Ξέχασα εσύ ο έξυπνος ψηφίζεις ΝΔ τον χειρότερο πρωθυπουργό που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη και τον κόσμο όλο που τον βρίζει τόσος κόσμος,αν εσύ περνιέσαι για έξυπνος οκ.
Συγνωμη ρε τύπε,
Αλλά αν νομιζεις οτι λεγοντας την φοβερη ατακα οτι "τα παιδια ειναι βαρος επειδη μας παιρνουν τις δουλειες", περνιεσαι για πιο εξυπνος απο μενα επειδη δεν ψηφιζεις τον Κουλη, σου εχω νεα. Δεν εισαι .
Αυτοι που τον βριζουν να πανε να ψηφισουν.
Αλλά οταν ψηφιζουμε, ειναι πρωτος με διαφορα.
Επομενως, ΣΚΑΣΜΟΣ
Ξέχασα εσύ ο έξυπνος ψηφίζεις ΝΔ τον χειρότερο πρωθυπουργό που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη και τον κόσμο όλο που τον βρίζει τόσος κόσμος,αν εσύ περνιέσαι για έξυπνος οκ.
αν δεν αλλαξουν τα πραγματα το εχω δηλωσει ΠΟΛΛΑΚΙΣ Κυριακος με εχασε οριστικα
και αυτο ειναι δεσμευση
Υ.Γ.Χαρτοπολεμος και λοιπα λιμα βλεπουν την σκονη μου
Υ.Γ.2 στο εχω ξαναγραψει οταν αδειαζουν οι τσεπες πεφτουν οι κυβερνησεις συν και την κοροιδια του ρευματος
100% χονδρεμπορικη και σποτ αγορα για να κονομησουν οι λιγοι εκλεκτοι οταν ακομα και η Ελβετια εχει 38% ετσι
δεν γινεται να το καταλαβαινω εγω αυτο και η κυβερνηση να πεταει χαρταετο
ε θα ΓΑΜΗΘΕΙ στις καλπες παλι
Συγνωμη ρε τύπε,
Αλλά αν νομιζεις οτι λεγοντας την φοβερη ατακα οτι "τα παιδια ειναι βαρος επειδη μας παιρνουν τις δουλειες", περνιεσαι για πιο εξυπνος απο μενα επειδη δεν ψηφιζεις τον Κουλη, σου εχω νεα. Δεν εισαι .
Αυτοι που τον βριζουν να πανε να ψηφισουν.
Αλλά οταν ψηφιζουμε, ειναι πρωτος με διαφορα.
Επομενως, ΣΚΑΣΜΟΣ
Όχι ο Κούλης βγήκε γιατί πολύ απλά δε πάνε να ψηφίσουν η αποχή τον έβγαλε αν θες να ξέρεις αλλιώς δε θα έπαιρνε ούτε 10 τοις εκατό γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι κανείς δε είναι άξιος να κυβερνήσει και έχει δίκιο.Επισης τα παιδιά που θα γεννηθούν τώρα όταν πάνε 20 εγώ θα είμαι 40 οπότε ναι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και ναι υπάρχει πιθανότητα να παίρνουν εκείνα τα παιδιά τοτε που θα είναι 20 ενώ εγώ 40 οπότε ναι ο πολύς ο κόσμος γενικά καλό δε κάνει.
Όχι ο Κούλης βγήκε γιατί πολύ απλά δε πάνε να ψηφίσουν η αποχή τον έβγαλε αν θες να ξέρεις αλλιώς δε θα έπαιρνε ούτε 10 τοις εκατό γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι κανείς δε είναι άξιος να κυβερνήσει και έχει δίκιο.Επισης τα παιδιά που θα γεννηθούν τώρα όταν πάνε 20 εγώ θα είμαι 40 οπότε ναι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και ναι υπάρχει πιθανότητα να παίρνουν εκείνα τα παιδιά τοτε που θα είναι 20 ενώ εγώ 40 οπότε ναι ο πολύς ο κόσμος γενικά καλό δε κάνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντως πιο έξυπνος είμαι από αυτούς που ψηφίζουν Κούλη το μόνο συγουρο.
Eιχαμε δεν ειχαμε το μαμησαμε παλι το θεμα που εθεσε ο t/s. Τεσπα, εγω πιστευω πως ολοι οι παραγοντες που αναφερθησαν, βαζουν το χερακι τους προς την ανομια. Η φτωχια οντως ειναι ενας σημαντικος παραγοντας που ωθει τον ανθρωπο προς την εγκληματικοτητα. Διστυχως ειναι πολλοι οι παραγοντες που συντελουν στην μειωση της φτωχιας. Και οι κυβερνισεις των κρατων, ειτε δεν μπορουν, ειτε δεν θελουν, να παρουν τα σχετικα μετρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντως πιο έξυπνος είμαι από αυτούς που ψηφίζουν Κούλη το μόνο συγουρο.
Επισης τα παιδιά που θα γεννηθούν τώρα όταν πάνε 20 εγώ θα είμαι 40 οπότε ναι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και ναι υπάρχει πιθανότητα να παίρνουν εκείνα τα παιδιά τοτε που θα είναι 20 ενώ εγώ 40 οπότε ναι ο πολύς ο κόσμος γενικά καλό δε κάνει.
Και για να σου το κανω πιο ευκολο αυτο με τον ανταγωνισμο, ξερεις πως τριβουν τα χερια τους οι μετριοι, οι απλως επαρκεις, αυτοι που μπορουν απλα να κανουν τα αυτονοητα και να σκεφτουν τα απλα με ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ;
Και για να σου το κανω πιο ευκολο αυτο με τον ανταγωνισμο, ξερεις πως τριβουν τα χερια τους οι μετριοι, οι απλως επαρκεις, αυτοι που μπορουν απλα να κανουν τα αυτονοητα και να σκεφτουν τα απλα με ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ;
Παντως δεν ειναι δική μου ατάκα, ειναι δανεική. Απο την κολομπιανα μου, η οποια εχει μεγαλωσει κυριολεκτικα στο ΔΡΟΜΟ, σε συνθηκες ακραιας φτωχειας, και ΕΠΕΛΕΞΕ να δουλευει 15 ωρες τη μερα και να σπουδαζει παραλληλα, και σημερα να ζει ανετα.
Ενω άλλοι φιλοι της, ΕΠΕΛΕΞΑΝ απλως να κλαιγονται και σημερα να ζουν σε χαρτόκουτα.
Ναι, η φτωχεια ειναι επιλογη.
Παντως δεν ειναι δική μου ατάκα, ειναι δανεική. Απο την κολομπιανα μου, η οποια εχει μεγαλωσει κυριολεκτικα στο ΔΡΟΜΟ, σε συνθηκες ακραιας φτωχειας, και ΕΠΕΛΕΞΕ να δουλευει 15 ωρες τη μερα και να σπουδαζει παραλληλα, και σημερα να ζει ανετα.
Ενω άλλοι φιλοι της, ΕΠΕΛΕΞΑΝ απλως να κλαιγονται και σημερα να ζουν σε χαρτόκουτα.
Ναι, η φτωχεια ειναι επιλογη.