Περιμένεις από αριστερό σοβαρή επιχειρηματολογία ;
Η Δυτική Ευρώπη , το επίκεντρο της ελευθερίας παγκοσμίως, μετατρέπεται σε μουσουλμανικό βούρκο και αυτοί οι μαλακες σου λένε για ταξικά αδέρφια. Η για άντρες με περίοδο.
Αυτά βλέπουν οι μαύροι και οι πακηδες, γελάνε και έρχονται και κλέβουν , βιάζουν και ζουν παρασιτικά με τους φόρους μας.
Δεν συμμετέχω σε πολιτικές συζητήσεις καθώς συνήθως δεν έχουν νόημα, αλλά εδώ θέλω να τονίσω πως πολλοί έχουν λάθος αντίληψη της πραγματικότητας.
Κατ αρχήν, η Δυτική Ευρώπη δεν ήταν ποτέ το "επίκεντρο της ελευθερίας παγκοσμίως".
Ήταν οι αποικιοκράτες που έκαναν αποικίες σε όλη την Ασία και την Αφρική., καταδυναστεύοντας τους ντόπιους σε σημείο εξαθλίωσης.
Ήταν αυτοί που έφτιαξαν την δική τους οικονομία απ το δουλεμπόριο και την κλεψιά του πλούτου των άλλων, ειδικά στην Αφρική, ενώ οι σκλάβοι έφτιαξαν την Αμερικάνικη οικονομία που είναι ακόμα η μεγαλύτερη.
Παρόλο που ο ίδιος είμαι δεξιός, θα σου πω οτι είναι οι ΔΕΞΙΟΙ της ΕΕ που έφεραν την γουοκ ατζέντα στην ΕΕ, δεν είναι οι αριστεροί.
Γαλλία, Γερμανία, Μ.Βρετανία, Σουηδία, Δανία κλπ, κυβερνούνταν από δεξιές κυβερνήσεις όλο αυτό το διάστημα που γεμίσαμε λαθρομετανάστες και άντρες με περίοδο, γι αυτό και η Ευρώπη τώρα δεν στρέφεται πλέον στην δεξιά, αλλά στην ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ που αποτελεί την "τελευταία της ελπίδα"(;).
Το ότι ο πρώην Πρωθυπουργός της Ολλανδίας - ΔΕΞΙΟΣ - είναι παντρεμένος με άντρα τα λέει ΟΛΑ για το ποια έχει καταντήσει να είναι σήμερα η δεξιά.
Επίσης να πω σε μερικούς, πως δεν μπορεί να υποστηρίζεις την Δύση (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει), να συμμετέχεις σε εκστρατείες στο Αφγανιστάν, την Λιβύη, την Συρία και το Ιρακ για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το δικό σου συμφέρον, αλλά μετά να κλαίγεσαι που έρχονται κύματα λαθρομεταναστών προς τα εδώ.
Είμαι 100% σίγουρος πως θυμάμαι καλά ότι πριν τον πόλεμο της Συρίας δεν υπήρχαν καραβάνια Σύριων, πριν τον πόλεμο σε Αφγανιστάν και Ιρακ δεν υπήρχαν καραβάνια Αφγανών, Ιρακινών, Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών, και πριν φάνε τον Καντάφι, δεν υπήρχαν καραβιές Αφρικανών να έρχονται κατά δω. Υπήρχαν καθεστώτα τα οποία ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ αυτές τις ροές, ενώ τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Το αναφέρω επειδή καλό είναι να βλέπουμε πως επηρεάζουν μακροπρόθεσμα οι σπασμωδικές κινήσεις της εξωτερικής πολιτικής.
Την ίδια ώρα είναι οι δεξιοί που αποκαλούν τον Όρμπαν "ακροδεξιό" επειδή δεν δέχεται να μπαίνουν ανεξέλεγκτα λαθρομετανάστες στην Ουγγαρία. Οι αριστεροί απλά ακολουθούν.
Τέλος, να μην ξεχνάμε πως ο Κυριάκος έχει δηλώσει ο ίδιος πως "δεν υπάρχουν αρκετά εργατικά χέρια και λόγω και της υπογεννητικότητας θα χρειαστούν μετανάστες", όπως είχε κάνει παλαιότερα η Μέρκελ και την είχαν κράξει όλοι, άρα μην λέτε για αριστερούς και δεξιούς.
Δεν μπορώ να είμαι πολύ αισιόδοξος για το τι μας περιμένει λοιπόν σαν χώρα, ειδικά όταν βλέπω πως οι περισσότεροι μένουν εγκλωβισμένοι στα στερεότυπα μιας άλλης εποχής (αριστεροί - δεξιοί, κομμουνιστές - καπιταλιστές κλπ), με δεδομένα που είναι τελείως διαφορετικά από τα σημερινά.