You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύγε Κόκκαλη !!!!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 620
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Το μυαλό σας που σας κούναγε τους Αντι-Ολυμπιακούς και του ο κώλος. Χώνεψτε καλά καλά το 2 της Καβάλας και πηγαίνετε να πιείτε και κανένα ληγμένο που μου θέλετε και πρωτάθλημα. Σαβούρες έ αρχισαβούρες.
Τί ΜΑΛΑΚΙΕΣ είν'αυτές??
Ο Σώκρατες αν δεν είχε έρθει τότε στο λιμάνι, ο Θρύλος θα ήταν σήμερα σαν την Προοδευτική. Οι πιτσιρικάδες του σήμερα δεν ζήσανε πέτρινα χρόνια, όπως ζήσαμε κάποιοι άλλοι. Ούτε πρωτάθλημα θα ξανάβλεπε. Ενώ τώρα πόσα είναι? 13,14 ούτε και θυμάμαι. Απλά θα γέμιζε την εξέδρα. so what? Κατά τα λοιπά δεν θα διέφερε απ την Προοδ/κη ή τον Εθνικό. Και το γήπεδο? Το γράφουμε στα παπάρια μας? Συμφωνώ όμως ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν πολυενδιαφέρεται. Αυτό όμως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις του δεν είναι αυτές που ήταν. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας (μεγαλο)επιχειρηματίας.
Ε', ας φύγει να γίνουμε σαν την ΑΕΚ με τον Βανδή.
Ο Σώκρατες αν δεν είχε έρθει τότε στο λιμάνι, ο Θρύλος θα ήταν σήμερα σαν την Προοδευτική. Οι πιτσιρικάδες του σήμερα δεν ζήσανε πέτρινα χρόνια, όπως ζήσαμε κάποιοι άλλοι. Ούτε πρωτάθλημα θα ξανάβλεπε. Ενώ τώρα πόσα είναι? 13,14 ούτε και θυμάμαι. Απλά θα γέμιζε την εξέδρα. so what? Κατά τα λοιπά δεν θα διέφερε απ την Προοδ/κη ή τον Εθνικό. Και το γήπεδο? Το γράφουμε στα παπάρια μας? Συμφωνώ όμως ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν πολυενδιαφέρεται. Αυτό όμως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις του δεν είναι αυτές που ήταν. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας (μεγαλο)επιχειρηματίας.
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τί ΜΑΛΑΚΙΕΣ είν'αυτές??
Και ο πατέρας μου μου περιγράφει πόσο χάλια ήταν η ομάδα διοικιτικά,οικονομικά και πως έγινε προσπάθεια αναστήλωσης που κράτησε 5 πικρά χρόνια ώσπου μετά το 1996 άρχισαν οι χρυσές σελίδες.Ο Κόκκαλης έχει κάνει πολλά για τον Ολυμπιακό περισσότερα απο άλλους προέδρους για τις ομάδες τους.Απλά το ελα΄ττωμά του είναι ότι είναι εγωιστής και θέλει να κάνει ότι νομίζει ο ίδιος σωστός.Και τα τελευταία χρόνια δεν έχει τόσα κεφάλαια που μας έφερνε κάποτε παιχταράδες και έδινε λεφτά με τσουβάλια.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Και ο πατέρας μου μου περιγράφει πόσο χάλια ήταν η ομάδα διοικιτικά,οικονομικά και πως έγινε προσπάθεια αναστήλωσης που κράτησε 5 πικρά χρόνια ώσπου μετά το 1996 άρχισαν οι χρυσές [size=18pt]MIZENS[/size].Ο Κόκκαλης έχει κάνει πολλά για τον Ολυμπιακό περισσότερα απο άλλους προέδρους για τις ομάδες τους.Απλά το ελα΄ττωμά του είναι ότι είναι εγωιστής και θέλει να κάνει ότι νομίζει ο ίδιος σωστός.Και τα τελευταία χρόνια δεν έχει τόσα κεφάλαια που μας έφερνε κάποτε παιχταράδες και έδινε λεφτά με τσουβάλια.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Και μετά ποιός? αυτό είναι το θέμα. Οι Αγγελόπουλοι? Ο Λαυρεντιάδης?
ακόμα δεν τα μαθες;
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Και μετά ποιός? αυτό είναι το θέμα. Οι Αγγελόπουλοι? Ο Λαυρεντιάδης?
Πόσα να δώσουν πια αυτοί οι Αγγλόπουλοι!!!Κάνας μαλάκας Μαρινάκης ή ο καραγκιόζης ο Λαθρεντιάδης που βλέπει τον Ολυμπιακό μόνο εμπορικά και θέλει να παρει μερίδιο από το Καραισκάκη και από τις χορηγίες
ο τσουκαλαςΚαι μετά ποιός? αυτό είναι το θέμα. Οι Αγγελόπουλοι? Ο Λαυρεντιάδης?
Πάντως ΔΕΝ πρέπει να σχετισθεί όλη η πορεία του Σώκρατες στο λιμάνι τόσα χρόνια με το αν πάρουμε τη φετινή κούπα. Δηλαδή τον πούλο ο Σώκρατες αν το χάσουμε, ναι να μείνει αν το πάρουμε. Αυτό κάπως βαζελικό μου ακούγεται, σαν τον Πατέρα, δηλαδή θα μείνει ο Φάδερ αν το πάρουνε και θα πάρει τον πούλο αν το χάσουνε.Πόσα να δώσουν πια αυτοί οι Αγγλόπουλοι!!!Κάνας μαλάκας Μαρινάκης ή ο καραγκιόζης ο Λαθρεντιάδης που βλέπει τον Ολυμπιακό μόνο εμπορικά και θέλει να παρει μερίδιο από το Καραισκάκη και από τις χορηγίες
Μα έχει τόσα λεφτά?ο τσουκαλας
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Πλε....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ακόμα τον "κήπο" περιποιείται αυτός?
Πλε....
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ακόμα τον "κήπο" περιποιείται αυτός?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.087
- Πόντοι
- 42.697
ωραια...
να φύγει ο Θείος
και να έρθει ΠΟΙΟΣ?
για απαντήστε...
να φύγει ο Θείος
και να έρθει ΠΟΙΟΣ?
για απαντήστε...
Τί ΜΑΛΑΚΙΕΣ είν'αυτές??
Η ιστορία του καθενός είναι γνωστή και σεβαστή, όμως μην παραβλέπουμε γεγονότα όπως ότι το γήπεδο (μαζί με τα έσοδά του) ανήκει στον Κόκκαλη το οποίο και μισοπούλησε , η Θρύλος Α.Ε επίσης,έχει πάγια έσοδα από Πολλά και Ακριβά διαρκείας, (δίνω 770 + 60 = 830 τον χρόνο για διαρκείας στην 17 για να βλέπω εσχατως τον Γκαλίτσιο (ποιός Γκαλίτσιος ρε..)), σχεδόν 25 26 χιλιάδες εισιτήρια μέσο όρο κάθε Κυρική, πουλάμε παίκτες αβέρτα,(Μπελούτσι,Λούα....), δεν παίρνουμε άλλους ισάξιους,πολλά έσοδα από Τσου Λου σχεδόν κάθε χρόνο.Αυτά...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Να βγει και να πει τα παρακάτω...ωραια...
να φύγει ο Θείος
και να έρθει ΠΟΙΟΣ?
για απαντήστε...
"Η ομάδα πωλείται. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής όμως, θα διοικώ εγώ, με τον τρόπο που εγώ κρίνω σωστό για την ομάδα "
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλα οποιος γαυρος βριζει κοκκαλη και λεει να φυγει ειναι
εγώ που είμαι κρυφογάβρος και βρίζω τον Κόκκαλη τι είμαι;