Νέα

Φύγε Κόκκαλη !!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 620
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αχ ποσος κοσμος θα ηθελε να τον παραμυθιαζουν και να περνουν σερι πρωταθληματα.
καπου εχεις δικιο φιλε οντως μας παραμυθιαζε ο καριολης
ειχε πει θα φτασουμε τις 13 συνεχομενες κουπες και τελικα δε κρατησε το λογο του το σκυλι ο ατιμος

Το "γίνε μέλος (και "σκάστα") να συνδιοικήσουμε" δεν ήταν κοροιδία, που "πέρασε" σε υπερβολικά πολύ κόσμο;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε μου οσο πιο απλα μπορω να σου μιλησω, στο καυλι μου γραφω τα 60 ευρω ''κοροιδιας'' οπως λες μπροστα σε αυτα που πηρα .δε περιμενω να μου πεις οτι ζηλευεις και οτι πολυ θα θελες αλλα ετσι κουβεντα να γινεται.εγω αυτα που μπορουσα να δωσω για την αγαπη μου τα εδωσα.γιατι πρεπει να ειναι κοροιδια???

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:
είναι ο σταύρος μέσα, όσο το τραβάει, τόσο πιο επικίνδυνο για αυτόν είναι :grin:

Κι αν είμαι ο Σταύρος;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Άντε ρε βλάκα, που θίχτηκες κιόλας ενώ πετάχτηκες σαν τη μαραμένη πούτσα σε συζήτηση που δε σε αφορούσε.

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου οσο πιο απλα μπορω να σου μιλησω, στο καυλι μου γραφω τα 60 ευρω ''κοροιδιας'' οπως λες μπροστα σε αυτα που πηρα .δε περιμενω να μου πεις οτι ζηλευεις και οτι πολυ θα θελες αλλα ετσι κουβεντα να γινεται.εγω αυτα που μπορουσα να δωσω για την αγαπη μου τα εδωσα.γιατι πρεπει να ειναι κοροιδια???

Χωρίς να ανήκω στο ΚΚΕ (το λέω για να μη θεωρηθώ προκατειλημμένος), έχω πολλές διαφωνίες με το μοντέλο "ανάπτυξης" που παρουσίασε και υλοποίησε ο "εθνικός προμηθευτής" (μεταξύ άλλων). Μου είναι παγερά αδιάφορο το ότι ήταν/είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού (τον κόσμο του οποίου χρησιμοποίησε προς ωφελεία του) αλλά, πώς να το κάνουμε, 5-10 μεγαλονταβατζήδες, τη χρεία των ανδρείκελων πολιτικών, μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
δε διαφωνώ, εδώ υπάρχει κόσμος που περιμένει να σώσει τη χώρα ο, νέος Κοσκωτάς, Βγενόπουλος...

το εμποριο ελπιδας διαχρονικο και...προσοδοφορο

ο Σαουλ και η παρεα του, το καταλαβαν νωρις - εξου και το franchise  ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Χωρίς να ανήκω στο ΚΚΕ (το λέω για να μη θεωρηθώ προκατειλημμένος), έχω πολλές διαφωνίες με το μοντέλο "ανάπτυξης" που παρουσίασε και υλοποίησε ο "εθνικός προμηθευτής" (μεταξύ άλλων). Μου είναι παγερά αδιάφορο το ότι ήταν/είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού (τον κόσμο του οποίου χρησιμοποίησε προς ωφελεία του) αλλά, πώς να το κάνουμε, 5-10 μεγαλονταβατζήδες, τη χρεία των ανδρείκελλων πολιτικών, μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού.
ξερεις κατι??
μπερδευεις λιγο τη συζητηση .
ολα αυτα που λες μπορει να εχουν καποια βαση
αλλα ποιο μοντελο ειναι αυτο που εκμεταλευτηκε ο κοκκαλης?
αυτο που εχουν ολες οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες??
και σου ξαναλεω πλουσιος μπορει να μην ειμαι αλλα την αγαπη μου τη πληρωνω οσο μπορω και οσο δε το θεωρω κοροιδια.το να δινω ενα ποσο καθε χρονο δεν ειναι ουτε κοροιδια ουτε τιποτα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ξερεις κατι??
και σου ξαναλεω πλουσιος μπορει να μην ειμαι αλλα την αγαπη μου τη πληρωνω οσο μπορω και οσο δε το θεωρω κοροιδια.το να δινω ενα ποσο καθε χρονο δεν ειναι ουτε κοροιδια ουτε τιποτα.
ενώ κοροιδία δεν είναι να πληρώνεις για να δεις την κροατική αποικία να παίζει κλωτσοσκούφι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι εννοεις φιλε γιατι ειμαι και απο χωριο????
λέω για τους κροάτες που έπαιρνε ο βάζελος και τόσα χρόνια πλήρωναν τα μέλη του για να τους βλέπουν,
τώρα έχουν τα μούτρα και κρίνουν τα 60 και τα υπόλοιπα λεφτά που έδιναν οι ολυμπιακοί για να βλέπουν πως παίρνουν πρωταθλήματα.

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις κατι??

Ως μοντέλο "ανάπτυξης" εννοώ τη δυνατότητα που δόθηκε από τις μαριονέτες, με ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις ή και εντελώς απροκάλυπτα, σε ένα μικρό αριθμό "ευπατρίδων" να καταληστεύσουν τη χώρα. Μπόμπολας, Λιακουνάκος, Λάτσης, Κόκκαλης και και και...
Ο Κόκκαλης, πανέξυπνος ων, χρησιμοποίησε την τεράστια δύναμη που του προσέδιδε η (έστω, άδολη) τυφλή προσήλωση των οπαδών του Ολυμπιακού στην πάση θυσία "επιτυχημένη" πορεία της ομάδας και καρπώθηκε τεράστια οικονομικά οφέλη, άμεσα (σκανδαλώδης σύμβαση σταδίου Καραισκάκη, Θρύλος Α.Ε.) κι έμμεσα (αποκλειστικός προμηθευτής ΟΤΕ, ΟΠΑΠ-Ιντραλότ, Ιντρακατ).

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λέω για τους κροάτες που έπαιρνε ο βάζελος και τόσα χρόνια πλήρωναν τα μέλη του για να τους βλέπουν,
τώρα έχουν τα μούτρα και κρίνουν τα 60 και τα υπόλοιπα λεφτά που έδιναν οι ολυμπιακοί για να βλέπουν πως παίρνουν πρωταθλήματα.
τωρα καταλαβα και οχι μονο.αυτο συνεβη και με μας με κατι απιστευτους μαριτς ρεζιτς κτλπ.
αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.ειναι οτι την αγαπη δεν τη πληρωνεις για να παρεις κατι.τη πληρωνεις γιατι την αγαπας.οταν δινεις αυτα τα λιγα λεφτα δε τα δινεις για να πας την κυριακη και ξαφνικα να δεις τη μπαρτσα να βγαινει απο τα αποδυτηρια .τα δινεις γιατι πολυ απλα ειναι αγαπη

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ως μοντέλο "ανάπτυξης" εννοώ τη δυνατότητα που δόθηκε από τις μαριονέτες, με ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις ή και εντελώς απροκάλυπτα, σε ένα μικρό αριθμό "ευπατρίδων" να καταληστεύσουν τη χώρα. Μπόμπολας, Λιακουνάκος, Λάτσης, Κόκκαλης και και και...
Ο Κόκκαλης, πανέξυπνος ων, χρησιμοποίησε την τεράστια δύναμη που του προσέδιδε η (έστω, άδολη) τυφλή προσήλωση των οπαδών του Ολυμπιακού στην πάση θυσία "επιτυχημένη" πορεία της ομάδας και καρπώθηκε τεράστια οικονομικά οφέλη, άμεσα (σκανδαλώδης σύμβαση σταδίου Καραισκάκη, Θρύλος Α.Ε.) κι έμμεσα (αποκλειστικός προμηθευτής ΟΤΕ, ΟΠΑΠ-Ιντραλότ, Ιντρακατ).
να στο πω διαφορετικα φιλε μου. αντε και ειμαι μαζι σου. αντε και να υιοθετησω αυτα που λες.επειδη απο τε λεγομενα σου μπορω να καταλαβω οτι καταλαβαινεις καποια βασικα πραματα.
θεωρω οτι καθαρος μιλιονερ στη χωρα δεν υπαρχει .
απο απατη μικρους μεγεθους μεχρι τεραστια ειναι αληθεια.
δηλαδη δε πρεπει να υποστηριζω την ομαδα μου επειδη συμβαινουν οοολα τα παραπανω????
σαφως και δεχομαι οτι ο κοκκαλης και Ο ΚΑΘΕ κοκκαλης δεν εκανε λεφτα πουλοντας βιδες και γρασο
αλλα τι σχεση εχει να κανει με το γεγονος οτι εγω σαν Νικος θελω να βοηθησω την ομαδα που αγαπω???
απο ποτε φιλε μου η αγαπη και η βοηθεια χωρις ανταλλαγματα λεγεται κοροιδια??

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
να στο πω διαφορετικα φιλε μου. αντε και ειμαι μαζι σου. αντε και να υιοθετησω αυτα που λες.επειδη απο τε λεγομενα σου μπορω να καταλαβω οτι καταλαβαινεις καποια βασικα πραματα.
θεωρω οτι καθαρος μιλιονερ στη χωρα δεν υπαρχει .
απο απατη μικρους μεγεθους μεχρι τεραστια ειναι αληθεια.
δηλαδη δε πρεπει να υποστηριζω την ομαδα μου επειδη συμβαινουν οοολα τα παραπανω????
σαφως και δεχομαι οτι ο κοκκαλης και Ο ΚΑΘΕ κοκκαλης δεν εκανε λεφτα πουλοντας βιδες και γρασο
αλλα τι σχεση εχει να κανει με το γεγονος οτι εγω σαν Νικος θελω να βοηθησω την ομαδα που αγαπω???
απο ποτε φιλε μου η αγαπη και η βοηθεια χωρις ανταλλαγματα λεγεται κοροιδια??

Φυσικά και δεν υπάρχει εκατομμυριούχος που "πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι". Αν θέλεις και την άποψη μου, από την πλευρά του καλά κάνει. Είναι χρέος της Πολιτείας, με προεξάρχοντες τους εκπροσώπους/αποδέκτες της λαικής βούλησης, να τον περιορίζει νομοθετικά.
Δεν είπα εγώ ότι ΕΣΥ, ως απλός Ολυμπιακός, κοροιδεύεις. Αντίθετα, σε εξαπάτησε ο πρόεδρος σου καλώντας σε να συνεισφέρεις οικονομικά σε μία επιχείρηση στην οποία αυτός, τελικά, καρπώθηκε όλα τα οφέλη. Οπωσδήποτε, το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί πταίσμα μπροστά στην τεράστια διασπάθιση του εθνικού πλούτου που συντελέστηκε (και φυσικά θα συντελείται εις το διηνεκές) από τις γνωστές 50 φαμίλιες.
Ο Κόκκαλης θα μπορούσε να είναι πρόεδρος του Παναθηναικού. Θα τα έλεγα χειρότερα. Για παράδειγμα, οι όροι παραχώρησης γηπέδου στον ΠΑΟ είναι ΔΕΚΑ φορές επαχθέστεροι για το ελληνικό κράτος από τη σύμβαση του "Γ. Καραισκάκης".

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
1.δεν ειπα τοι κοροιδευω εγω τον προεδρο αλλα ρωτησα γιατι πρεπει να λες οτι με κοροιδευει ο κοκκαλης απο τη στιγμη που εγω με το ποσοστο που μπορω βοηθαω την ομαδα μου??
και δε βρισκω το λογο να μου λες ολα αυτα οπου εχουν καποια βαση απο τη στιγμη που η συζητηση ξεκινησε απο σενα λεγοντας
''''Σώκρατες, ο άνθρωπος που παραμύθιαζε τους (πάντα χρήσιμους) ηλίθιους''''

και επανερχομαι.γιατι πρεπει να ειμαι ηλιθιος επειδη θελω και γουσταρω να πληρωνω για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μου και οχι για τον κοκκαλη???
μπερδευεσαι φιλε μου

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
1.δεν ειπα τοι κοροιδευω εγω τον προεδρο αλλα ρωτησα γιατι πρεπει να λες οτι με κοροιδευει ο κοκκαλης απο τη στιγμη που εγω με το ποσοστο που μπορω βοηθαω την ομαδα μου??
και δε βρισκω το λογο να μου λες ολα αυτα οπου εχουν καποια βαση απο τη στιγμη που η συζητηση ξεκινησε απο σενα λεγοντας
''''Σώκρατες, ο άνθρωπος που παραμύθιαζε τους (πάντα χρήσιμους) ηλίθιους''''

και επανερχομαι.γιατι πρεπει να ειμαι ηλιθιος επειδη θελω και γουσταρω να πληρωνω για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μου και οχι για τον κοκκαλη???
μπερδευεσαι φιλε μου

Μα σου εξήγησα το σκεπτικό μου. Ο Σώκρατες εκμεταλλεύτηκε την αγάπη σου για ίδιους σκοπούς. Για να μην πλατιάζω με τους έμμεσους, ας αναφέρω μόνο σε ποιον ανήκει η εκμετάλλευση των χώρων του γηπέδου και πόσα χρωστάει η ομάδα (γιατί η ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. είναι κερδοφόρος...). Τι λες; Σε τελική ανάλυση, βοήθησες την ομάδα ή τον Κόκκαλη; Λογοδότησε (σε εσάς, όχι εμένα) για αυτά τα 60 ευρώ Χ80.000 μέλη (αν θυμάμαι σωστά) = 4.8 εκ ευρώ;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
anyway φιλε μου σκεφτομαστε διαφορετικα και δε θα μας βγαλει πουθενα.εγω ξερω φιλε μου οτι οταν ηρθε αυτος ο προεδρος με εβγαλε απο την πολυ ασχημη κατασταση και με εκανε το απολυτο αφεντικο.
ακομα και οπως τα λες να ειναι αυτο ειναι το ελαχιστο που μπορεις εσυ να κανεις!!!
καληνυχτα

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
anyway φιλε μου σκεφτομαστε διαφορετικα και δε θα μας βγαλει πουθενα.εγω ξερω φιλε μου οτι οταν ηρθε αυτος ο προεδρος με εβγαλε απο την πολυ ασχημη κατασταση και με εκανε το απολυτο αφεντικο.
ακομα και οπως τα λες να ειναι αυτο ειναι το ελαχιστο που μπορεις εσυ να κανεις!!!
καληνυχτα

καληνύχτα, πάω για το ματς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom