Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.215
- Πόντοι
- 3.656
εγώ έχω κάτι τσακάλια που αν βάλεις μαζί όλες τις ώρες που δουλεύουν (αντί να φιδιάζουν) δουλεύουν ήδη 3ήμεροΣε άλλες χώρες πάνε για 4ήμερο χωρίς μείωση μισθών.
εγώ έχω κάτι τσακάλια που αν βάλεις μαζί όλες τις ώρες που δουλεύουν (αντί να φιδιάζουν) δουλεύουν ήδη 3ήμεροΣε άλλες χώρες πάνε για 4ήμερο χωρίς μείωση μισθών.
Αν δεν είχα τη δουλειά που έχω τώρα ναι.εσύ δεν είπες ότι προτιμάς να παίρνεις επίδομα παρά να σου πίνει το αίμα ο εργοδότης?
στειλε διευθυνση να ερθω να σου πω κατιεγώ έχω κάτι τσακάλια που αν βάλεις μαζί όλες τις ώρες που δουλεύουν (αντί να φιδιάζουν) δουλεύουν ήδη 3ήμερο
γράψε λάθος εγώ σε πέρασα για δεύτερο ζανκλόντ και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλιΑν δεν είχα τη δουλειά που έχω τώρα ναι.
Στην εταιρία που είναι τώρα είναι κομπλέ.
Εγώ ξέρω ότι επειδή είσαι βολεμενος από το μπαμπά σου άφησε καριέρα δικηγόρου με σπίτια εαρμπνμπ κλπ έχεις μούτρα και μιλάς άστο δε έχεις άποψη Κούλης ίσον δολοφόνος καρκίνο να πάθει ο Κούλης.Μη εκφέρεις αποψη ξανά σε παρακαλώ δε μπορείς να καταλάβεις τίποτα εσύ αν δε υπήρχε ο μπαμπάς σου θα ήσουν αφραγκος.Αυτο που με ηρεμεί είναι ότι στα 40 μου σε 15 χρόνια όλοι οι 50-80 αρηδες θα είναι στο χώμα και θα χαίρομαι τη ζωή μου με τους συνομηλίκους μου και τους τότε 60 αρηδες που σήμερα είναι 40 αλλά οι 40αρηδες είναι μοντέρνοι σα τη γεννια μας οι 50-80 είναι για ξύλο αυτοί κατάστρεψαν τη Ελλάδα.Δεν ειναι εντυπωσιακο οτι οσο περισσοτερο βλακας ειναι καποιος, τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες να μην ψηφιζει ΝΔ? Κατι λεει αυτο
με 5.000 προκαταβολή η θέση είναι δική σου απλά βιάσου γιατί τη ζητάνε πολλοί αυτή τη θέση και δε ξέρω τι να τα κάνω τα τάληραστειλε διευθυνση να ερθω να σου πω κατι
Τεσπάγράψε λάθος εγώ σε πέρασα για δεύτερο ζανκλόντ και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι
Στην Αγγλία στο Λιντς μπουκαρε η αστυνομία και πηρε παιδια γυφτορουμανων με εντολή της κοινωνικής υπηρεσίαςΕπίσης, ξέρω από πρώην σύζυγο φίλης μου, έγκριτο νομικό, ότι οι γύφτοι έχουν κερδίσει σε διεθνές δικαστήριο την καταδίκη της Ελλάδας για δήθεν "καταπίεση της Ρομά μειονότητας", πράγμα που τους έχει ανοίξει τον δρόμο να διεκδικήσουν περισσότερα πράγματα από τα απλά επιδόματα!
είναι ο ίδιος ή σωσίας ?κάααατσε, σκέφτεται νέα ειδικότητα με το νέο προφίλ που ετοιμάζει τώρα στην παραλία που έχει πάει εκεί στην καλόγρια.
είμαστε όλοι σε αναμονή.
τον συνεργειαοικογενειαρχημεπαιδια24 πως τόνε κόβεις μεχρι στιγμής?
εσύ που έχεις δουλέψει κ ξέρεις τι γίνεται στον Σκλαβενίτη ?Έλα ρε παιδιά με τις μαλακίες..άκου υπάλληλος στο Σκλαβενίτη είναι πιο καλά από το δημόσιο..έχετε δουλέψει ποτέ σε σούπερ μάρκετ να δείτε τη πουτσα?
Είναι καλή εταιρία ο Σκλαβενίτης. Ωστόσο μερικοί θέλουμε δημόσιοεσύ που έχεις δουλέψει κ ξέρεις τι γίνεται στον Σκλαβενίτη ?
προσωπικά έχω γνωστές μου αλβανίδες που από την χαρά τους που δουλεύουν κυριλέ σε ωραίο περιβάλλον, με καλή πληρωμή ,διαλείμματα,δώρα ,
το μουνί τους είναι πάντα έτοιμο για οργασμό λόγω έλλειψης άγχους για το εργασιακό
στην φαντασία σου ξέρεις πολλά ....πλέκεις δαντέλες ...μόλιςΕγώ ξέρω ότι ο Σκλαβενίτης διορίζει μόνο με μεσο επισης παίρνει λεφτά από το κράτος να διορίζει..δε μπορεί να έχει κέρδος με τόσους πολλούς υπαλλήλους..τα λιντλ πχ δουλεύουνε αυτό το καιρό μεγαλα μαγαζιά με μόλις τρία άτομα..ο Σκλαβενίτης πως βγαίνει με 30υπαλληλους τη βάρδια?
πάρε το βιντεάκι σου προς το παρόν ,διορισμό θα δούμε από ΟκτώβρηΕίναι καλή εταιρία ο Σκλαβενίτης. Ωστόσο μερικοί θέλουμε δημόσιο
Και το χρήμα έχουν,τις εκτάσεις και την ανάγκη για εργατικά χέρια....γενικά κ ειδικά συμφωνούμε στην κοινή λογική που λέει ότι τα αραβικά κράτη έχουν τα πλούτη
και τις ανέσεις να περιθάλψουν τους "φτωχοδιάβολους" ομόθρησκους τους
Eγω λεω να ζητησεις βοηθεια επειγοντωςΕγώ ξέρω ότι επειδή είσαι βολεμενος από το μπαμπά σου άφησε καριέρα δικηγόρου με σπίτια εαρμπνμπ κλπ έχεις μούτρα και μιλάς άστο δε έχεις άποψη Κούλης ίσον δολοφόνος καρκίνο να πάθει ο Κούλης.Μη εκφέρεις αποψη ξανά σε παρακαλώ δε μπορείς να καταλάβεις τίποτα εσύ αν δε υπήρχε ο μπαμπάς σου θα ήσουν αφραγκος.Αυτο που με ηρεμεί είναι ότι στα 40 μου σε 15 χρόνια όλοι οι 50-80 αρηδες θα είναι στο χώμα και θα χαίρομαι τη ζωή μου με τους συνομηλίκους μου και τους τότε 60 αρηδες που σήμερα είναι 40 αλλά οι 40αρηδες είναι μοντέρνοι σα τη γεννια μας οι 50-80 είναι για ξύλο αυτοί κατάστρεψαν τη Ελλάδα.
απλά δεν τους δέχονται διότι γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών των "μεταναστών" δεν ψάχνουν για εργασίαΚαι το χρήμα έχουν,τις εκτάσεις και την ανάγκη για εργατικά χέρια....
Αλλά?
Καλά καλά βοήθεια θες εσύ και εσύ ψηφίζετε Κούλη τον χειρότερο όλων ειλικρινά.Eγω λεω να ζητησεις βοηθεια επειγοντως