Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 985
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
24.048
Πόντοι
5.006
πάντα συνέβαινε τα αφεντικά να παρενοχλούν τις εργαζόμενες,τώρα μερικές τα θέλανε και άλλες όχι,απλά δεν έβγαινε παρα έξω θυμάμαι πιτσιρικάς σε συνεργείο αυτοκινήτων δούλευα,και έπαιρνε το αφεντικό γραμματέα και καλά για το γραφείο,και οποια του καθότανε την ξέσκιζε,αν όχι δρόμο
εσενα σε εδιωξε?
:think::coffee:

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Αυτή η Λένα Δροσάκη τώρα που χώρισε πρέπει να ρουφάει το αίμα νεαρών ηθοποιών τους οποίους περνάει από casting.
O μαλάκας ο Φιλιππίδης έπαθε εμμονή μαζί της και το πλήρωσε. Η συμπεριφορά του άκρως προκλητική και ηθικά και νομικά καταδικαστέα.
Της έλεγε στο τηλέφωνο "Χύνω για σένα κάβλα μου" και δεν βρήκε δύναμη να του το κλείσει. Πόσο μαλάκας ο Φιλιππίδης!
Έπρεπε να τον είχε ηχογραφήσει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
24.048
Πόντοι
5.006
μην ακούω μαλακίες πιτσιρικάς ήμουνα και δούλευα εκεί
side-eye-dog-suspicious-look.png

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
309
Πόντοι
21
Δεν καταλαβα ποτε γιατι μας ενοχλει ολο αυτο ΜΟΝΟ απο την πλευρα του αντρα....Το ιδιο εγινε και με τον Weinstein στην Αμερικη....
Ελεγε σε κοπελες θα μου κατσετε για να παρετε τον ρολο (transaction) και πολλες το εκαναν, εγιναν πασιγνωστες, εβγαλαν εκκατομυρια και μετα απο δεκαετιες θυμηθηκαν τι εγινε και τα εβγαλαν στην φορα.....Αλλα ποτε κανεις δεν τις ειπε π@υτανες βεβαιως βεβαιως.....
Το ιδιο γινεται και με τον Φιλλιπιδη και με οσες του ειπαν οχι και δεν πηραν ρολους εχουν τρελαθει ολοι......Πως ειναι αποπειρα βιασμου να λες στην αλλη κατσε μου για να παρεις τον ρολο πραγματικα δεν ξερω.
Εβλεπα ενα βιντεο τις προαλες με μια Ινδη που μαχαιρωσε εναν Εβραιο που ειχαν βγει τυφλο ραντεβου 2 φορες στον λαιμο και μια που μπηκε και μια που βγηκε φυλακη και λεω αν το ειχε κανει αντρας σε γυναικα αυτο θα τον ειχαν βαλει φυλακη και θα ειχαν πεταξει το κλειδι....Δυστυχως εδω βρισκομαστε πλεον με τις γυναικες να την βγαζουν λαδι.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.316
Πόντοι
201
Δεν καταλαβα ποτε γιατι μας ενοχλει ολο αυτο ΜΟΝΟ απο την πλευρα του αντρα....Το ιδιο εγινε και με τον Weinstein στην Αμερικη....
Ελεγε σε κοπελες θα μου κατσετε για να παρετε τον ρολο (transaction) και πολλες το εκαναν, εγιναν πασιγνωστες, εβγαλαν εκκατομυρια και μετα απο δεκαετιες θυμηθηκαν τι εγινε και τα εβγαλαν στην φορα.....Αλλα ποτε κανεις δεν τις ειπε π@υτανες βεβαιως βεβαιως.....
Το ιδιο γινεται και με τον Φιλλιπιδη και με οσες του ειπαν οχι και δεν πηραν ρολους εχουν τρελαθει ολοι......Πως ειναι αποπειρα βιασμου να λες στην αλλη κατσε μου για να παρεις τον ρολο πραγματικα δεν ξερω.
Εβλεπα ενα βιντεο τις προαλες με μια Ινδη που μαχαιρωσε εναν Εβραιο που ειχαν βγει τυφλο ραντεβου 2 φορες στον λαιμο και μια που μπηκε και μια που βγηκε φυλακη και λεω αν το ειχε κανει αντρας σε γυναικα αυτο θα τον ειχαν βαλει φυλακη και θα ειχαν πεταξει το κλειδι....Δυστυχως εδω βρισκομαστε πλεον με τις γυναικες να την βγαζουν λαδι.
κάτσε ρε μεγάλε...διάβασες τι έκανε ο τύπος;
πετούσε το παπάρι έξω ενώ η άλλη ήταν στη σκηνή, έμπαινε στα καμαρίνια , κλείδωνε πόρτες...

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.113
Πόντοι
206
πετούσε το παπάρι έξω ενώ η άλλη ήταν στη σκηνή, έμπαινε στα καμαρίνια , κλείδωνε πόρτες...
Δεν καταλαβαίνουν μερικοί ότι και να τους εξηγήσεις φίλε δυστυχώς.
Ο Φιλιππίδης αυτό που έκανε νομικα λεγεται αποπειρα βιασμού και βιασμός σαν τετελεσμένη πράξη.

Για μένα είναι ένα βιαστής με όλη την σημασία της λέξεως.

Απλά είμαι διάσημος και θα πέσει στα μαλακά.
Αν ήταν ένας άγνωστος άνθρωπος 25-30αρης πχ θα τον είχαν μπουντρουμιασει για τα καλά.

Προσωπικά αν τον πετύχαινα στον δρόμο θα τον εφτυνα.

Πάντως και στα μαλακά να πέσει ο κόσμος πήρε χαμπάρι τι εστί Φιλιππίδης και σαν άνθρωπος κοινωνικά είναι τελειωμένος.

Κάτι σαν να λέμε θεία δίκη.
Πάλι καλά που το αισθητήριο και η κρίση του κόσμου είναι καταλυτικα γιατί αν περιμέναμε από τους διεφθαρμένους δικαστές σωθηκαμε.

Τα ίδια για μένα ισχύουν και για τον Κιμούλη.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
309
Πόντοι
21
Σορρυ φιλος αλλα εγω δεν παιρνω δεδομενο πως οτι λεει μια γυναικα ισχυει, καθημερινα εχουμε παραδειγματα γυναικων που λενε ψεματα, η αλλη στην Θεσσαλονικη που ελεγε ψεματα, η 18χρονη προχθες που ο πατερας της σκοτωσε τον θειο της επειδη ελεγε ψεματα πως την βιαζε και αλλες πολλες. Δεν ζουμε σε αγγελικα πλάσμενο κοσμο που δεν υπαρχουν ψεματα.
Αλλα ακομα και ετσι να ηταν ποσες κυκλοφορουν καθε μερα εκει εξω χωρις εσωρουχο και με μινι η φουστες που το δειχνουν δεξια και αριστερα, μηπως να τις μπαγλαρωσουμε ολες η το νινι διαφερει απο το παπαρι;

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.992
Πόντοι
1.056
Απλά κουτός ! το καβάλησε το καλάμι, την είδε γαμάω, και έχυσε την καρδάρα με το γάλα.- :woldman: Πάντα μου έκανε εντύπωση, σε όλες τις σειρές ΜΟΝΟ POLO Ralph Lauren ! To τραΐ ! (τραΐ - Σημαίνει Σημασία Συνώνυμα Λεξικό Αντώνυμα ...[ευκίνητο και ζωηρό μηρυκαστικό τετράποδο ζώο με μακρύ ίσιο τρίχωμα και κέρατα, το οποίο εκτρέφεται σε κοπάδια για το γάλα, το κρέας, το τρίχωμα.)

Συνημμένα

• 1743160886317.png
    1743160886317.png
    154 bytes · Εμφανίσεις: 11

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.558
Πόντοι
1.446
Σορρυ φιλος αλλα εγω δεν παιρνω δεδομενο πως οτι λεει μια γυναικα ισχυει

Δεν έχω παρακολουθήσει και πολύ τι έχει γίνει αλλά νομίζω μιλάμε για πολλές που λένε παρόμοια πράγματα, όχι για μία.

Λίγο δύσκολο να είναι όλο αυτό πλεκτάνη για να καταστρέψουν τον Φιλιππίδη που σιγά την προσωπικότητα κιόλας, ένας ηθοποιός της πούτσας είναι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.375
Πόντοι
9.931
Στανταρ για οσες βγήκαν και το κατάγγειλαν υπάρχουν οι διπλάσιες μπορεί και οι τριπλάσιες που δεν τον κατάγγειλαν γιατι δεν ηθελαν να γίνουν ρόμπα σε συγγενείς και φίλους και να τις παίζουν καθε μερα οι πουτανες των πρωιναδικων.

Πιστεύω οτι περισσότερες σεξουαλικές παρενοχλήσεις πρέπει να εχουν γινει στην τηλεόραση, ιδικά στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης αλλα εκει δεν ανοίγουν στόματα γιατι ξέρουν οτι απο την επόμενη μερα θα τις φαει η μαρμάγκα.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.748
Πόντοι
216
Ποτέ δε μου άρεσε ο συγκεκριμένος. Έχω ένα ένστικτο και κάποιους ανθρώπους τους καταλαβαίνω από το πρώτο λεπτό ότι είναι σάπιοι-ψεύτικοι και ο συγκεκριμένος άνηκε σε αυτήν την κατηγορία. Απορούσα πάντα πως έφτασε τόσο ψηλά ως ηθοποιός. Δε γέλασα ποτέ με καμία ατάκα του.

Ό,τι και να γίνει στις δίκες, κοινωνικά και επαγγελματικά έχει ήδη πεθάνει

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.182
Πόντοι
206
Θα είχε ενδιαφέρον όμως να μάθουμε και πόσες ανέβηκαν επαγγελματικά επειδή πέρασαν από το κρεβάτι του συγκεκριμένου..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.375
Πόντοι
9.931
Θα είχε ενδιαφέρον όμως να μάθουμε και πόσες ανέβηκαν επαγγελματικά επειδή πέρασαν από το κρεβάτι του συγκεκριμένου..
Η αλήθεια ειναι οτι αν δεν «γράφεις» στο γυαλί και δεν μπορείς να βάλεις 5 λέξεις στην σειρα όσο και να σε σπρώξει:fuck2::pipa3::knockinb: κάποιος μεγαλοπαραγοντας καναλιού δεν πρόκειται να γινεις ποτε πρωτο ονομα.

Π.χ. Σπυροπούλου, παρόλα που εφαγε το μέγιστο σπρώξιμο το μονο που κατάφερε ηταν να γινει μια μέτρια παρουσιάστρια σε κατι τριτοδευτερες εκπομπές.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.558
Πόντοι
1.446
Πιστεύω οτι περισσότερες σεξουαλικές παρενοχλήσεις πρέπει να εχουν γινει στην τηλεόραση, ιδικά στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης αλλα εκει δεν ανοίγουν στόματα γιατι ξέρουν οτι απο την επόμενη μερα θα τις φαει η μαρμάγκα.
Παρενοχλήσεις υπάρχουν παντού, στα καλλιτεχνικά που σε μια οντισιόν πάνε δεκάδες και τη δουλειά θα την πάρει μία, υπάρχουν πολλές ωραίες γκόμενες και οι γνωριμίες είναι το Α και το Ω για να πάρεις έναν πρώτο ρόλο και να ανέβεις λογικά θα είναι πάρα πολλές. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως ο Φιλιππίδης έγινε πρώτο όνομα, μια φορά τον είχα δει στο θέατρο για χατήρι μιας γκόμενας και έπαιζε χάλια και στην τηλεόραση δεν τον μπορούσα ούτε 5 λεπτά.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom