asigratitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλησπερα σας ρε παιδια. ξεχασατε μια λεπτομερεια να αναφερετε ( αν το κρινετε βεβαιως σκοπιμο ). Ποιός θα αναλάβει μετά τον Κόκκαλη?
Ελεος πια....
Τα τελευταία χρόνια μας δουλεύει ψιλό γαζί.
Έριξε κάποια φράγκα τα πρώτα χρόνια (ελέω "τρελλών" χρημάτων από τα τηλεοπτικά,ΟΠΑΠ κ.α.) και τώρα τίποτα. Πάει να "παντελωνιάσει" και τα 15€ του Καστίγιο.
Τόσους μήνες και δεν μπορούν να φέρουν 2-3 παίκτες που "υποτίθεται" μας λείπουν???
Στόπερ και αριστερό χαφ, ήταν οι ελλείψεις απο την περσινή περίοδο, που θα έπρεπε να υλοποιηθούν πρώτες. Τώρα ψάχνεται με έναν Αργεντίνο στόπερ, αλλά πρέπει πρώτα να αδειάσει θέση ξένου.....
Πλάκα-πλάκα ο Βάζελος το τσίμπησε το στόπερ απο την Ισπανία. Εμείς τι κάνουμε???
Για να μην μιλήσουμε για τον αντι-Καστίγιο....Δεν λέω, μπορεί να βγεί καλός παίκτης αυτός ο Λούα Λούα, αλλά με τόσα φράγκα όλοι περιμέναμε κάτι πολύ καλύτερο και πιο αξιόπιστο.
Μην βιαστείτε πολλοί να με κρίνετε... Κανείς δεν είναι περισσότερο Ολυμπιακός από κάποιον άλλον.
Κι εγώ την ομάδα αγαπάω και πονάω και όχι τον εκάστοτε Προέδρό της.
Απλώς τα τελευταία χρόνια τα σημάδια δεν είναι ενθαρυντικά, και ο λόγος που είμαστε "ισόβιοι" Πρωταθλητές, είναι η ανυπαρξία των άλλων.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτά ανήκουν πια στον παρελθόν...
Υ.Γ.
Γι' αυτό παίρνω διαρκείας στο BASKET. Γιατί εκεί βλέπω πραγματικά καλές κινήσεις.
Λάθη βέβαια οι ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ θα κάνουν γιατί είναι η αρχή, αλλά βλέπεις ρε γαμώτο ότι κινούνται για τον "αφρό" και όχι τα "σαπάκια"
θυμησου οτι και ο τζορτζεβιτς σε ομαδα της τοτε σουπερ λιγκ επαιζε ;)αλλα ειδες που εφτασε οπως και ο γιαννακοπουλος το ιδιο που τους πηρες πακετο γιατι ο καπετανιος εκανε τσιγκουνιες τοτε ;)αλλα για πες μας μηπως εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να ψωνισεις και απο αλλου τωρα ουτε στηνελλαδα δεν σου δινουν.ΘΕΙΟ αστους να λενε 12 πρωταθληματα,κυπελα,γηπεδο, παιχτες που οι αλλοι δεν εχουν δει ουτε στα ονειρα τους (φετος πηραν εναν).
Εκανες μαλακιες φετος δεν πειραζει.Φερε στον θρυλο ΑΡΧΗΓΟ (οπως τον τζολε), αλλα παιχτακια που παιζουν σε ομαδες της ελληνικης super league γαματα για συμπληρωμα ειναι μονο.
οτζολε με τον γιαννακοπουλο β' εθνικη επαιζαν στον πανηλιακο, ο καπετανιος δεν εκανε τσιγκουνιες γιατι ειχε χρυσοπληρωσει τον λυμπεροπουλο, λαθος εκτιμηση ναι...θυμησου οτι και ο τζορτζεβιτς σε ομαδα της τοτε σουπερ λιγκ επαιζε ;)αλλα ειδες που εφτασε οπως και ο γιαννακοπουλος το ιδιο που τους πηρες πακετο γιατι ο καπετανιος εκανε τσιγκουνιες τοτε ;)αλλα για πες μας μηπως εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να ψωνισεις και απο αλλου τωρα ουτε στηνελλαδα δεν σου δινουν.
οτζολε με τον γιαννακοπουλο β' εθνικη επαιζαν στον πανηλιακο, ο καπετανιος δεν εκανε τσιγκουνιες γιατι ειχε χρυσοπληρωσει τον λυμπεροπουλο, λαθος εκτιμηση ναι...
μαλλον δεν τα θυμασαι καλα.ηθελε το γιαννακοπουλο και σταυρο τους εδινε πακετο με 300μυρια.ο καπετανιος το ειδε σαν νταβατζηλικη που πηγαν να του φορτωσουν τον τζολε και ειπε οτι δεν αγοραζει.τον λυμπεροπουλο τον πηρε μετα απο τρια χρονια καμια σχεσει με τους δυο τοτε ο σωκρατες με εντολη μπαγιεβιτς τους πηρε πακετο ετσι εγιναν.οτζολε με τον γιαννακοπουλο β' εθνικη επαιζαν στον πανηλιακο, ο καπετανιος δεν εκανε τσιγκουνιες γιατι ειχε χρυσοπληρωσει τον λυμπεροπουλο, λαθος εκτιμηση ναι...
Στον Πανηλειακό αλλά στην Α'..
ο πανηλειακος μεχρι και το 95 επαιζε β' σιγουρα, αν επαιξαν α' θα επαιξαν για ενα χρονο γιατι το 96 πηγαν στον ολυμπιακοΣτον Πανηλειακό αλλά στην Α'..
εσυ μαλλον δεν θυμασαι καλα ο λυμπεροπουλος πηγε το '97 στον παο, την αμεσως επομενη χρονια, με 200 μυρια..μαλλον δεν τα θυμασαι καλα.ηθελε το γιαννακοπουλο και σταυρο τους εδινε πακετο με 300μυρια.ο καπετανιος το ειδε σαν νταβατζηλικη που πηγαν να του φορτωσουν τον τζολε και ειπε οτι δεν αγοραζει.τον λυμπεροπουλο τον πηρε μετα απο τρια χρονια καμια σχεσει με τους δυο τοτε ο σωκρατες με εντολη μπαγιεβιτς τους πηρε πακετο ετσι εγιναν.
Δεν εχω μαγκα μου αν και ο θρυλος βρισκει αν θελει την οικονομικη δυνατοτητα.τζολε,γιαννακο και 5,6 ακομα καλοι ελληνες παιχτες βγηκαν σε 15ετια του θειου πραγμα που σημαινει οτι ελληνας και καλος παιχτης ειναι πραγμα πολυ σπανιο.Αλλωστε εχουμε τον τορο να εκπαιδευσουμε α,και παρα πολυ καλη ομαδα νεων.Εδω ομως ειναι ψυχωση που ειπε ο προεδρας,θελει παιχταραδες για να το παιρνεις.Οσο προσπαθουσε ο παο με τα ταλεντα τον επινε απο ζιο,ριμπο,καρεμπε κλπ.Φετος με δυο πολυ ποιοτικους παιχτες που εχει (ζιλμπερτο-σισε) μαλλον το παιρνει.θυμησου οτι και ο τζορτζεβιτς σε ομαδα της τοτε σουπερ λιγκ επαιζε ;)αλλα ειδες που εφτασε οπως και ο γιαννακοπουλος το ιδιο που τους πηρες πακετο γιατι ο καπετανιος εκανε τσιγκουνιες τοτε ;)αλλα για πες μας μηπως εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να ψωνισεις και απο αλλου τωρα ουτε στηνελλαδα δεν σου δινουν.
σου ειπα ηταν για ενα χρονο πριν φυγουν πακετο...Στην Α' δεν ήταν τότε ο Πανηλειακός ρε??
100%Στην Α' δεν ήταν τότε ο Πανηλειακός ρε??
μαλλον δεν τα θυμασαι καλα.ηθελε το γιαννακοπουλο και σταυρο τους εδινε πακετο με 300μυρια.ο καπετανιος το ειδε σαν νταβατζηλικη που πηγαν να του φορτωσουν τον τζολε και ειπε οτι δεν αγοραζει.τον λυμπεροπουλο τον πηρε μετα απο τρια χρονια καμια σχεσει με τους δυο τοτε ο σωκρατες με εντολη μπαγιεβιτς τους πηρε πακετο ετσι εγιναν.
το να συγκρινεις παιχτες που εχουν τερματισει την καριερας τους με παιχτες που τωρα ξεκιναν ειναι ατοπο.και μαραντονα δεν ξαναβγαινει αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν παιχτες.δηλαδη εχεις καλυτερο απο τον τζαβελα τωρα η εχεις τη δυνατοτητα να παρεις καποιον παιχτη ξενο αξιας απο εξωτερικο ;)μαλλον οχι ακομα και ο τζαβελας πολυτελεια ειναι αυτη τη στιγμη για τον ολυμπιακο λογο χρηματω.αλλα και λεφτα να εδινε ο τσακιρης οπως εχω πει δεν πουλαει στον κοκκαλη ;)αυτη τη στιγμη δυσκολα βλεπω να κανετε μετεγραφες τυπου τζιο καρεμπε αυτες οι εποχες τελειωσαν γιατι τελειωσαν και τα χρηματα του σωκρατες ;)απο περσι ;)Δεν εχω μαγκα μου αν και ο θρυλος βρισκει αν θελει την οικονομικη δυνατοτητα.τζολε,γιαννακο και 5,6 ακομα καλοι ελληνες παιχτες βγηκαν σε 15ετια του θειου πραγμα που σημαινει οτι ελληνας και καλος παιχτης ειναι πραγμα πολυ σπανιο.Αλλωστε εχουμε τον τορο να εκπαιδευσουμε α,και παρα πολυ καλη ομαδα νεων.Εδω ομως ειναι ψυχωση που ειπε ο προεδρας,θελει παιχταραδες για να το παιρνεις.Οσο προσπαθουσε ο παο με τα ταλεντα τον επινε απο ζιο,ριμπο,καρεμπε κλπ.Φετος με δυο πολυ ποιοτικους παιχτες που εχει (ζιλμπερτο-σισε) μαλλον το παιρνει.
Επρεπε να ηταν 5 χρονια ποιο νεος ο τζολε να σου πω εγω τεστ ντραιβ οι τζαβελες και σια...ΕΙΔΙΚΑ αν ο ολυμπιακος επρεπε να παρει το ματσακι σβουρες ο καραφλος.
κοιτα επειδη αυτο το ξερω πολυ καλα γιατι με τον στελαρα παιζαμε μαζι μπαλα στην αθηνα παλια και μου τα ειχε πει μην κουραζεσαι ετσι ακριβως εγιναν οσο αφορα αυτους τους δυο.και μην ξεχνας οτι ο στελλαρας ηταν αρρωστος βαζελος για οσους ξερουν....Καμία σχέση....θα στα γράψω άλλη μέρα γιατί βαριέμαι....
Ο bob kozonisκαλησπερα σας ρε παιδια. ξεχασατε μια λεπτομερεια να αναφερετε ( αν το κρινετε βεβαιως σκοπιμο ). Ποιός θα αναλάβει μετά τον Κόκκαλη?
και 'γω ξερω το λυμπεροπουλο γιατι ειμαστε πατριωτες, κι αυτος αρωστος γαυρος ηταν και ειναι λεει κατι αυτο;;κοιτα επειδη αυτο το ξερω πολυ καλα γιατι με τον στελαρα παιζαμε μαζι μπαλα στην αθηνα παλια και μου τα ειχε πει μην κουραζεσαι ετσι ακριβως εγιναν οσο αφορα αυτους τους δυο.και μην ξεχνας οτι ο στελλαρας ηταν αρρωστος βαζελος για οσους ξερουν....