john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
δικαίωμα του καθενός να πιστεύει όπου θέλει, όποιον θέλει και όπως θέλει και μαγκιά του... (εξυπακούεται χωρίς να ενοχλεί τους άλλους φυσικά)Σε παλαιοτερη συνεντευξη του στον Μανωλη Κοττακη εχει δηλωσει αθεος
Ειπε οτι οι περισσοτεροι Αριστεροι πολιτικοι δεν ειναι θρησκευομενοι
Δυστυχως στην Ελλαδα ηγεμονευει ιδεολογικα η Αριστερα!!!
Δυνατος στο πολιτικο ρεπορταζ ειναι ο Γ.Παπαγιανννης! Μιλαω για τις πληροφοριες που βγαζει και τα αποκλειστικα του θεματα.Δεν μιλαω για την δημοσιογραφικη του δεοντολογια και το ηθος του
Εγω υποστηριζω τον Καρατζαφερη γιατι θεωρω οτι ειναι ο καταλληλοτερος αυτη τη στιγμη για Πρωθυπουργος!!! Ειναι η προσωπικη μου αποψη! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν εχουμε?! Αν αποδειχτει κατι ας παει μεσα! Εγω πιστευω οτι ειναι αθωος! Δεν ειμαι Συριζα! Ειμαι με την Ελληνικη κυβερνηση που στηριζει και υπερασπιζεται την εθνικη κυριαρχια!!! Αυτο το κανει μεχρι στιγμης ο Συριζα! Εμενα με ενδιαφερει η Πατριδα! Δεν με νοιαζει ποιος ειναι πανω! Αριστερος,δεξιος,κεντρωος! Αρκει να υπερασπιζεται τα Ελληνικα Συμφεροντα! Ο Σαμαρας και η Ν.Δ. δεν το εκαναν!!! Τα ξεπουλησαν ολα! Για αυτο μαυρο!!!
Οχι , στο εχω ξαναπει! Ειμαι δεξιος! Τι δεν καταλαβαινεις?! Αυτη τη στιγμη η Ελληνικη Κυβερνηση δινει μια δυσκολη μαχη!!! Ο Τσιπρας θα παει σε ενα δυσκολο Γιουρογκρουπ για να υπερασπιστει την Ελλαδα! Δεν παει για τον εαυτο του! Εαν αποτυχει , τοτε θα αποτυχει ολη η Ελλαδα!!! Αυτες τις δυσκολες στιγμες πρεπει να υπαρχει συστρατευση για να πετυχει ο νυν Πρωθυπουργος ! Οποιος και να ηταν στη θεση του το ιδιο θα ελεγα! Και ο Κουτσουμπας να ηταν!!!
Συμφωνω με την πλειοψηφια των οσων ειπε ο Τσιπρας στις προγραμματικες δηλωσεις! Ειπε οχι στην εκχωρηση της εθνικης κυριαρχιας! Οχι στο ξεπουλημα του εθνικου πολουτου! Οχι στη λιτοτητα! Ελεγχο των τραπεζων! Μειωση κρατικων δαπανων! Διεκδικηση κατοχικου δανειο! Σε τι να διαφωνησω?!!! Ποιος λογικος ανθρωπος θα διαφωνησει?!
Διαφωνω στα εθνικα θεματα με τον Τσιπρα π.χ. ειμαι κατα του να δοθει ιθαγενεια στους μεταναστες! Ειμαι υπερ του δικαιου του αιματος για την ιθαγενεια! Ειμαι κατα της συνθετης ονομασιας για τα Σκοπια! κτλ...
Αν φερει τετοια νομοσχεδια θα ειμαι ο πρωτος που θα τα πολεμησει!!! Φοβαμαι ομως οτι η ιθαγενεια θα περασει με τις ψηφους καποιων κομματων της αντιπολιτευσης!!!
Και να σου πω και κατι αλλο.Εγω σαν δεξιος ντρεπομαι που η δεξια δεν εκανε μια αληθινη διαπραγματευση! > Ηρθε η αριστερα και σηκωσε αναστημα!!! Για αλλη μια φορα η αριστερα μας εβαλε τα γυαλια!!!
:S :S :S :S :SΑν η Κυβερνηση του Συριζα δεν λαβει μετρα και αφησει ανεξελεγκτη την κατασταση τοτε αυτο θα τις στοιχισει εκλογικα!!! Το πιο λυπηρο ομως ειναι οτι θα στοιχισει ακριβα στην Ελλαδα!!!
δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί ο Άδωνης, θα τονε γαμεί όπου τον πετυχαίνει...
Και το λέγε ο tommyΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! ! Απαλλάχθηκε με βούλευμα για τα «κακουργήματα» ο Καρατζαφέρης ! !
είναι αθώος ο πρόεδρος τύπε... πάνω από όλα η πατρίδα γι αυτόν και ας πάει και φυλακή γι αυτήν!Και το λέγε ο tommy
Το μεγάλο κόλπο: Πως μειώνουν την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
16 Ιανουαρίου 2015 | 13:20. Τα καρφιά του Σπύρου
''Μου είπαν να μην το γράψω, αλλά προκειμένου να σκάσω αποφάσισα να το γράψω.
Ξέρετε γιατί δεν βάζουν στις μετρήσεις των δημοσκόπων τον ΛΑ.ΟΣ; Γιατί αλλιώς δεν βγαίνει μειωμένη η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ.
Τον ΛΑ.ΟΣ τον μετράνε μεταξύ 2,9% έως 3,2% και δίνουν τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ γύρω στις 3 μονάδες. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ στην πραγματικότητα υπερβαίνει τις 7 μονάδες. Με τα ποσοστά του ΛΑ.ΟΣ, που δεν τα εμφανίζουν οι πονηροί, φέρνουν τη διαφορά γύρω στα 3% και κρατούν μέσα στο εκλογικό παιχνίδι τον κ. Α. Σαμαρά. Μου συνέστησαν φίλοι και άσπονδοι φίλοι να μην το αποκαλύψω γιατί... μπορεί να κάνω κακό στον αδελφό μου.
«Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα, μου συνέστησαν. Έτσι και έτσι ο Γιώργος εκλογικά θα πάρει το ποσοστό του. Θυμάσαι και στις Ευρωεκλογές οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 0,5% και τελικά πήρε 2,8%».
Άραγε κάνω καλό ή κακό που το αποκαλύπτω;;; Η αλήθεια ποτέ δεν βλάπτει!''
σιγα κ βγει ο καρατζαφερης 1,5% θα παρει κ πολυ του ειναι.
η ενωση κεντρωων ισως παρει παραπανω και απο τον καρατζαφερη,αλεξ λες να στοιχησει το γεγονος οτι δεν εχουν δικαιωμα ψηφου οι 100.000 νεοι; ισως μερικοι απο αυτους να ανηκουν στην νεος;
2015 Γιώργος Καρατζαφέρης 63.692 1,03% ενδέκατο κόμμα
2015 Βασίλης Λεβέντης 110.826 1,79% 9ο κόμμα
H νεολαία του ΛΑΟΣ όλα τα λεφτά τύπε