Νέα

Φτωχότεροι χωρίς τον Χρόνη Μίσσιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ρε αυτος ειπε ευτυχως δεν κερδισαν τον εφυλιο οι αριστεροι. βιαστικη διαρροια φτωχε μου λακη

τρώει φρούτα λαχανικά το παιδί ρε, γιατρός γαρ, σωστή λειτουργία του εντέρου.

Λάκη, έχεις κένωση κάθε μέρα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελικα τυπε θα κανετε μονομαχια με δικανα?  :grin:

οχι τυπε δεν εχω να κερδισω τιποτα. ειναι υποτιμητικο για μενα καθοτι ειναι μπας κλας ο φιλος λακης. δε μπορουμε να συγκρινουμε πραγματα.

Επισκέπτης
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Grave.gif

Grave.gif

Grave.gif

Grave.gif

Grave.gif
Grave.gif
Grave.gif

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
απο το κλειδι κατω απο το γερανι στο κλειδι για τον εγκεφαλο του λακη.σουρεαλ καταστασεις. :2funny: :2funny:
ειχαν περαση μεγαλη στον κοσμο τα βιλβια του?ειχε επιτυχια βλεπω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ησυχια
μπηκε η "εγω ειμαι κουλτουριαρα" να κανει επιμνημοσυνη δεηση.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
«Και την ιστορία την πουτάνα έτσι τη γράφουνε, και οι αστοί και οι κομμουνιστές: οριζόντια, ισόπεδη. Μιλάνε για λαούς, μιλάνε για μάζες, κανένας απ αυτούς δεν μπόρεσε ποτέ να νοιώσει την ένταση. Το πάθος, την κορύφωση και την πτώση κόσμων ολόκληρων, σ ένα μοναχά εικοσιτετράωρο από τη ζωή του επαναστάτη. Ξέρουν γράμματα, διαβάζουν, γράφουν, και δεν κατάλαβαν ποτέ πως ο κάθε άνθρωπος είναι ένας κόσμος ολόκληρος, είναι μια ολόκληρη ιστορία Δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως όταν ο άνθρωπος ξανακαταχτήσει την ανθρωπιά του, όταν ξαναρχίσει να δημιουργεί ανθρώπινο πολιτισμό, να γράφει πια την ιστορία κάθετα, όχι για λαούς και για μάζες, αλλά για τον Παύλο, για τη Ρηνιώ, για την Ελένη, για το μαστρο-Στέφανο τότε μοναχά οι άνθρωποι θα ξέρουν τι κοστίζει η ιστορία, τι κοστίζει η συμμετοχή, τι θα πει η φράση «εκατό χιλιάδες νεκροί» ή «βασανίζεται ένας άνθρωπος σε κάποια ασφάλεια». Τότε οι άνθρωποι θα ξέρουν τι θα πει φυλακή, τι σημαίνουν τα πολιτικά λάθη»

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πολύ σημαντικός άνθρωπος,θα πρότεινα σε όλους του νέους να διαβάσουν το "Καλά εσύ σκοτώθηκε νωρίς".

Επισκέπτης
Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΩ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Απλώς δεν εφαρμόστηκε η ποινή και δεν εκτελέσθηκε.

ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

Επισκέπτης
«Και την ιστορία την πουτάνα έτσι τη γράφουνε, και οι αστοί και οι κομμουνιστές: οριζόντια, ισόπεδη. Μιλάνε για λαούς, μιλάνε για μάζες, κανένας απ αυτούς δεν μπόρεσε ποτέ να νοιώσει την ένταση. Το πάθος, την κορύφωση και την πτώση κόσμων ολόκληρων, σ ένα μοναχά εικοσιτετράωρο από τη ζωή του επαναστάτη. Ξέρουν γράμματα, διαβάζουν, γράφουν, και δεν κατάλαβαν ποτέ πως ο κάθε άνθρωπος είναι ένας κόσμος ολόκληρος, είναι μια ολόκληρη ιστορία Δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως όταν ο άνθρωπος ξανακαταχτήσει την ανθρωπιά του, όταν ξαναρχίσει να δημιουργεί ανθρώπινο πολιτισμό, να γράφει πια την ιστορία κάθετα, όχι για λαούς και για μάζες, αλλά για τον Παύλο, για τη Ρηνιώ, για την Ελένη, για το μαστρο-Στέφανο τότε μοναχά οι άνθρωποι θα ξέρουν τι κοστίζει η ιστορία, τι κοστίζει η συμμετοχή, τι θα πει η φράση «εκατό χιλιάδες νεκροί» ή «βασανίζεται ένας άνθρωπος σε κάποια ασφάλεια». Τότε οι άνθρωποι θα ξέρουν τι θα πει φυλακή, τι σημαίνουν τα πολιτικά λάθη»

Πολύ πριν το σύντροφο ..... Μήσιο ...

ο Μέγας Όττο Φον Βίσμαρκ είχε πει ...
Όποιος έχει δει τα μάτια ενός στρατιώτη ετοιμοθάνατου στο πεδίο της μάχης, θα το καλοσκεφτεί πριν ξεκινήσει έναν πόλεμο.

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ........

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εφυγε ο Χρόνης Μίσσιος,σπουδαίος συγγραφέας και πραγματικός εραστής της ζωής και της Αριστεράς.

2-3 φορές διάβασα το κάθε βιβλίο του και παρακαλούσα να μην τελειώσει,δυστυχώς τα τελευταία (πολλά) χρόνια δεν εξέδωσε κάτι καινούριο

Τί να πρωτοπείς για τα βιβλία του και την ανθρωπιά που αναβλύζουν...

To να βλεπεις εναν γελοιο αγαμητο ψυχακια σαν τον παλερμο,που ακομα και σε ενα σαϊτ οπως το μπου,προσπαθει να βγαλει γκομενα,να μιλαει για τον χρονη μισσιο,ειναι ακομα πιο γελοιο και απο τοτε που η μιμη και οσοι εφτιαχναν το προφιλ της οταν ηταν με τον αντρεα,ελεγε οτι το αγαπημενο της βιβλιο ειναι "η αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι" του μιλαν κουντερα.μονο που τουλαχιστον η μιμη παντρευτηκε εναν πρωθυπουργο,(οπως κι αν ηταν ο αντρεας τοτε,και οπως τον παντρευτηκε),και πηρε τα 15 λεπτα δημοσιοτητας της.εσυ βρε μαλακα παλερμο,παλι ενας αγαμητος ξεφτυλας μαλακας ησουν,εισαι,και θα παραμεινεις.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
To να βλεπεις εναν γελοιο αγαμητο ψυχακια σαν τον παλερμο,που ακομα και σε ενα σαϊτ οπως το μπου,προσπαθει να βγαλει γκομενα,να μιλαει για τον χρονη μισσιο,ειναι ακομα πιο γελοιο και απο τοτε που η μιμη και οσοι εφτιαχναν το προφιλ της οταν ηταν με τον αντρεα,ελεγε οτι το αγαπημενο της βιβλιο ειναι "η αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι" του μιλαν κουντερα.μονο που τουλαχιστον η μιμη παντρευτηκε εναν πρωθυπουργο,(οπως κι αν ηταν ο αντρεας τοτε,και οπως τον παντρευτηκε),και πηρε τα 15 λεπτα δημοσιοτητας της.εσυ βρε μαλακα παλερμο,παλι ενας αγαμητος ξεφτυλας μαλακας ησουν,εισαι,και θα παραμεινεις.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι σχέση έχει ποιος έφτιαξε το νήμα για το Μίσιο; Το νήμα δεν αφορά τον palermo και ας το έφτιαξε.  Συγνώμη αλλά δε μπορώ να μπω στη λογική της προσωπικής κόντρας που τη βλέπω διάσπαρτη στο site.  Αν διαφωνώ με κάτι που κάποιος γράφει η αντίρρηση θα είναι στα γραφόμενά του. Πολλές φορές δεν συμφωνώ και εγώ με κάποια πράγματα που γράφει ο palermo και με το τρόπο που τα γράφει αλλά η διαφωνία είναι στα γραφόμενα, ούτε ξέρω ποιος είναι ούτε με ενδιαφέρει.
Για το Μίσιο πάντως μια χαρά τα λέει.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Βαθιά φιλελεύθερες επιρροές στην σκέψη του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom