Νέα

fuelxx-economy.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Ψάχνοντας κάτι έπεσα σε αυτό, είναι αλήθεια η παραμύθια. Το έχει βάλει κάποιος από εσάς;

Οικονομία στα καύσιμα μέχρι και  30%
Εως 30% περισσότερα χιλιόμετρα
Αύξηση ροπής ιπποδύναμης μέχρι και 13%
Μείωση των εκπομπών καυσαερίου εως και 80%

Επισκέπτης
αν εκανε δουλεια αυτο το μαγικο εξαρτημα,λες οι αυτοκινητοβιομηχανιες να μην το εβαζαν στανταρακι,αντε εξτραδακι στα μπουρδελα τους???
τοσο γκαου ρε παιδι μου???
ερωτησεις για τα αυτονοητα???
γιατι δεν αυτοκτονειτε ρε???

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
αν εκανε δουλεια αυτο το μαγικο εξαρτημα,λες οι αυτοκινητοβιομηχανιες να μην το εβαζαν στανταρακι,αντε εξτραδακι στα μπουρδελα τους???
τοσο γκαου ρε παιδι μου???
ερωτησεις για τα αυτονοητα???
γιατι δεν αυτοκτονειτε ρε???

Οπα ρε πλεζουρα μια ερωτηξης εκανε ο ανθρωπας ...μην εισαι τοσο επιθετικος.
Η αληθεια ειναι οτι αμα δεις το site τους και ακουσεις τα διαφορα που λεγοντε ψαρωνεις λιγο..
Αμα το εχει κανεις καλο ειναι να πει κατα ποσο ειναι μουφα 100%

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
βάλε πετρογκάζ στο τουτού άμα θες να καίει λιγότερο,
ή πάρε ένα πετρέλαιο μικρού κυβισμού να κάνεις τη δουλειά σου με 3 l/100 km

αυτά μαζί με τα ποτενσιόμετρα για το ρεύμα στο σπίτι είναι τα πιο αστεία πράγματα που έχω ακούσει.

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
:s&m_3: :s&m_3: βαρατεμαι κι ας κλαιω οντως +10000000

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Κάνει δουλεία μόνο στην τσέπη αυτού που στο πουλάει, την γεμίζει. :2funny: :2funny: :2funny:
Άκου 30% οικονομία :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κάνουν βαρύγδουπες διαφημίσεις με ιόντα, ιονισμούς και δεν ξέρω γω ποιους άλλους άκυρους επιστημονικούς όρους και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

ως γνωστόν, αυτά μόνο στην αμερική και στην ελλάδα μπορούν να πωληθούν.

μακρυά και πάλι μακρυά

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Στα αυτοκίνητα δε θα το έβαζαν, γιατί τα παίρνουν από τους πετρελαιάδες,
αλλά θα το έβαζε η NASA στους πυρ(κ)αύλους!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
Ψάχνοντας κάτι έπεσα σε αυτό, είναι αλήθεια η παραμύθια. Το έχει βάλει κάποιος από εσάς;

Οικονομία στα καύσιμα μέχρι και  30%
Εως 30% περισσότερα χιλιόμετρα
Αύξηση ροπής ιπποδύναμης μέχρι και 13%
Μείωση των εκπομπών καυσαερίου εως και 80%

αχρηστο τελειως στα δικαστηρια που τους εκανε το υπουργειο εμποριου της αμερικης πληρωσαν κατι εκκατομυρια δολλαρια για παραπλανηση καταναλωτων
το ειχα βαλει στο αυτοκινητο αλλα τιποτα αχρηστο τελειως ο κιντηρας ςιναι ογκομετρημενος και η καταναλωση που κανει ειναι αντιστοιχη των κιβικων του
οτι του ριχνεις τρωει ,μεγαλη απατη το fuel max μακρια

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
απο φιλο γκαραζιερη μου ειπε οτι ειναι μεγαλη απατη και καλα ιονιζει το μειγμα και αρχιδια μπλε μακρυα απο τετοια αν θες οικονομια λεωφορειακι η αν θες να γινεις φιτ ποδηλατακι

OP
OP
amilo

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
αυτά μαζί με τα ποτενσιόμετρα για το ρεύμα στο σπίτι είναι τα πιο αστεία πράγματα που έχω ακούσει.

Για αυτο ρωτησα γιατι ηξερα την μουφα με την διαφημιση "οικονομια στο ρευμα"...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
απο φιλο γκαραζιερη μου ειπε οτι ειναι μεγαλη απατη και καλα ιονιζει το μειγμα και αρχιδια μπλε μακρυα απο τετοια αν θες οικονομια λεωφορειακι η αν θες να γινεις φιτ ποδηλατακι
οι αστικές συγκοινωνίες συμφέρουν μόνο στην αθήνα, οπουδήποτε αλλού είναι κλάφτα χαράλαμπε

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά, όλα αυτά είναι καραμπινάτες απάτες, και δυστυχώς δεν υπάρχει το κατάλληλο νομικό και θεσμικό πλαίσιο που να μη τολμάνε όλοι αυτοί οι διάφοροι να βγαίνουν και να λένε τις μαλακίες που λένε. Πρέπει να του κάνει κάποιος μήνυση για απάτη, να τρέχει στα δικαστήρια, κλπ.  Και τελικά το δικαστήριο θα ρωτήσει "πόσα ζημιωθήκατε κύριε? 50 ευρώ? Πάρτε τα πίσω".  Εν τω μεταξύ αυτός έχει πουλήσει 10.000 κομμάτια χ 50 = 500 χιλ ευρώ, με έξοδα 50.000 (αυτό που πουλάει 50 δε το αγοράζει πάνω από 5).

Χάζευα αυτόν με τη μείωση του λογαριασμού ΔΕΗ που ήταν τρομερά προκλητικός, και έλεγε "ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ μείωση έως 45%" και αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο.  Ρωτάω την κοπελιά: "Λέει εγγυάται μείωση ΕΩΣ 45%. Το "ΑΠΟ" που εγγυάται, πόσο είναι?"
"Είναι 1% κύριε" ήταν η απάντηση.
Άντε δηλαδή να μετρήσεις το 1% !

Τρίχες, μια μαλακία που τη βάζεις στη μπρίζα και ανάβει ένα LEDάκι είναι. Τίποτα δε κάνει. Το πουλάει 49 ευρώ (+9,90 έξοδα αποστολής - παραμύθι κι αυτά, 3 ευρώ του παίρνει το courier) και το έχει αγοράσει 3 ή 4 (και πολλά λέω).

Αν πουλήσει 1.000 κομμάτια, καθαρίζει ένα σαραντάρι. Αν πουλήσει 10.000 κομμάτια, καθαρίζει ένα τετρακοσάρι.

Μαγικά δεν υπάρχουν, μην αφήνετε να σας παραμυθιάζουν.

Επισκέπτης
Οπα ρε πλεζουρα μια ερωτηξης εκανε ο ανθρωπας ...μην εισαι τοσο επιθετικος.
Η αληθεια ειναι οτι αμα δεις το site τους και ακουσεις τα διαφορα που λεγοντε ψαρωνεις λιγο..
Αμα το εχει κανεις καλο ειναι να πει κατα ποσο ειναι μουφα 100%
ψαρωνε οσο θελεις..
μυαλο δεν πουλανε ετσι & αλλιως..
σε αυτο πονταρουν τα λαμογια & σας δαγκωνουν απο παντου..
δεν ειμαι επιθετικος..
μαλακας ειμαι που εχει μαθει να τα λεει σταρατα..
συνεχιστε..
ετσι & αλλιως δεν σας σωζει τιποτε..

Riskos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
βάλε πετρογκάζ στο τουτού άμα θες να καίει λιγότερο,
ή πάρε ένα πετρέλαιο μικρού κυβισμού να κάνεις τη δουλειά σου με 3 l/100 km

Αν μένεις Αθήνα, τι γίνεται με το πετρέλαιο?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν μένεις Αθήνα, τι γίνεται με το πετρέλαιο?
περιμένουμε να καταργήσουν τη μαλακία με την απαγόρευση πετρελαιοκίνητων στην αθήνα,

αλλά άμα πάρεις Ι.Χ. καινούριο πατρελαιοκίνητο, δεν το καταλαβαίνουν, δεν σε πειράζει κανένας.

Επισκέπτης
περιμένουμε να καταργήσουν τη μαλακία με την απαγόρευση πετρελαιοκίνητων στην αθήνα,
του αγιου πουτσου..
το κοστος εκπαιδευσης του προσωπικου των συνεργειων,οι διπλες αποθηκες,τα διπλα εξοδα για τις αντιπροσωπειες σε μια αγορα που φθινει,καθιστουν απαγορευτικη καθε σκεψη..
βαλε & τις μιζες που τσιμπανε οι σχετικοι ασχετοι & πεσμου ποτε θα απελευθερωθει το πετρελαιο..

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• bc-bruiser-cruiser.jpg