Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

tas7.jpg

Επισκέπτης
Ρε συ Λακη,την αναφορα του Σιμανα προς τον Χιμλερ και την απαντηση του Χιμλερ την εχει βρει ο Ταυγεταρος?

Επισκέπτης
ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

που μας έσωσαν από το ΚΚΕ
και την Αλβανοποίηση της χώρας.

Δοξαζεις αυτους που συνεργαστικαν με το Γερμανο καταχτητη και μετεπειτα συμαχησαν με τους αγγλοαμερικανους εναντια στους Ελληνες. Και το παιζεις και εθνικιστης ? Δεν πας να σε κοιταξει κανας γιατρος..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Κλάστε τον ρε, έχει μπει με το άλλο τώρα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ξεκινάω πρώτος το κλάσημο στον Λακη
αργότερα θα τον

Είπαμε , εύκολα κάθε πουστάρα πουλάει μαγκιές σε μπουρδελοφόρουμ.
Οι άντρες τα λένε αυτά έξω , κατάφατσα,
αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο την υπόλοιπη ζωή τους , να τρώνε με
http://[URL unfurl="true"]www.dkimages.com/discover/previews/829/95012162.JPG[/img[/URL]]

θα μου πεις και τι σε νοιάζει εσένα για τους άνδρες;;;
Σωστό !!!!!!
Όπως δεν σε νοιάζει και για τους κατόχους liar jet !!
Αφού δεν ανήκεις σε καμία κατηγορία από τις 2!!!!!

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Παρακολούθησα πριν λίγη ώρα, αποσπασματικά (δεν μπορούσα να τον βλέπω συνεχώς, μου προκαλέι εμμετό) την ομηλία του Καρατζαφυρερ στην ΚΕ του ΛΑΟΣ. Την μετέδοσε απευθίας κρατικό κανάλι (συγκυβέρνιση έχουμε άλλωστε ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ).

Η ομιλία ηταν πλούσια σε λαικισμό-γενικευεις και αντικομουνισμό. Με απλοικότητα και μπακαλοσίνη, ο γαλατάς "γαλουχησε" τους συντρόφους του, μεταδίδοντας την επικίνδυνη ηληθιότητά του.

Ο Καρατζαφυρερ μίλησε για το πως θα μας κυβερνισει :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παρακολούθησα πριν λίγη ώρα, αποσπασματικά (δεν μπορούσα να τον βλέπω συνεχώς, μου προκαλέι εμμετό) την ομηλία του Καρατζαφυρερ στην ΚΕ του ΛΑΟΣ. Την μετέδοσε απευθίας κρατικό κανάλι (συγκυβέρνιση έχουμε άλλωστε ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ).

Η ομιλία ηταν πλούσια σε λαικισμό-γενικευεις και αντικομουνισμό. Με απλοικότητα και μπακαλοσίνη, ο γαλατάς "γαλουχησε" τους συντρόφους του, μεταδίδοντας την επικίνδυνη ηληθιότητά του.

Eιπε οτι θα σε μαθει ορθογραφια και τρομαξες?  :birdman:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

για πές μας τί είπε??
μήν γίνεσε σταλινιστής....ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΑΚΟΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ
ΜΗΝ μάς λές μόνο τί είπε η παπαρήγα....ΧΡΥΣΌ ΜΟΥ

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Kαλύτερα ανοθρόγραφος, παρα επικίνδυνος λαικιστης.

υγ. αφου μπορεις και διαβάζεις αυτά που γράφω, τι σε πηράζει που ειμαι ανορθόγραφος;;

για πές μας τί είπε??

Μην μου πεις ότι δεν είδες την ομιλία του Καρατζαφυρερ;;;;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το νομος ειναι το δικιο του εργατη ο ΚΦ το εβγαλε?  :birdman:

υγ. αφου μπορεις και διαβάζεις αυτά που γράφω, τι σε πηράζει που ειμαι ανορθόγραφος;;

με πειραζει, τραβας κανα ζορι?  :birdman:

Επισκέπτης
για πές μας τί είπε??
Η Αλεκα θα τσιμπησει στο χαλαρο 13% στις επομενες εκλογες,μπορει και παραπανω.

Ο Κ/Φ στις επομενες εκλογες παιζεται αν θα μπει στη βουλη... :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Η Αλεκα θα τσιμπησει στο χαλαρο 13% στις επομενες εκλογες,μπορει και παραπανω.

Ο Κ/Φ στις επομενες εκλογες παιζεται αν θα μπει στη βουλη... :birdman:
ο Τσωρτσιλ με τον Σταλιν εχουν συμφωνησει να μην παρει ποτε πανω απο 10%  :birdman:

ασε που με τα μετρα Μπεννυ οι μισοι υπεραιωνοβιοι ψηφοφοροι του ΚΚΕ παιζει να τα εχουνε τιναξει μεχρι τις εκλογες  :birdman:

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Είπαμε , εύκολα κάθε πουστάρα πουλάει μαγκιές σε μπουρδελοφόρουμ.
Οι άντρες τα λένε αυτά έξω , κατάφατσα,
αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο την υπόλοιπη ζωή τους , να τρώνε με
http://[URL unfurl="true"]www.dkimages.com/discover/previews/829/95012162.JPG[/img[/URL]]

θα μου πεις και τι σε νοιάζει εσένα για τους άνδρες;;;
Σωστό !!!!!!
Όπως δεν σε νοιάζει και για τους κατόχους liar jet !!
Αφού δεν ανήκεις σε καμία κατηγορία από τις 2!!!!!
[/quote]

Αντε γειά σου, πέστα στο παλιοκομμουνι

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

Μην μου πεις ότι δεν είδες την ομιλία του Καρατζαφυρερ;;;;
περιμένω εσένα
αλλά εσυ σάν σταλινιστή καλωπιστικό φυτο τού κκε φοβάσε μήν φάς διαγραφή εάν μάς πείς τι είπε??
πώς κατηγορείς έναν άνθρωπο χωρίς νά τό αιτιολογήσεις??/
ρώτα τήν παπαρήγα νά σε καθοδηγήσει εάν φοβάσε την διαγραφή....
κάτι θα σου πει να μάς μεταφέρεις από αυτά πού άκουσες.....

Επισκέπτης
περιμένω εσένα
αλλά εσυ σάν σταλινιστή καλωπιστικό φυτο τού κκε φοβάσε μήν φάς διαγραφή εάν μάς πείς τι είπε??
πώς κατηγορείς έναν άνθρωπο χωρίς νά τό αιτιολογήσεις??/
ρώτα τήν παπαρήγα νά σε καθοδηγήσει εάν φοβάσε την διαγραφή....
κάτι θα σου πει να μάς μεταφέρεις από αυτά πού άκουσες.....

Ας πει τι του διδάσκουν στις ΚΟΒΕΣ στην τελική ρε αδελφέ ...

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ:
[move]ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!
[/move]

Συνέντευξη στον Ρ/Σ Flash 96, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κοκορίκου, έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο βουλευτής του ΛάΟΣ Μάκης Βορίδης. Στην συνέντευξή του αυτή, που δόθηκε σε μια εποχή που η ανεργία θερίζει, οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται στο μισό, μαγαζιά βάζουν λουκέτο, τα χαράτσια του Τούρκογλου πέφτουν βροχή κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά οι μισθοί, τα επιδόματα και τα λοιπά προκλητικά προνόμια των βουλευτών μένουν ανέγγιχτα, ο Μ. Βορίδης ερωτήθηκε και για τις αμοιβές των βουλευτών. Και, όπως ήταν φυσικό, απήντησε ότι οι βουλευτές ΔΕΝ παίρνουν πολλά λεφτά. Ιδού τι είπε κατά λέξη:

Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: «Αν θέλετε να με ρωτήσετε αν πιστεύω ότι παίρνουν πολλά λεφτά οι βουλευτές, το λέω ευθέως, εγώ δε θεωρώ π.χ. ότι η αμοιβή μου έτσι όπως είναι, είναι μεγάλη. Τώρα θα μου πεις πώς το μετράς αυτό και πώς αυτοαξιολογείσαι. Δε θέλω να αυτοαξιολογηθώ, ας το αξιολογήσει όποιος θέλει, ας το αξιολογήσει ο ελληνικός λαός σε τελευταία ανάλυση. Αν κοιτάζω τι θα έπαιρνα στον ιδιωτικό τομέα από τη δουλειά που κάνω και το χρόνο που αφιερώνω αυτή τη στιγμή στη Βουλή σε σχέση με αυτό το οποίο θα μπορούσα να βγάλω αφιερώνοντας τον ίδιο χρόνο κάνοντας τη δουλειά μου ας το πω ενεργά ως δικηγόρος, που τώρα την κάνω αλλά την κάνω πολύ λιγότερο απ’ ότι την έκανα, σας λέω ότι τα μεγέθη είναι τελείως άσχετα».

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εντάξει αλλά αυτό είναι θέμα επιλογής θα μου επιτρέψετε να σας πω.

Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: «Βεβαίως. Αλλά λέω πώς κανένας αξιολογεί, γιατί το ερώτημα είναι τελικά για να την κάνουμε την κουβέντα πολύ απλή, παίρνουν πολλά ή λίγα λεφτά οι βουλευτές, αυτή είναι η συζήτηση. Εγώ ακούω λοιπόν μια ρητορική που λέει ότι οι βουλευτές παίρνουν πολλά λεφτά. Αξιολογώντας ξαναλέω αυτό το οποίο θεωρώ ότι πρέπει να κάνει ένας βουλευτής και στο επίπεδο που πρέπει να το κάνει, εγώ δε θεωρώ ότι οι βουλευτές παίρνουν πολλά λεφτά».

(ΥΓ): Επειδή καμιά φορά ξεχνιόμαστε και δεν πρέπει, ας θυμίσουμε τι έλεγε ο ίδιος άνθρωπος την καταραμένη ημέρα που ψήφιζε το Μνημόνιο, τις συνέπειες του οποίου σήμερα υφιστάμεθα όλοι οι Έλληνες (πλην των βο(υ)λευτών και των μεγαλοκαρχαριών):

«Τελειώνω κύριε πρόεδρε, λέγοντας το εξής: οι γονείς μου είναι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ και η μητέρα μου και ο πατέρας μου. Γυρνώντας στο σπίτι θα με ρωτήσουν: Τι ψήφισες; Ψήφισες να μειωθεί η σύνταξή μας; Τα 800 και τα 650 ευρώ μας; Αυτό ψηφίζεις; Έχω μια απάντηση που δινόταν ιστορικά: Μητρός τε και πατρός τε απάντων τιμιότερον και αγιότερον εστίν η πατρίς. Ευχαριστώ πολύ».

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αντε ρε με το μαλακα το βοριδη το παλιοκομμουνι

Stories

Νέο!

Stories