Νέα

Φύγε Κόκκαλη !!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 620
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ασε ρε συ μιλανε οι γαυροι
ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΤΕΜΟΝΤΕ META TH ΞΕ ΠΕ ΤΙΕΝ ερχεται η μπορντο

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Το μυαλό σας που σας κούναγε τους Αντι-Ολυμπιακούς και του ο κώλος. Χώνεψτε καλά καλά το 2 της Καβάλας και πηγαίνετε να πιείτε και κανένα ληγμένο που μου θέλετε και πρωτάθλημα. Σαβούρες έ αρχισαβούρες.

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
    Τί ΜΑΛΑΚΙΕΣ είν'αυτές??  :headbang:
Ο Σώκρατες  αν δεν είχε έρθει τότε στο λιμάνι, ο Θρύλος θα ήταν σήμερα σαν την Προοδευτική. Οι πιτσιρικάδες του σήμερα δεν ζήσανε πέτρινα χρόνια, όπως ζήσαμε κάποιοι άλλοι. Ούτε πρωτάθλημα θα ξανάβλεπε. Ενώ τώρα πόσα είναι? 13,14 ούτε και θυμάμαι. Απλά θα γέμιζε την εξέδρα. so what? Κατά τα λοιπά δεν θα διέφερε απ την Προοδ/κη ή τον Εθνικό. Και το γήπεδο? Το γράφουμε στα παπάρια μας? Συμφωνώ όμως ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν πολυενδιαφέρεται. Αυτό όμως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις του δεν είναι αυτές που ήταν. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας (μεγαλο)επιχειρηματίας.
Ε', ας φύγει να γίνουμε σαν την ΑΕΚ με τον Βανδή.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ο Σώκρατες  αν δεν είχε έρθει τότε στο λιμάνι, ο Θρύλος θα ήταν σήμερα σαν την Προοδευτική. Οι πιτσιρικάδες του σήμερα δεν ζήσανε πέτρινα χρόνια, όπως ζήσαμε κάποιοι άλλοι. Ούτε πρωτάθλημα θα ξανάβλεπε. Ενώ τώρα πόσα είναι? 13,14 ούτε και θυμάμαι. Απλά θα γέμιζε την εξέδρα. so what? Κατά τα λοιπά δεν θα διέφερε απ την Προοδ/κη ή τον Εθνικό. Και το γήπεδο? Το γράφουμε στα παπάρια μας? Συμφωνώ όμως ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν πολυενδιαφέρεται. Αυτό όμως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις του δεν είναι αυτές που ήταν. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας (μεγαλο)επιχειρηματίας.

Και ο πατέρας μου μου περιγράφει πόσο χάλια ήταν η ομάδα διοικιτικά,οικονομικά και πως έγινε προσπάθεια αναστήλωσης που κράτησε 5 πικρά χρόνια ώσπου μετά το 1996 άρχισαν οι χρυσές σελίδες.Ο Κόκκαλης έχει κάνει πολλά για τον Ολυμπιακό περισσότερα απο άλλους προέδρους για τις ομάδες τους.Απλά το ελα΄ττωμά του είναι ότι είναι εγωιστής και θέλει να κάνει ότι νομίζει ο ίδιος σωστός.Και τα τελευταία χρόνια δεν έχει τόσα κεφάλαια που μας έφερνε κάποτε παιχταράδες και έδινε λεφτά με τσουβάλια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και ο πατέρας μου μου περιγράφει πόσο χάλια ήταν η ομάδα διοικιτικά,οικονομικά και πως έγινε προσπάθεια αναστήλωσης που κράτησε 5 πικρά χρόνια ώσπου μετά το 1996 άρχισαν οι χρυσές [size=18pt]MIZENS[/size].Ο Κόκκαλης έχει κάνει πολλά για τον Ολυμπιακό περισσότερα απο άλλους προέδρους για τις ομάδες τους.Απλά το ελα΄ττωμά του είναι ότι είναι εγωιστής και θέλει να κάνει ότι νομίζει ο ίδιος σωστός.Και τα τελευταία χρόνια δεν έχει τόσα κεφάλαια που μας έφερνε κάποτε παιχταράδες και έδινε λεφτά με τσουβάλια.

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και μετά ποιός? αυτό είναι το θέμα. Οι Αγγελόπουλοι? Ο Λαυρεντιάδης?

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και μετά ποιός? αυτό είναι το θέμα. Οι Αγγελόπουλοι? Ο Λαυρεντιάδης?

Πόσα να δώσουν πια αυτοί οι Αγγλόπουλοι!!!Κάνας μαλάκας Μαρινάκης ή ο καραγκιόζης ο Λαθρεντιάδης που βλέπει τον Ολυμπιακό μόνο εμπορικά και θέλει να παρει μερίδιο από το Καραισκάκη και από τις χορηγίες

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πόσα να δώσουν πια αυτοί οι Αγγλόπουλοι!!!Κάνας μαλάκας Μαρινάκης ή ο καραγκιόζης ο Λαθρεντιάδης που βλέπει τον Ολυμπιακό μόνο εμπορικά και θέλει να παρει μερίδιο από το Καραισκάκη και από τις χορηγίες
Πάντως ΔΕΝ πρέπει να σχετισθεί όλη η πορεία του Σώκρατες στο λιμάνι τόσα χρόνια με το αν πάρουμε τη φετινή κούπα. Δηλαδή τον πούλο ο Σώκρατες αν το χάσουμε, ναι να μείνει αν το πάρουμε. Αυτό κάπως βαζελικό μου ακούγεται, σαν τον Πατέρα, δηλαδή θα μείνει ο Φάδερ αν το πάρουνε και θα πάρει τον πούλο αν το χάσουνε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697
ωραια...
να φύγει ο Θείος
και να έρθει ΠΟΙΟΣ?

για απαντήστε...

16aris

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
15
Πόντοι
10

Η ιστορία του καθενός είναι γνωστή και σεβαστή, όμως μην παραβλέπουμε γεγονότα όπως ότι το γήπεδο (μαζί με τα έσοδά του) ανήκει στον Κόκκαλη το οποίο και μισοπούλησε , η Θρύλος Α.Ε επίσης,έχει πάγια έσοδα από Πολλά και Ακριβά διαρκείας, (δίνω 770 + 60 = 830 τον χρόνο για διαρκείας στην 17 για να βλέπω εσχατως τον Γκαλίτσιο (ποιός Γκαλίτσιος ρε..)), σχεδόν 25 26 χιλιάδες εισιτήρια μέσο όρο κάθε Κυρική, πουλάμε παίκτες αβέρτα,(Μπελούτσι,Λούα....), δεν παίρνουμε άλλους ισάξιους,πολλά έσοδα από Τσου Λου σχεδόν κάθε χρόνο.Αυτά...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
καλα οποιος γαυρος βριζει κοκκαλη και λεει να φυγει ειναι  :jerking:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
ωραια...
να φύγει ο Θείος
και να έρθει ΠΟΙΟΣ?

για απαντήστε...
Να βγει και να πει τα παρακάτω...
"Η ομάδα πωλείται. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής όμως, θα διοικώ εγώ, με τον τρόπο που εγώ κρίνω σωστό για την ομάδα "

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom