Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Παντως ο Μητσοτακης δηλωσε παλι οτι δεν τον εχει συγχωρεσει! Ειναι ντροπη τα παιδια του να ειναι στην Ν.Δ. και στην κυβερνηση με τον προδοτη του πατερα τους! Να παρει δρομο ο Σαμαρας για να ενωθει επιτελους η Δεξια παραταξη!

Τυπε πιστευεις πως ειναι καλο για την κεντροδεξια να δημιουργηθει μια ετεροκλητη συμμαχια απο σαμαρικους μητσοτακικους καραμανλικους φερη καμμενο ζωη-πολυδωρα-ψωμιαδη ολιγον απο χ.α. υπο τη σκεπη κανενος μπουλη της ραφηνας?Δεν συμφερει οχι την κεντροδεξια αλλα κυριως τη χωρα αυτο το πραγμα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τυπε πιστευεις πως ειναι καλο για την κεντροδεξια να δημιουργηθει μια ετεροκλητη συμμαχια απο σαμαρικους μητσοτακικους καραμανλικους φερη καμμενο ζωη-πολυδωρα-ψωμιαδη ολιγον απο χ.α. υπο τη σκεπη κανενος μπουλη της ραφηνας?Δεν συμφερει οχι την κεντροδεξια αλλα κυριως τη χωρα αυτο το πραγμα...
Ενω ο συριζα μπορει να στεγαζει ανετα κεντροαριστερους, αναρχικους, κουκουλοφορους, τροτσκιστες, μαοίστές, μηδενιστές, κλπ κλπ  και να καμαρωνει οτι ειναι πρωτος...
Κατα τα αλλα δεν μπορουν ομως να ειναι μαζι Σαμαρας, μητσοτακης, καραμανλης, καρατζαφερης, ζώης, καμμενος, πολυδωρας, ψωμιαδης...ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Ενω ο συριζα μπορει να στεγαζει ανετα κεντροαριστερους, αναρχικους, κουκουλοφορους, τροτσκιστες, μαοίστές, μηδενιστές, κλπ κλπ  και να καμαρωνει οτι ειναι πρωτος...
Κατα τα αλλα δεν μπορουν ομως να ειναι μαζι Σαμαρας, μητσοτακης, καραμανλης, καρατζαφερης, ζώης, καμμενος, πολυδωρας, ψωμιαδης...ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ο συριζα αυτο ηταν ανεκαθεν ενα μπουρδελο που ξεκινησε με συνιστωσες κουκουλοφορων μαοικων και κομμουνιστων της εκαλης και του κολωνακιου και τωρα εχει γινει το χωνευτηρι της πασοκαριας του 80'. η νδ παλι κυβερνησε ως κακεκτυπο του πασοκ απο το 04 ως το 09 με την ιδια λαικιστικη και πελατειακη συνθεση και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα. ψεκασμενοι και λαικιστες περισσευουν στην κεντροδεξια. η μονη λυση ειναι η ενσχυση του φιλελευθερου μεταρρυθμστικου μετωπου που θα επιταχυνει τη διαλυση της νδ και θα δημιουργησει τη νεα σοβαρη φιλοευρωπαικη δεξια που θα βγαλει την ελλαδα απο το αδιεξοδο. μεχρι τοτε η σοσιαλιζουσα νδ λογω αλλαγης dna απο το 93' και μετα και ειδικα υπο το φοβο του συριζα θα σερνεται σαν πτωμα μεχρι να σαπισει εντελως...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Χρειαζεται μια ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ της Δεξιας!!! Για να σωθει η Χωρα και να μην παρει την εξουσια ο επικυνδινος Τσιπρας!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Bεβαιως. ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
Τα μεγαλα κομματα μαζευουν κοσμο! Δεν διωχνουν οπως κανει ο Σαμαρας!
Η Νεα Δημοκρατια και ο Σαμαρας αν δεν βαλουν μυαλο θα παραδωσουν την εξουσια στον Τσιπρα! Σοβαρευτειτε!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
τα είδατε πριν στον Πρετεντερη τα σάλαι μεταξύ μπουμπούκου και καρατζαφερη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα μεγαλα κομματα μαζευουν κοσμο! Δεν διωχνουν οπως κανει ο Σαμαρας!
Η Νεα Δημοκρατια και ο Σαμαρας αν δεν βαλουν μυαλο θα παραδωσουν την εξουσια στον Τσιπρα! Σοβαρευτειτε!
Ειμαι ο πρωτος που φωναζω για την ανασυνταξη, αλλά αυτος εχει πει και κάνει τοσα πολλα, που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΟΥΛΟ.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δεν εχω δει την έως τωρα κουβεντα σας...

Εμενα, παντως, το σκορ του ΛΑΟΣ μ' εκανε να νιωσω 100% μαλακας.

Δεν εχω καταλαβει ουτε απο πού κι ως πού προεκυψε, ουτε για ποιον λογο προεκυψε, ουτε τι μελλει γενεσθαι.

Πιστευα, εντελως σοβαρα, πως το κομμα θα εξαφανιστει, με ποσοστα κατωτερα της Ενωσης Κεντρωων.
Το 2,8% μου φανηκε ως η μεγαλυτερη εκπληξη ολων των εποχων, μετα το 17% του ΣΥΡΙΖΑ, το Μαη του '12 (ισως και μεγαλυτερη).

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Δεν εχω δει την έως τωρα κουβεντα σας...

Εμενα, παντως, το σκορ του ΛΑΟΣ μ' εκανε να νιωσω 100% μαλακας.

Δεν εχω καταλαβει ουτε απο πού κι ως πού προεκυψε, ουτε για ποιον λογο προεκυψε, ουτε τι μελλει γενεσθαι.

Πιστευα, εντελως σοβαρα, πως το κομμα θα εξαφανιστει, με ποσοστα κατωτερα της Ενωσης Κεντρωων.
Το 2,8% μου φανηκε ως η μεγαλυτερη εκπληξη ολων των εποχων, μετα το 17% του ΣΥΡΙΖΑ, το Μαη του '12 (ισως και μεγαλυτερη).
Εκπληξη και εντυπωση επρεπε να σου εκανε το ποσοστο του Ποταμιου που εμφανιστηκε απο το πουθενα και με τη στηριξη των βαρονων πηρε 6,6 τοις εκατο! Το ποσοστο του Λαικου Ορθοδοξου Συναγερμου δεν μου εκανε εντυπωση γιατι ο Καρατζαφερης εχει καθημερινη επικοινωνια με τον κοσμο μεσο της εκπομπης του.Το καναλι ΑΡΤ ειναι το μεγαλο του οπλο.Τα  Σαββατοκυριακα εκανε περιοδειες στην επαρχια.Επισης κατεβασε δυνατα ονοματα στο ευρωψηφοδελτιο (Ο πρεσβης Γεωργιου , ο Αιβαλιωτης , ο Πολατιδης , ο Α.Κολοκοτρωνης ,ο φοροτεχνικος Ντουκακης , ο καρδιολογος Παπαμιχαηλ ,ο ογγολογος Β.Αρμονης ,ο δικηγορος Κ.Πλευρης κτλ.)Αν οι στημενες δημοσκοπησεις δεν ειχαν δημιουργησει κλιμα χαμενης ψηφου , τοτε ο ΛΑ.Ο.Σ. σιγουρα θα επιανε το 3 τοις εκατο.Παντως και να υπαρξει συμφωνια μεταξυ Καρατζαφερη και Σαμαρα πιστευω οτι ο Καρατζαφερης δεν θα αναστειλει τη λειτουργια του κομματος του.Ευκολα διαλυεις κατι , δυσκολα ομως χτιζεις κατι! Θεωρω οτι μπορει να γινει μια εκλογικη συνεργασια με κοινη καθοδο των δυο κομματων υπο ενιαιο ψηφοδελτιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom