Επισκέπτης
Γιατί εσύ δεν έχεις;
Για να έλθει η σειρά μου να πεθάνω εκ της πείνας,
πρέπει να έχουν προηγηθεί 9.500.000 άλλοι πριν από μένα ....
Γιατί εσύ δεν έχεις;
Καλά μόνο πρόσεχε απ' το 6-7% που είσαι σήμερα μην γίνει σε μερικά χρονάκια 0,5-0,6% που ήσουνα πάντα.
εσυ να πεθανεις απο πεινα δεν προκειται,εχεις προνοησει και εχεις τιγκαρει απο λιπος για να εχεις γερο αποθεμα.Για να έλθει η σειρά μου να πεθάνω εκ της πείνας,
πρέπει να έχουν προηγηθεί 9.500.000 άλλοι πριν από μένα ....
Σημερινή συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τους Σταυρογιάννη και Νικολόπουλο
τυπε και εγω ετσι ειχα ακουσει :Sδε μπέθανε ακόμα αυτή η μαιμού;
Άμα είναι ο Καρατζαφέρης μαιμού όλοι οι άλλοι τί είναι δλδ;δε μπέθανε ακόμα αυτή η μαιμού;
τυπε θα παει και η νεολαια του λαος μαζι?Επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ;
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε ρόλο συνδετικού κρίκου.
Το σενάριο είχε δει και παλαιότερα το φως της δημοσιότητας, ωστόσο παρά το γεγονός, ότι είχαν γίνει πράγματι επαφές, η συμφωνία κόλλησε. Πλέον, και με το ΛΑ.Ο.Σ να έχει χάσει τον ζωτικό του χώρο και να είναι ιδεολογικά (πότε δεν ήταν ;) πιο κοντά στη ΝΔ, φαίνεται όλα να έχουν πάρει τον δρόμο τους.
Ο γάμος πάντως δεν θα είναι τόσο εύκολος, καθώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης θέλει να γίνει με τους δικούς του όρους, στον κατάλληλο χρόνο και βάσει προγραμματικής σύγκλισης. Ίσως αυτός να είναι ο καταλληλότερος χρόνος να γίνει στο ερχόμενο συνέδριο της ΝΔ το καλοκαίρι. Μέχρι τότε τον ρόλο του μεσάζοντα έχει αναλάβει ο ΥΠΕΞ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς οι δύο Αρκάδες διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια, μια πολύ δυνατή προσωπική σχέση...
Άμα επιστρέψει ο Καρατζαφέρης στη ΝΔ θα καλογερέψω!Επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ;
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε ρόλο συνδετικού κρίκου.
Το σενάριο είχε δει και παλαιότερα το φως της δημοσιότητας, ωστόσο παρά το γεγονός, ότι είχαν γίνει πράγματι επαφές, η συμφωνία κόλλησε. Πλέον, και με το ΛΑ.Ο.Σ να έχει χάσει τον ζωτικό του χώρο και να είναι ιδεολογικά (πότε δεν ήταν ;) πιο κοντά στη ΝΔ, φαίνεται όλα να έχουν πάρει τον δρόμο τους.
Ο γάμος πάντως δεν θα είναι τόσο εύκολος, καθώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης θέλει να γίνει με τους δικούς του όρους, στον κατάλληλο χρόνο και βάσει προγραμματικής σύγκλισης. Ίσως αυτός να είναι ο καταλληλότερος χρόνος να γίνει στο ερχόμενο συνέδριο της ΝΔ το καλοκαίρι. Μέχρι τότε τον ρόλο του μεσάζοντα έχει αναλάβει ο ΥΠΕΞ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς οι δύο Αρκάδες διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια, μια πολύ δυνατή προσωπική σχέση...
δεν το περιμενες τυπε?Άμα επιστρέψει ο Καρατζαφέρης στη ΝΔ θα καλογερέψω!
Φίλε τόσα χρόνια που και που τέτοια λένε αλλά όπως πάντα δεν έγινε τίποτα,πιο εύκολα θα κερδίσω το τζόκερ παρά να προσκυνήσει ο Πρόεδρος τον Σαμαρά.δεν το περιμενες τυπε?
θα βρεθει ο Καρατζαφερης στο ιδιο κομμα με τον Αδωνι?Φίλε τόσα χρόνια που και που τέτοια λένε αλλά όπως πάντα δεν έγινε τίποτα,πιο εύκολα θα κερδίσω το τζόκερ παρά να προσκυνήσει ο Πρόεδρος τον Σαμαρά.
Φίλε τόσα χρόνια που και που τέτοια λένε αλλά όπως πάντα δεν έγινε τίποτα,πιο εύκολα θα κερδίσω το τζόκερ παρά να προσκυνήσει ο Πρόεδρος τον Σαμαρά.
ετσι εξηγειτε γιατι σαν χωρα ειμαστε μπουρδελο....καλα υπαρχουν ανθρωποι που ειναι υπερ του φυρερ??????Φίλε τόσα χρόνια που και που τέτοια λένε αλλά όπως πάντα δεν έγινε τίποτα,πιο εύκολα θα κερδίσω το τζόκερ παρά να προσκυνήσει ο Πρόεδρος τον Σαμαρά.
Και γιατί είμαστε μπουρδέλο;δεν κατάλαβα τί εννοείς;ετσι εξηγειτε γιατι σαν χωρα ειμαστε μπουρδελο....καλα υπαρχουν ανθρωποι που ειναι υπερ του φυρερ??????
Και γιατί είμαστε μπουρδέλο;δεν κατάλαβα τί εννοείς;
Ρε παιδιά μπορεί να είμαι στουρνάρη πειράζει που θέλω να μάθω;(τζερνικιά τί είναι,πρώτη φορά τ' ακούω).Γιώργο μικρός μήπως έπεσες από καμιά τζερνικιά;