τραπέζια πλούσια έκανε.Σημαντικούς φίλους είχε.Μορφωμένος σαν, τον ίδιο,ήταν.Και το σημαντικότερο,που να έβρισκε καλύτερο.Αφού τα άλλα μέλη, του κόμματος, ήταν τρεις φορές χειρότερα.

Ποσό κωλοτούμπας -ψευτης εισαι βρε γελίε

Κάποιοι εδώ μεσα δηλώνουν υπερήφανοι ανθέλληνες.

Λέτε να είναι εκτός μόδας;

και να μην ξεχνιόμαστε:

Παράθεση από: pz89 στις 18/02/12, 11:11
Συμφωνώ 100%.  δεν είμαστε έλληνες, είμαστε αριστεροί-κομμουνιστές κ υπερήφανοι γι'αυτό.  

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Κάποιοι εδώ μεσα δηλώνουν υπερήφανοι ανθέλληνες.

Λέτε να είναι εκτός μόδας;

και να μην ξεχνιόμαστε:

Παράθεση από: pz89 στις 18/02/12, 11:11
Συμφωνώ 100%.  δεν είμαστε έλληνες, είμαστε αριστεροί-κομμουνιστές κ υπερήφανοι γι'αυτό.  
τον δαφνοστεφανομενο του θρυλου εχεις αβαταρ;;

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μου έλεγε: «Πρέπει να γίνω υπουργός»
«Το βράδυ που έδωσα τα ονόματα στον Παπαδήμο, ο Γεωργιάδης μου έλεγε «Πρέπει να γίνω υπουργός, πρέπει να γίνω υπουργός», αποκαλύπτει στη συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό «crash» και στο δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μου ζήτησαν 3 υπουργούς. Τους είπα ότι δεν μπορώ. Τους είπα ότι θα τους δώσω 7 ονόματα, για να επιλέξουν οι ίδιοι. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πω αυτόν και αυτόν για υπουργό και όχι αυτόν», λέει.

Και συνεχίζει, σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν τουλάχιστον είχε επιλέξει ποια υπουργεία θέλει. «Όχι. Ξεκάθαρα. Δεν ήξερα. Στη συνέχεια πήγε ο κ. Γεωργίου. Ήρθε μετά εδώ. Περιμέναμε. Αργούσε η διαδικασία. Εν τω μεταξύ, έρχεται ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος, όσο παραπάνω δεν υπάρχει. Μου έλεγε: Πρέπει να γίνω υπουργός, πρέπει να γίνω υπουργός…».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ήταν μέσα στους 7 που είχε επιλέξει: «Ήταν μέσα στους 7 που πρότεινα. Μας είχαν πει 3 υπουργεία. Μόλις το ανακοίνωσε ο κ. Παπαδήμος, λέω στον Άδωνι: «3 υπουργεία. Εκεί λοιπόν έφτασε στην κορύφωση«. Δεν έφυγε από εδώ. Δεν έφευγαν. Ήταν οι μόνοι δύο που ήταν εδώ. Κανένας άλλος βουλευτής δεν είχε έρθει. Οπότε τηλεφώνησα στον κ. Παπαδήμο και του είπα: «Έχω θέμα εσωκομματικό. Σε παρακαλώ πάρα πολύ θέλω να βάλουμε μέσα και τον Άδωνι».
Και μάλιστα του είπα ότι ο Άδωνις έχει ειδικότητα στις μορφωτικές υποθέσεις ή σε θέματα πολιτισμού, στον τουρισμό μπορεί να είναι καλός κλπ. Και με παίρνει ο κ. Παπαδήμος και μου λέει:«Θα πάει στο Ναυτιλίας». Οπότε λέω στον Άδωνι: «Ναυτιλίας», του άρεσε πάρα πολύ. Ήταν τυχερά και τα δύο παιδιά. Γιατί ο μεν ένας πήγε στους εφοπλιστές και ο άλλος πήγε στους μεγαλοεργολάβους. Και νομίζω ότι τους δινόταν μια ευκαιρία να κάνουν πολύ καλές δημόσιες σχέσεις κ.λπ».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom